Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
9 petesejtem lett, délután icsi-vel lettek megtermékenyítve. Holnap 13 órakkor telefonon érdeklődhetünk, hányan termékenyültek meg.
Baromira faj a hasam!!! Rengeteget ittam kb. 4 liternél tartok. Fehérje is megy. Tehat nem túlstimutól fáj. De ez valami brutal...Ez normális szerintetek? Köhögni se merek, mert alul a méhemnél fáj, nem is a petefészkem.
JágerKriszti,hogy vagy?
Minden rendben?
Mennyi lett az annyi?
Sziasztok!
Teljesen meglepődtem,hogy 4nap múlva mehetek mammográfiára...Itthon azt mondták a "jófejek"kb.2-3hétre adnak időpontot!Nos,bevetettem a bűvös szót:LOMBIK...és lett hétfőre időpont.:)
Még nem voltam,milyen ez a vizsgálat???
köszi
egy hét múlva megyünk konzira, elvileg márc. közepén kezdünk, addig még meg tudom csináltatni, ha tényleg kell.
Nekem nem kellett.
A doki nem is említette.
Szia. Gondoltam ide írom
nekem évente kell mennem mert 8-éve azaz 30-éves korom óta mert volt 3db traumàs olajcystàm. Ez a hivatalos szövettanban volt így leírva. Amúgy E kosaras melltartót hordok! Vagy màr lassan a mellem visel engem:-). Viccet félre téve nem okoz semmi gondot! Nem fàj esetleg kellemetlen ahogy a két lap összenyomja a cicid! Ne aggodj:-)
Én nem, és 45 alatt nem is szeretnék!
Esetleg UH-ra.
Nekem amúgy nem mondták, hogy kellene menni.
drukkolok én is nagyon, hogy sok szép tüszőcskéd legyen ma.
mi majd jövő hónapban kezdünk.
Lányok!
valaki volt mammográfián?
én eddig megúsztam, de lehet, hogy most már nem lehet tovább húzni. :(
Köszi! :)
Igen, pontosan ezt éreztem!! Nagyon nagyon durva volt! Hajnalban kezdődött és 6.30-kor mar a folyosón ültünk. Azt éreztem, hogy most meghalok. Úgy remegtem izzadtam és hányingerem volt, hogy az elmondhatatlan. Szédültem, hullámokban öntött el a forróság. Állítólag a mentőautó piros volt hozzám képest. Igyak ezt mondták. Meg, hogy a stimu nem csinálja ezt. Ittam 2.5 liter vizet 3 óra alatt. Ja és hasmenèsem is volt. Aztán jobban lettem. Én még életemben nem éreztem ilyet...durva volt. Nem tudom mi lehetett. Mindegy mára már ott a célszalag! :) szúrkál fájdogál a hasam, de ennek csak örülök! Te hol tartasz?
Jobbulást neked!
mit éreztél? szédülés? hányinger? ájulás? ilyesmik?
nekem egyszer volt olyan, hogy leesett a cukrom a stimu alatt, na az nagyon ijesztő volt. ültem 30 percet a munkahely háta mögött a fűben, és halálfélelmem volt.
leszívás után 1-2 hét MAX, és jól leszel, és reméljük, utána már a terhességi tünetek kínoznak "csak" :)
addig tényleg sok fehérje, víz.
dolgozol?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg