Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Neked is az 50 napos Medol kúrát javasolta?
Én mai naptól-decemberig szedek 8mg-ot. Decemberben lesz a köv.lombik akkor pedig 16mg-ot. Na kíváncsi leszek. Elvileg sok mindenkinek használt már.
Igen, gyere a Petesejtdonoros lombik fórumra.
Én 41 éves vagyok, sok lombikon túl, azaz csak félig igaz mert a beültetésig nem jutottunk el, egyszer sem. Mindig üres tüszőim voltak, egyszer volt 1 db petesejt, de nem terékenyült meg.
Így a petesejtdonor mellett döntöttünk Csehországban, Brnoban voltunk a Reprofitnál.
Nézd meg az oldalát, van magyarul is.
És elsőre sikerült a beültetés, most leszünk 26 hetesek!
És Ő az enyém teljesen, nem is számít hogy egy sejtecskét mástól kaptam, hiszen én növesztgetem, beszélgetek vele és nincs is ennél jobb érzés, hogy itt fészkelődik a pocakomban. Imádom!
Azóta jó a kedvem is.
Előtte már teljesen ki voltam a sok kudarctól, folyton ingerült voltam, nem érdekelt semmi, nem tudtam örülni semminek.
De már megvan a gyógyszerem, elmúlt a depresszióm :D
Szia, megértem elkeseredésedet, többen jutunk időről-időre ilyen lelki állapotba :(
Többen közülünk nyitottak egy új fórumot: petesejtdonoros lombik néven- ott találkozhatsz bővebben evvel a lehetőséggel!
Bocsi, hogy ilyen negatív vagyok, de ennyi év után kész vagyok attól, hogy nálam minden szép és jó, és már rosszul vagyok, amikor meghallom, hogy gyönyörűek a preembriók, ha ebből nem, akkor semmiből nem lesz gyerek, a férjem spermaszáma, meg az AMH-m, meg minden olyan szép és jó, mégsem reagálok jól a hormonadagokra... Úgy érzem, hogy nem vizsgálnak ki rendesen, és nem kezelnek semmivel, csak próbálkoznak... Remélem hamarosan eljön az az idő, amikor a nők többségének vagy mindenkinek tudnak majd segíteni, és nem kell ennyit küzdenünk
...
Összesen volt 3 vetélésem, elmúlt évben 3 lombik, idén 2 lombiknál járunk. Előtte évekig jártam maszek dokihoz, aki azt mondta nincs semmi gond, próbálkozzunk csak. Nála volt később 3 inszemem, én mondtam neki, hogy megyek lombikra, nem ő ajánlotta, hogy asszonyom, tessék belenézni a személyi igazolványba, hogy mikor született. Ott felvilágosítottak, hogy nincs sok esélyem, de nincs kizárva, hogy teherbe eshetek. Semmi extra vizsgálatot nem végeznek, az eredményeim jók, aztán amikor nem sikerül, akkor jönnek a korommal, hogy valószínűleg nem voltak jó minőségűek a petéim. Ezek után nem látom sok esélyét annak, hogy lesz előrelépés... Rengeteg pénz költöttünk, minden pénzünk erre megy el már egy ideje, 43 vagyok, lombikot is csak 45 éves korig támogat az OEP. Utána majd fizessek beavatkozásonként 2 milliót? Max. dózissal kezelnek, sajna a petefészekrákra halmozottam esélyes vagyok, nagyjából másfél év alatt 5 lombik maximum dózissal durva, úgy érzem le kell állnom... Rajtam már csak a petesejtdonor segít...Vagy elmenni olyan helyre, ahol alaposan kivizsgálnak, néztem a magánklinikás árakat, nem olcsó... ha tudnám előre, hogy sikerülni fog persze oda is elmennék, de most nagyon elkeseredett vagyok, hogy csak a család pénzét
szórom, máshol is lenne helye...
Én is szorítok ám neked és sokszor eszembe jutsz, erőt merítek belőled, mert néha muszáj ha nagyon el van keseredve az ember. Sajnálom hogy most meg miómával kell küzdened, ez nem jó hír :(
Vigyázz magadra!!
Nagyon szorítok!!!
Nekem jövőhét pénteken lesz ítéletem, hogy merre tovább, mert megint van miómám a stimutól.
Nagyon hamar itt van 8.-a:)
Most sikerülni fog!!!!
Egy blogban azt olvastam, hogy egy orvos azt mondta, hogy a lombik sikerének a titka, hogy a tényleges peteérés után történjen meg a beültetés.
Szerintem max. még 1 hónap ovuteszt, aztán irány a meddőségi klinika. Ott meg mondd, hogy 1 éve próbálkoztok, és kész.
A lombik előtt néznek hormonokat, legalább ott kiderülhet a bibi is, ha van. De nem lesz!!!!!!!!
Meg méhtükrözést kérnek, de pl. barátnőmnek így derült ki a méhsövény, amit aztán meg is műtöttek és utána spontán összejött nekik, tehát annak is van értelme.
Sziasztok Lányok!
Ma voltam a védőnőnél, mert le kellett adnom a kórházi zárójelentésemet a terhesség megszakításról.
Azzal búcsúzott tőlem, hogy visszavár, mert előttem nem sokkal egy 46 éves ikerkismama volt nála, igaz, hogy donorpetesejttel.
A lényeg, hogy nem szabad feladni!!
Igenis nekünk is sikerülni fog!!
Mindenkinek sok erőt és boldogságot kívánok!!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg