Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Először mész?Voltál már más vizsgálatokon?
Szia.Nov.8 konzultáciora.Utána körübelül mikor fog elindulni a lombik..?
Szia!Én a Kaposvára járok.Nagyon aranyosak,segítőkészek. Mindent elmagyaráznak, mit ,mikor,hogyan kell alkalmazni.
Kérdezhetek ki az aki most jár lombikra és hova és mi a tapasztalatta?
Sziasztok!Csatlakoznék hozzátok a 40 + táborát erősítem és az első inszeminációra várok!szívesen beszélgetnék veletek ,nekem még minden új ezen a területen.
Én is ùj vagyok a csoportba.En 42 vagyok már ..Nekem sokszor volt folyadékom..akkor kiderült hogy gyulladásom van .meg akkor derült ki hogy a pajzsmirigyem alulmükõdik.
Sziasztok Lányok! Még új vagyok ebben a topic-ban. Igaz, hogy még nem vagyok 40 felett, de közelítek hozzá. Megpróbálom röviden leírni a történetemet. Eddig volt 4 sikertelen inszeminációnk, egy még 2014-ben, 3 meg idén. Eldöntöttük, hogy belevágunk a lombikba. Be kellett szednem egy doboz fogamzásgátlót. Mikor beszedtem az utolsót, másnap délelőtt barna folyásom volt, ami utána el is múlt. Viszont kb egy héten át maszatoltam, volt egy kis fekete alvadt vér is (már elnézést), de menzesz nem. Szóltam a meddőségiben, behívtak egy UH-ra. Közölte a doki, hogy 12 mm a nyálkahártyám, várjam meg, amíg megjön. Azóta sem jött meg, ma vagyok a 49-dik napon. A héten elmentem egy magánorvoshoz, aki alaposan megvizsgált. Endometrium 7,6 mm, benne egy 2,6 mm-es folyadéktartalmú képlet, a jobb petefészkemben pedig egy közel 3 cm-es ciszta. Mondtam, hogy előtte 1 héttel 12 mm-t mértek a meddőségiben, azt mondta, hogy az lehetetlen. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lehet a folyadéktartalmú képlet a méhemben? Járt már így valaki?
Gratulálok, és nagyon szorítok. Vigyázz magatokra 😀.
Nagyon jó hír, örülök neked! Vigyázz magadra! :)
Halkan, de már én is gratulálok!! De jó, egyre többen vagyunk 40+-osok + teszttel :)
Nagyon-nagyon szorítottam!!!!:)))
GRATULA!:)
Köszönöm a biztatást! Reggel es delben 2-2 utro szajon at este meg egy prolutex szuri...holnap beszelek Kaalival...drukk
Ez kezdetnek nem rossz!
Hajra, csak igy tovabb! Drukkolok nagyon!
Mennyi progeszteront hasznalsz es mit?
Talan nem artana emelni az adagon.....
Szép estét mindenkinek! Csak szeretném megosztani h ET(2 db blaszto)+12 napon pozitiv verveteli eremenyt kaptam 😃 amellett h a HCG es a progeszteron is sajnos alacsony (95,58). Endokrinologusom azt mondja, keteselyes, barmi lehet...probalok bízni...drukk mindenkinek!
Sziasztok ...Én még új vagyok a csoportba...Valaki jár közületek a Kaposvári Kaáli intézetbe?
Sziasztok ...Én még új vagyok a csoportba...Valaki jár közületek a Kaposvári Kálliba?
Lányok,van itt valaki aki váci vagy vác környéki?-és esetleg a pesti Kaáliba jár?
Nagyon-nagyon gratulálok!:)
Köszönöm mindenkinek!
Sok-sok éve várunk a babára, 4. beültetésem volt, egy negyed működő petefészekkel...
Halk gratula!
Vigyazz magadra nagyon! Pihenj amennyit csak tudsz!
Nagyon drukkolok Neked!!!
Halkan,de azért nagyon gratulálok!😀
Mennyit vártál rá, hányadik beültid volt?
Vigyázz magatokra!
Sziasztok! - Hezitáltam, hogy írjak-e mert még korai, de talán erőt adhatok másoknak is ha megírom hogy sikerült!!!!
Tegnap volt a 2. vérvételem és fura kimondani, de terhes vagyok!
Amíg lelkileg bírja az ember és működik a petefészek bizakodni kell és menni előre, mert csak így sikerülhet. Persze még nagyon korai minden, nem gondolok most arra, hogy lesz, mint lesz, várakozok és teszem a dolgom mint eddig.
A doki csak annyit kért, hogy kezdjek el szedni terhesvitamint és jövő hét szerdán megnéz UH-on.
Nem idegeskedem, igyekszem úgy alakítani a napjaimat mint eddig, ugyanolyan aktív vagyok, nem agyalok, mert felesleges.
Szorítok mindenkinek, hogy átérezze azt a csodát amit most én érzek!
Köszi! Muszáj lesz felállni, már csak érte is!
Amúgy nálam pont fordítva van ez is.. (anyukám szerint fordítva vagyok bekötve)
Amíg nem tudtam biztosan, hogy lesz-e valaha gyermekem, nem izgultam túl a dolgot, el tudtam képzelni egy gyerek nélküli életformát is simán.
Most viszont már tudom, mit veszíthetek nélküle..
Biztos kicsit érthetetlen, hogy min vinnyogok, azoknak akik még az elsőért küzdenek, de sajnos ez is nagyon tud fájni.. Ismerősök közt már mindenhol a harmadik gyerekek születnek, akiknek határtalanul örülök, de azért belül fáj, hogy nekünk miért nem..
Esély van, míg petesejt van.:) A lelki oldal nehezebb, de néha hihetetlen, hogy honnan fel tudunk állni. Addig meg örülj a kis ötévesednek! :)
Maganrendelesre gyorsan be lehet jutni.
[link]
A PICSI-t jol ertetted. A biologussal pedig raertek annak fuggvenyeben beszelni, hogy mit mondott Sz.
További ajánlott fórumok: