Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok. :)
Tudom, hogy ez a fórum nem ezért indult, de úgy gondolom, hogy itt tudlak titeket a legkönnyebben elérni.
Szóval Sipos Alexandra vagyok, a Corvinus Egyetem szociológus hallgatója. Arról lenne szó, hogy készül egy kutatás a lombik technológiákról és a 40 év körüli anyukákról. Ehhez nekem nagyon nagy szükségem lenne 4-5 olyan anyukára vagy leendő anyukára, aki 40 körül vállalt gyereket és interjúzna velem. Természetesen az eredmények anonim módon lesznek feltűntetve. Ha szívesen vállalnád vagy ismersz olyat aki tudna segíteni nekem akkor kérlek itt jelezd nekem-. :) Nagyon szépen köszönöm.
Háát...
Tegnap végre elkezdődött az előző terhességből jól ismert szúrkálós érzés, és talán, mintha a mellem is elkezdett volna éjjel fájni (eddig SEMMI nem volt), így elöntött vmi hatalmas nyugalom.
Ma viszont megint semmi, úgyhogy kezdek aggódni.
Próbálok dolgozni, meg most voltam a hematológián vérvételen a leiden miatt, h jó-e a fraxi adag.
Már csak 6,5 óra, tegnap még 32 volt ☺
De jó hír :)
Drukkolok!
Kellemes várakozást!
Szuper, akkor drukkolunk nekik!😊
Pihenj sokat és vigyázz magadra!
Írj majd, hogy mi a helyzet veled!😚
Megy a drukk!
Reméljük TE is jó hírrel jössz majd!:)
Kössz a bizalmat, de amíg nem látom uh-on, addig az nincs is :)
Viszont neked nagyon drukkolok mára! Majd írj, h minden oké-e.
Indul az idegtépő két hét.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy office hiszteroszkópiát (méhtükrözést) hol csinálnak? Bár a dokim nem tartotta indokoltnak, de úgy gondolom a következő lombik előtt megcsináltatnám.
Szia Wester!
Mi újság, mi volt az ultrahangon?
Szerintem nem rossz a mini IVF, mert nekem is sokkal kevesebb hormonterheléssel sokkal több 5 napos embrióm lett. A brnói (Versys) protokoll agonista volt Suprefacttal, Fostimonnal, majd Ovitrell. A Fostimon a végén már 375 egység is volt. A mostani protokollom antagonista volt, Pergoveristtel (napi 1 adag) és Cetrotidevel, majd Ovitrell. Ja és sokkal hamarabb is volt a leszívás. Viszont a mai hcg eredményem is ugyanannyi lett, így leállították a kezelést és azt mondták, hogy a következőt május végén kezdhetem. Furcsa, mert az ultrahangon már a korai terhesség jelei (petezsák) látszottak, a Hcg mégsem emelkedett...De az legalább látszott, hogy méhen belül van, mostmár csak menjen el magától
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy írok Petrányinak, aztán majd látjuk..
Ez hogy működik? Petrányihoz lehet konzultációs időpontot is kérni, vagy ő csak javaslatot ad? Konkrétan leírja, hogy nekem IVIG vagy intralipid javasolt? Te már biztos tudod, hogy az IVIG hatásosabb, mint az intralipid vagy ez egyénfüggő?
Ha gondolod, írhatsz priviben is.
Szia!
Uzsokiban lesz majd.
Szia beepemp!
Hol lesz a hastükrözésed?
Nekem is lesz ilyen, 20-án.
Szia Wester!😊
Köszönöm a segítséget, úgy néz ki, hogy nem kell mégsem az endo doki, mert a D vitamin szépen helyrehozta a Tsh értékemet.
3.4-ről lement 1.9-re.
Elvileg ez jó.😊
4-én megyek megbeszélni a has és méhtükrözést,utána jöhet a 3.lombik, május közepe felé.
Drukkolok neked nagyon,írj punkció után az eredményről!😊
Sziasztok, szia Wester!
Nagyon szurkolok neked az újabb stimulációhoz!!!
Én is túl vagyok egy újabb stimuláción. A brnói eredménnyel szemben itt (Kaáli) harmad annyi hormonkezelésre 6 tüszőből öt petesejtem lett, ami mind megtermékenyült és eljutott az ötödik napig. Bárcsak Brnóban lett volna ilyen eredményem!! Ebből két embriót ültettek be és a 12. napi HCG eredményem az orvos szerint tankönyvszerű értéket mutatott. Nagyon örültünk, de csak két napig:::(((( Ugyanis két nap múlva az érték stagnált. Hát jó lett volna , ha van PGS...., de Brnóban nem tudtak embriót produkálni, itt meg nincs PGS. Nem tudom, hogy lehetne ezt a kettőt összerakni...Az orvos persze egyből a kromoszómahibát említette... Holnap kell mennem az újabb vérvételre, akkor derül ki, hogy mi lesz. De ha már az érték stagnált, valószínűleg elveszítem.
Sajnos olyan gyorsan elindították a lombikot, hogy nem sikerült Petrányival emailt váltanom, pedig szerintem, ha a mostanit is elvetélem(korábban már volt egy 9 hetes vetélésem), akkor szóba jöhet az immunológiai probléma is (magas az NK sejtarányom, 12 helyett 29)és erre a mostani stimulációnál csak kis mennyiségű Prednisolont kaptam.
Úgyhogy nem túl jó kilátásokkal nézek a holnap elé.. Mostmár csak abban bízom, hogyha leállítják a progeszteront, akkor simán elmegy és nem kell műtét...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg