Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Kaáliba 45 felett nem is vállalnak el, már telefonon leráznak.
Versysbe nagyon kedvesek 45 felett is, dr. Vereczkey azt mondja, hogy amíg nyerhető saját petesejt, addig van esély ...
Ez egy kirívó eset (65 év), amiről beszélnek ebben a tv műsorban, de nézzétek meg mit nyilatkozik a professzor :( 4:20-tól mondja, ami érdekes lehet! Na meg a közpénzre figyeljetek! 45 felett donor petesejt?!
[link]
És ha van saját petesejt?
50 éves korig,de kicsit bonyolultabb a helyzet.Kell saját petesejt,vagy rokoni donor aki számításba jöhet.
Sziasztok. Vagyunk egy páran 40 felett. Az lenne a kérdésem,h tudtok arról valamit, h hány éves korig lombikozhatunk? Van erre törvény? Közösségi csopiban egyfolytában ezt olvasom, h meg kell kérdezni, mert 45 ig csinálják. Gondoltam itt is megkérdezem tőletek. Köszönöm
Szerintem a Kaáliban is sokan vagyunk 40 felettiek és nem bánt senki sem a korunk miatt.
Az én dokim egyébként is egy tünemény. :-)
Versys klinika .Próbáld meg.nagyon sok 40 fölötti van itt.
Én most olvastam kaalis fórumon, h szült egy 46 éves kismamájuk
Sziasztok! Ahogy olvaslak benneteket, hát ahány ember annyiféle problémával küzdünk. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy tudtok-e olyan meddőségi centrumot, ahol 44 évesek is bemehetnek és nem utálják ki Őket? Már volt két sikertelen inszemem és egy sikertelen lombikom egy meddőségi centrumban, a második lombikra készületem, amikor a főorvos érdekes mód a magánrendelésén nagyon tündéri volt, a kórházban viszont úgy kikelt, hogy azt mondtam köszönöm nem kezdek neki! Nagyon nehéz volt ezt a döntést akkor meghozni. Eléggé kikészültem, de még szeretnék adni egy lehetőséget magunknak. Nincs semmi kirívó problémánk, azon kívül, hogy mindig leöregeztek, és ahogy múlik az idő sajnos így is van. Szóval azok tanácsát várom, akik szintén ilyen korba léptek, hol lehetne megpróbálni a lombikot? Köszönöm :)
Rendben, köszönöm! :-)
Mi is nagyon szeretnénk! :-)
Tök jó ! Vigyázz magatokra,sok sikert .(Én is szeretnék ikreket)
Igen! :-)
Ketten vannak. :-)
Beepemp, bebik sikeresen pocakban?
Szupi, hogy egyszerre megyunk :) lehet egyutt izgulni
Meg 2-3 honap..
:) gratula, csak igy tovabb! Novekedjetek szepen. :)
Sziasztok lányok!
A Versysben a short vagy long protokollt alkalmazzák inkább? A leszívás után kb .mikor kapod vissza a babót?A pgd vizsgálat mennyi időt vesz igénybe és mennyibe fáj ez nekem?
Szia!
Krizsa doki a Kaáliban most mondta, hogy most fog szülni a 44.5 éves kismamája.
Ne add még fel!
Sokaknak sikerült ennyi évesen...
Köszi csajok!Puszi nektek!
Megy a drukk 100000000000-rel!::))
Sziasztok lányok!
Tegnap volt a leszívás, 4 szép petesejtem lett.
Mára 3 megtermékenyült, pénteken lesz a beülti.
Szorítsatok!
Akkor mi együtt megyünk :)
Mi is vmikor március végén megyünk második lombikra :)
Többieknek drukk!!!
Köszönjük Szonáta!Téged pedig várunk vissza megerősödve, hogy együtt küzdjünk tovább!😊😚
Sziasztok, nem tuntem el, csak kicsit... szerdan elveteltem, verzes mellett, holnap megyek ultrahangra. Utana vagy mutet vagy -remenyeim szerint- keszules a kovetkezo terhessegre. Van meg ket fagyasztott embrionk, aprilisban lehet a beultetes. Addig nem tudom..., pihenek es szurkolok nektek. Nemsoka kezdodik a prg nalad es beepempnel is, itt fogom varni, hogy mondjatok a jo hireket! Szurkolok nagyon!!
Sziasztok!
Szonáta, itt is kérdezem, hogy hogy vagy???? Hogyan tovább, mik a terveitek?
Kiry sajnálom a rossz eredményt :( Nem tudom, hogy a stimuláció befolyásolhatja-e az eredményt, azt tudom, hogy mikor nekem cisztám volt, akkor azt mondta a doki, hogy ciszta okozta hormonokat nem mérünk. Pálma én jártam a Versysbe, nekem bejött és már sajnálom hogy akkor - 2 éve - nem vágtunk ott bele a pgd-és lombikba. 2 éve még mindenki a spontán terhességgel biztatott... Mi most emiatt járunk Brünóba- ott még van PGD. Kihez jártok a Versysben? sziasztok!
Sziasztok lányok!
Van közetetek olyan aki a Versys klinikára jár ?szívesen beszélgetnék veletek,most váltottunk intézményt és ide van időpontunk.tapasztalatokra ,lennék kíváncsi.Meg arra ,hogy a lombik előtt kötelező -e a laparoszkópia.
Üdv:Pálma 40
az van, h az ertekek ingadoznak. Most nott, legkozelebb lehet, h tovabb no, aztan csokken aztan no, csokken....
Igen, mertek kozvetelnul a stimu utani ciklusban, 42 evesen. Az FSH es LH is 8 koruli ertek volt.
nekem mérték 1 hónappal után, de nem volt eltérés. az amh-m pl nőtt egy felet. azt mondjuk totálisan nem értem.
Nem vagyok babonás, de mégis péntek 13. Szóval most érkezett meg a 3. napi hormonleletem is, ami csak tovább rontott a helyzeten. Lett egy 24-es FSH-m, párban egy 11,9-es LH-val. Az AMH-m pedig a legutóbbi mérésen 1 volt, most pedig 0,32 lett, tehát elég drasztikusan lecsökkent. Azt hiszem ezzel a sokkal nemigen tudok mit kezdeni, de legkevésbé tudom hogy egy ilyen párossal mit lehet csinálni. Stimuláció utáni hónapban a hormonok így felboríthatnak mindent, vagy velem van baj, és ez az állapot már így marad. Mérték Nektek a stimu utáni hónapokban a hormonokat? Tapasztalat? De jó lenne ha járna erre vki aki tud válaszolni:)
További ajánlott fórumok: