Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Meg van a végeredmény, majd kiugrom a bőrömből, az eddigi aggódás után.
2*FHB, 2*HB és mindannyian mintavétel után mentek sítáborozni.
Drága Szisz!
Minden rendben lesz hidd el! ❤️❤️❤️
Nagyon sokan veled örülünk most!
Sziasztok!
Hát persze, hogy itt vagyok, mindig olvaslak titeket és mindig szorítok mindenkinek! 🥰 De jó, hogy végre beindulnak a Kaálik, örülök, hogy végre elkezdhetitek (ennyi erővel eddig is mehetett volna, de ez csak lábjegyzetben).
Velünk (eddig) minden rendben, ma vagyunk 10 hét 3 naposak 🧡. A baba elvesztése miatt az első hetekben iszonyúan izgultam, minden uh-ra úgy mentem, hogy biztos valami baj lesz, aztán a megkönnyebbüléstől sírva jöttem ki... Most már egyre kevésbé aggódom, főleg, mióta a párom és a kislányom hallja a szívdobogását, amikor rátapasztják a fülüket a pocakomra... Így minden nap meg tudok győződni róla, hogy él. Csodás!
Holnap megyek genetikai vérvételre, na attól még nagyon félek, ráadásul egy-másfél hét, mire megjön az eredmény! Úgy gondolom, hogy ha megjön és minden rendben, na, akkor végre megnyugszom és már el merem mondani a környezetemnek a nagy hírt 😋. Persze majd megírom, hogy mi lett...
Veletek vagyok csajok lélekben, gondolatban, nagyon sok erőt, kitartást és jó nagy adag szerencsét kívánok nektek!!!!!🤞🙏❤
És az a kettő egészséges lett?
Nálunk is volt MACS. Nálunk 0,5 % volt a normál mozgású.
Azt olvastam 4% alatt gyakori a genetikai rendellenesség.
Ezért ragaszkodom a Pgs vizsgálathoz.
A 2*B az még jó 5.naposnak, abból még lehet holnap mintavétel, a 2xCM+ az inkabb 4 naposnak felel meg.
Nem lesz már több kör, nincs már rá időm.
48 leszek szeptemberben. Ha nem lesz egészséges akkor nincs más marad a donor embrió.
Azt kértem hogy amelyik mintavételre nem alkalmas de beültetésre igen, azt fagyasszak le.
Holnap még lesznek ujabb adatok.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg