Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Bocs, tök hülye vagyok, még csak ET+9. napon vagyok. De a 25-ös teszt tök negatív. Tegnap a 10-es teszten volt egy halvány szellemcsík.
Hát, csajok! Ma reggel csináltam egy 25-ös tesztet és cső negatív. Nem hiszem, hogy sikerült. (ET+11 3 napos okkal) Csodának kéne ahhoz történnie.
Zizike, nagyon sajnálom! De ha te most még nem bízol a spontán csodában, akkor bízom én helyetted, neked! Pont most olvasok egyre több ilyen történetet. Szívből kívánom! De amit még mindenképp kívánok, az a lelki megnyugvás, akárhogy is lesz.
Oh sajnalom pedig drukkoltam nagyon a tesónak. Nem tudok jobbat mondani mint amit barátnőmnek is. Adjunk hálát azért az egy kis lélekért aki már bennünket választott. De tudom hogy most a te helyzetedben ez most nem segít de adjon erőt.
Az is lehet hogy pár hét vagy hónap múlva újult erővel máshogy fogod látni.
Nem semmi, amit végigcsináltatok, bennem nincs ennyi kitartás és erő már. Beültették végül most mind a négy embriót? Az a baj, hogy még ha csak rólam lenne szó, azt mondanám, persze, összeszedem magam, aztán lássuk meg. De tényleg nagyon megviseli az egész családot, a férjem már jó ideje főleg miattam van benne. És már ezt érzem, nem éri meg ezt a sok feszültséget, még akkor is, ha a kapcsolatunkat nem rendítheti meg semmi, de mint ahogy múltkor beszéltük, rányomja a bélyegét. Asszem szükségünk van arra, hogy most már letegyük ezt és továbblépjünk. Persze nagyon boldog lennék, ha megtörténne a csoda és spontán teherbe esnék, na de ez 9 éve nem történt meg, szóval nagy reményeim nincsenek ezügyben.
Talán egy kis pihenő után majd másképp látod... Soha ne mondd, hogy soha!
Mi még nem adjuk fel (3 inszemináció, 11 beültetés, egy 20 hetes iker,- és februárban egy 5 hetes vetélés; összesen 24 beültetett 5 napos embrió...) bár most nagyon hasonlóan érzek, mint Te; de tovább kutakodunk, újítunk valamit, valamilyen irányba tovább lépünk; és ez talán hoz majd új hitet, új lendületet, és újra sikert...
Köszönöm, aranyosak vagytok! 3 naposakat kaptam vissza, ilyenkor legutóbb a vetélés előtt már 155 volt a hcg, úgyhogy mutatnia kellett volna. Ez volt a 7. beültetésem (előtte 3 inszemináció), ebből 6 a tesóért, legutóbb a vetélés, szóval elfáradtunk, nem bír el többet a család meg én se már. Hát ez van, örülni kell annak, aki megadatott. Nem tudom, milyen lesz így az élet, 2013 óta vagyunk benne ebben az őrületben, persze mínusz a terhesség és az első másfél év.
Nagyon sajnálom Zizike. :(((( Tuti biztos, hogy nem próbálkoztok még? Hátha még meggondoljátok magatokat.
Hello, megvagyok, fú hát van mindenféle "kellemes" tünetem, de a sok hormon miatt szerintem. Legalább dolgozni nem kell bemenni.
Annyira nem vagyok ilyenkor türelmetlen. Jövő hét szerdán már azért csinálok tesztet, vérvételre hivatalosan vasárnap kellene, de már pénteken elkocogok. :) Milyen sokan lettünk így hirtelen, bár kimaradt sokunknak 2-3 hónap, nem is csoda ez a tumultus.
Ó Zizike!Nagyon sajnálom.😢Ez volt az utolsó lombik akkor?De jó,hogy van egy édes gyermeked már.Persze tudom ez más,mert tesót szerettetek volna.
De tényleg jobb lesz.
3 napos vagy 5 napos volt a beültetés?
Bár gondolom akkor már ki kéne mutatnia.
Sziasztok Lányok, FET+11 1,9-es hcg-vel befejezem a lombikos pályafutást, úgy látszik, nem lesz tesója az 5 évesemnek. Most nagyon szomorú vagyok, de majd újra jobb lesz.
Köszi, lányok! Nagyon aranyosak vagytok, és baromi jól esik, hogy ennyien drukkoltok, én is mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, mint mi! Majd a 10. napon tesztelek megint, aztán meglátjuk. :)
A halvány vonal is vonal, drukkolok hogy erősödjön holnap-holnaputánra!!! 🍀🙏🏻😘
Sziasztok,
nyitottam egy lombikos naplót, szeretettel várom a leendő olvasóimat :)
A MI lombikos történetünk (zárt napló)
Titkos ez eddig jónak tűnik.😊
Szerintem az erőssége miatt ne aggódj!
Nekem volt,hogy et+13 halvány volt és volt 300-as HCG.Persze még csak csendben ünnepelünk,de ez eddig jól hangzik nagyon.💕
Hát, még nagyon óvatosan örülünk, inkább csak arra jó, hogy ne vegye el a kedvemet a további hormonoktól, amit szedek. Annyi látszik, hogy valami történik, de hogy ebből lesz-e normális második vonal, az majd kiderül. :)
Naaaaa, gratulálok!!! Ez a teszt minőségétől is függ, nekem volt olyan, hogy alig halványocska csíkocska volt a teszten akkor is, amikor már tudtam, hogy bőven magas a Hcg. A lényeg a második csík. :D
3 naposokkal tök jó eredmény, hogy egyáltalán halványan látszik is bármi. Nagyon bíztató! Drukkolok nagyon!
Deduka,én is teszteltem ma baromi halvány második csík, 10-es érzékenységű teszttel, 3 napos embriókkal. Ez az ET+8 nap, szóval ha holnap, holnapután nem erősödik, akkor csak egy kémiai terhesség. 10-es teszttel nem kéne már határozottabb vonalnak lennie? Alig látszik..
Nem parázod túl, rossz fogakkal senki se akarjon gyereket. Ez alap! Lehet ez nem fog tetszeni mindenkinek, de ha rossz a fog (és nem kezeltetik), az nem csak igénytelen, de az egész testben gyulladást okozhat. Tudom, drága a magán, de van jó állami is és nincs területi korlát, tehát lehet keresgélni olyat, akihez megéri elmenni.
Deduka, azért még hátha! ❤
Én már gyakorlatilag biztos vagyok abban, hogy nekünk sajnos most sem sikerült. A teszt teljesen negatív. Ilyenkorra már a kémiai terhességeimnél is volt legalább egy nagyon halvány 2. csík 5 naposokkal. A sikereseknél meg egyértelmű volt. Most meg semmi.
Szóval elengedtem ezt a beültetést. Még hétvégéig folytatom a gyógyszereket, az utolsó reménysugárba kapaszkodva, de ha vasárnap is negatív lesz, akkor hétfőtől abbahagyom a gyógyszereket. Nálunk a hivatalos vérvétel csak a 16. napon lenne, de addig nem akarom feleslegesen tolni a hormonokat.
Hantosska, igen, én is kedden megyek vérvételre, de előtte tuti tesztelek. Nyilván fölösleges, ha negatív a teszt, de mivel ez az utolsó próbálkozasunk a Kaáliban, mindent "kiélvezek". 😊
Hogy vagy, jól telik az idő? Nagyon izgi most a helyzeted, illetve többeteké. Izgalmas és reményteljes. )
Köszi! Igen, nálam két gocpontot is találtak 2 hónap alatt meg is szabadultam a bölcsesség fogaktol ;) csak most férjemnek is elkezdett fájni a foga... de lehet h túl paralom
Szuper, hogy még közelebb kerültetek, nagyon drukkolok! 😊
További ajánlott fórumok: