Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok,
immunológiai vizsgálat során milyen vizsgálatok vannak? Miket néznek (labor)? Van olyan, amit esetleg érdemes ilyenkor kérni az orvostól? Aki volt már ilyenen és esetleg letudná írni, hogy nála pontosan milyen vizsgálatok voltak?
Köszönöm a segítségeket!
Turorudi!!!!!
Micsoda hirek! Csuriban a kezem ezerrel!!! :))))
Szia!
Mi lehet a baj az Inofolic-kal? Én is szedem, Fülöptől direkt kérdeztem, hogy milyen vitaminokat szedjek, Q10, Biomelatonin, DHEA, Inofolic, azt mondta, hogy egyik sem szükséges, de esetleg az inofolicot szedhetem...
Nem vagy egyedül ezzel, többen csendben és döbbenten figyeltünk. Nagy kárt okozott a fórumnak, de talán maradtak elegen, akik hiteles, valódi, őszinte segítséget, támogatást tudnak adni.
A lényeg pedig ott van!❤
Sziasztok!
Az első lombik próbálkozásunk véget is ért. A beültetésig sem jutottunk el.
6 tüszőből 5 petesejt lett, de az éretlennél is éretlenebbek voltak. Egy megérett, megtermékenyült, ma lett volna beültetés, de végül nem volt rá alkalmas. :(
A stimuláció első 5-6 napjában semmi nem történt, mintha onnan kezdett volna elindulni minden, nagyon későn és elcsúszva.
Volt valakinél ilyen, hogy teljesen rendhagyó módon reagált a szervezete a hormonokra?
Koszi Ági! Igen, irok mindenképpen! Csendes megfigyelő voltam mostanában miután volt egy kis zürzavar 😉 tudod... de mindegy is az, a lényeg a pocakomba van ❤️
Kriszix, gratulalok! Izgultam es izgulok ám mindenkiért aki ezen megy át!
Sziasztok!
Ide is megirom, mert azert volt idő, amikor tobbett irtam ide is, és tanacsokat is kertem, kaptam!
6 IVF sikerult:) méghozzá natív ciklus. Persze még van min izgulnom, holnap megyek ismételt vérvételre, aztan jon az UH.. izgulok nagyon es remélem minden rendben lesz!
Szió!
Szerintem egy lehet a dokink, engem is leállított az Inofolicról. Én is 38 vagyok, alacsony AMH-val :(
Én nemrég kezdtem el szedni a DHEA-t, nekem az endo dokim írta fel, napi 3*25 mg-ot. Per/pill leálltam vele, mert azt a tanácsot kaptam, hogy nem kompatibilis a Norcoluttal, amit épp az elmaradt mensim meghozása végett kell szednem.
Szóval konkrét tapasztalatom az még nincs, de amint végre helyreáll a ciklusom én folytatni fogom a szedését.
Amúgy a BMC-s dokim szerint felesleges szedni.
Szia Ági!
Igen :-), 10 mm-es petezsákot és 2,4 mm-es szikhólyagot láttunk. Remélem ez teljesen normális méret. 5 hetes és 5 napos vagyok. (Azt mondta, hogy egyelőre ilyenkor csak ennyit látunk). 3 hét múlva kell újra UH-ra mennem.
Páromnak semmi különös vizsgálat nem volt, úgy ahogy mondod. Mikrodelécio vizsgálat az Y kromoszómában. Erre az egy vérvételre küldték. Első után kérdeztem a dokim van e valami vizsgálat amit ajánl, azt mondta a harmadik sikertelen után szoktak javasolni a kromoszóma és az immunológiát. Kértem hogy én nem akarok addig várni. Nekem is volt kromoszóma vizsgálat az Istenhegyibe, és a másik vizsgálatnál találtak trombózis hajlamot, arra szúrtam a Clexant, meg 60 helyett 199 volt az anti-thyreoglobinom,arra is kaptam vitamint.
Én kis zugolvasó, olvasgattam az IMSI-ről, és az embryogenről. Szerintem kérni akarom a következő alkalommal. Bár nem tudom van e olyan jó, mint drága.
Szia.
Nem tudos ide is berakni azt a listát? Vagy a linket? Biztos sok aktív, és zugolvasónak hasznos lenne
Szia!
A párod is megérne egy-két vizsgálatot. (Bár nem tudom, hogy nálatok mik voltak eddig.)
Sajnos a BMC nem igazán foglalkozik az alacsony spermaszám okaival, "lombikra jó lesz annyi is" címszóval.
Sziasztok
Eddig csak olvasgattalak benneteket, sok érdekes és új infót kapok tőletek. Röviden magamról, 38 éves vagyok, egy petefészekkel, párom 43 kevés spermaszámmal. Túl vagyunk a második lombikon. A BMC-be járunk. Az első sikertelen volt, a másik létrejött, 8 hetesen sajnos elhalt, múlt pénteken volt a missed ab műtétem. Itt olvastam az E vitaminról, hogy segíti a méh regenerálódását, vettem is most.
Viszont a második lombikunk előtt, magamtól (orvosi javaslat nélkül) elkezdtem inni Inofolicot, amiért a meddőségi dokimtól meg is kaptam a lebaszást idézőjelben, hogy Így is gyengébb a méhem teljesítménye, ne igyam. 3 tasak fogyott, eladtam.
A kérdésem, hogy ismét olvasgatok egy másik dologról, a DHEA -ról. Többen írtátok hogy szeditek. Ezt orvos javasolta? Konkrétan mi okból? Csak nektek, vagy a párotoknak is? Következő mensikor megyünk konzultációra a harmadik lombik indulásért, magamtól már nem merem megvenni (bár nálam ez még változhat :) ) , de tapasztalatok érdekelnének a DHEA-ról.
Szép napot!
Szia Mesi!
Küldd el nekem is légyszi ezt a Versys-es listát!
Nagyon köszönöm. :)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg