Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Én is éppen vasárnapi körkérdést akartam indítani,hogy ki hogy van.
6.nap és semmi tünet.De semmi.Nem is volt.😢Nem is teszteltem még.A 6.nap korai lenne még szerintem.De most nagyon kell erőlködnöm hogy optimista legyek ennyi kudarc után.😊
Hát így egèrtem. 😐😐😐
7. napon vagyok, de mivel nekem sincsenek meg a szokásos tüneteim, legalábbis nem olyan ès változó intenzitással, nem nagyon bízok benne. Jövò hèt pènteken megyek vèrvètelre, hivatalos a hètfő, szerdán lövők el egy tesztet.
Szia, nem merek. Ma megyek egy szulinapra nem akarok még ennél is szarabb kedvű lenni.
Amúgy nem is a tünetek hiánya hanem a tünetek megszűnése aggasztott. Meg hàt az hogy a predictor egy erzekeny teszt és mindenki azt mondja hogy azzal már kellett volna hogy valami latszon. :(
Nálam minden leszívás (5) után volt vérzés. Nem is olyan kevés -bár mindig elég sok tüszőm volt. Volt, hogy kitartott a beültetésig is. Mindig, mindent rendben találtak.
Szóval lehet ilyen normális körülmények között is; de azért a helyedben inkább rákérdeznék az orvosnál.
Köszönöm lányok,
Nem friss vér, hanem barnázás. Kis mennyiség. De mivel eddig sosem volt ilyen, kicsit aggódom miatta. Kedden megyek az ERA teszt miatt, akkor rákérdezek.
Szia Kiscica!En eddig csak egyszer barnáztam kicsit, de csak egy napig.
Most ez azért több napja picit fura.
De nem tudom,hàtha van valaki ebben tapasztaltabb itt.😊Megkérdezném a dokit.
Sziasztok,
Lenne egy intim és kissé kényes kérdésem.
Szerdán a petesejt leszívás után vérezgettem, majd másnap ez átment barnázásba. Tegnapra ez szinte teljesen megszűnt. Korábban sosem volt még ilyen.
Ma viszont újra elkezdődött a maszatolás.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ez mennyire “normális” és mennyi ideig.
Következő ciklusban ERA tesztre megyek, remélem ez nem zavar bele...
Nekem mindkét terhességemnél 2 napos migrénem volt, de olyan amilyen előtte soha. És persze nem volt itthon panadolom, amit vehettem volna be.
Szóval, én jó jelnek vélem nálad is! Szerintem nem a beszúrt hormonoktól van, hanem attól a hormoncunamitól, ami a terhesség miatt beindul az elején. A megmaradt babámnál később nem volt ilyen, csak az elején szerencsére.
Igen, szeretném azt hinni én is, hogy semmit nem jelent. :P Én most azt gondolom, hogy hétfőn csinálok, de ha negatív, akkor nem megyek kedden vérvételre, hogy még egy taslit kapjak. Délre van időpontom amúgy a Kaaliba.
Én egyfolytában pisilni járok. Lehet, hogy a közelgő hidegfront miatt.
Elképesztő nehéz ez a várakozás és igen, csak egy kis jel lenne...de nincs.
Na lányok akkor beállok a tesztelők csapatába, nyilván nem bírtam ki. Én is mint Titkos a 9. napon vagyok, a Predicor Early vel semmi de semmi nem látszik. Halvány se sajnos. :(
Azt nem tudom hogy az hányas teszt. De inkább az elengedésre készülök azt hiszem.
Köszönöm Lányok, amiket írtatok, nagyon aranyosak vagytok! Megvolt a ma reggeli sírás, de ez nem baj. ❤ Biztosan tudom, hogy le kell ezt zárnunk, de még érzelmileg utol kell érnem magam. Ebben biztos segíteni fog, ha megjön (egyelőre még nyoma sincs). Még ki kell találnom, hogy mibe fektetem majd azt a végtelen energiát, amit eddig a lombikba és a "gyerekprojektbe" (utálom ezt a szót) fektettem. Gondolom, jöhet a további szakmai épülés.
Drukkolok mindenkinek, legyen már valakinek jó ez a hónap! Fannikutya, nekem bármilyen pecsételés csak rosszat jelentett, mindkét alkalommal, amikor terhes lettem, egy csepp se volt. Szóval jót is jelenthet, ha nincs pecsételés. :) Titkos, remélem, csak túl korán teszteltél, még ne add fel!
Köszi!😊
Nos akkor elengedem én is ezt.
Próbálok pozitív maradni.
Nekem még csak az 5.nap.Van még hátra...😀
Zizike, teljesen megértem amit írsz! Nagyon megterhelő ez az egész folyamat, a férfiakat is nagyon megviseli. Bevallom nekem csak egy volt de én már a következőn is elgondolkodtam... most a párom kérte hogy ne adjam fel, egyszer még próbáljuk meg. De biztos hogy nem lesz több utána (mondjuk 44 múltam) Engem ez az egy kezelés is taccsra vágott, a vetélés és a két műtét utána....
Kívánok sok erőt ahhoz hogy le tudd zárni magadban az elmúlt éveket! Egy gyerekkel is lehet teljes életet élni, én is ugyanebben a cipőben vagyok. Nagy ölelés! Szerintem jó döntést hoztál ❤️❤️❤️
Jó döntés!😊
Tudom,hogy nehéz.Nekem meg ez a beágyazódáskori vérzés a fejlövésem.
Mindig nézem,hogy hátha látok valamit,de nem,pesig tudom,hogy azért ez nem mindenkinek van.😊
Nehezen bírjuk ki szerintem ezt a két hetet,bárkiről is legyen szó.Keressük a bizonyosságot.💕
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg