Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia.
Bocsánat, hogy idetolakodom. A férjet hogy lehet előre vetetni az oltási listán?
Sziasztok!
Mai UH-on már láttam, hallottam kis Csodababánk szívhangját.
Sajnos nincs időm napi szinten követni Benneteket, de szívből örülök mindenki sikerének; azoknak pedig sok erőt, és kitartást kívánok, akik még a babájukhoz vezető göröngyös utat tapossák!
Gratulálok!
Csodás baba!
Ügyesen vegigvitted a terhességet.
Boldog babazast!
💕
Szia Cica!
Én úgy tudom, hogy a szoptató anyukákat jövő héttől várjak.
Linkelem a Semmelweis híradást:
Szombaton volt egy nagy hullám, amikor mindenkit beoltottak, aki sorban állt, semmit nem kértek. (Bp-en, SOTE és városmajori klinika) Vasárnap viszont már csak a várandósokat oltották. Hétfőn azt kérték, hogy a szoptató anyukák csak jövő héttől kérjenek időpontot. Megadott telefonszámokat én hétfőn nem tudtam elérni. Holnap újra próbálkozom. Sajnos vidéken nem tudom mi a helyzet. Védőnővel hétfőn beszéltem, csak annyit tudott, amennyit mi is, nem informálták őket. Ma kaptam egy linket, ahonnan le lehetett tölteni igazolást, védőnő azonnal ki is töltötte, visszaküldte, most este néztem a linket, már nem működik...
Gyönyörűséges kisbaba, pihe puha bőre és az az illat :)
Jó egészséget nektek és sok sok tejcsit
Szia. Köszönöm a tippet, már mások is ajánlották. Sajnos nem pesten lakom, kicsit körülményes feljutnom. :)
sok sikert neked az úton :)
Sziasztok! Nagyon sokat tanultam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok. Szeretném megosztani, hogy több mint 3 év után, sikerült a harmadik beültetésem, ma voltam első ultrahangon, és dobog a szíve a Babámnak. 🥰 Még hosszú az út, mindig a következő lépcsőre fókuszálok, de remélem minden rendben lesz. Hányingerem van egész nap, ami elvileg jó jel.
Mindenkinek sok erőt kívánok ezen az úton! 😘
Kedves Lányok!
Megérkeztem én is a jó hírekkel, március 23-án, 40. hétre császármetszéssel megérkezett a mi kis gombócunk, Adélka.
7 év, 4 lombik, egy természetes és 2 lombik terhesség, 3 vetélés, számtalan vizsgálat és orvos után döntött úgy, hogy Ő érkezik hozzánk. El nem mondhatjuk, mennyire boldogok vagyunk!
Adélka megtekinthető a képgalériában és üzeni, hogy senki se adja fel, csak menjen előre, ameddig célba nem ér!
Továbbra is benézek és továbbra is drukkolok minden leendő kismamának, mint ahogy eddig is! :)
Vicc ez a soron kívüli oltás.
Szoptatós anyaként érdeklődtem.
Szombaton hallottam a tvben róla. Ezért vasárnap felhivtam a kórházat. Mindenütt oltanak, de ott nem, majd hétfőn erdeklodjek.
Közben kiderült hogy a háziorvos is kell hogy legyen beutaló.
Hétfőn háziorvos kapott emailt, de még nem olvasta. Hivjam kedden.
Hivom ma, még nem olvasta, visszahív
Eredmeny:
Hivjam csütörtök körül az oltopontot mert még nem tisztázott hogy hogyan oldják meg. Igy telik el egy hét.
Én most hívtam a háziorvost hogy hátha van “maradék” oltás. Azt mondta hogy esélyem sincs kb. júniusig. Azt tanácsolta hogy a várandós helyeket keressem meg és kérdezzek rá és legyen javaslatom (beutalóm) a nőgyógyásztòl.
Másnak van valami tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg