Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)
Az ösztrogén is sok volt (7500 körül), meg a nagyobb baj h a progreszteron is, azt mondta a doki h 4,5-ig ok, nekem meg 6,9 volt. Mondta h sok tüszőnél ez előfordul, és az a baj vele h elkezdi átalakítani hamarabb a méhnyálkahártyát, nem csak ovu (leszívás) után kezd átalakulni, így nem lesz szinkronban az embrióval. És h ez jelentősen csökkenti a beágyazódás esélyét.
Annyira nem vagyok amúgy elkenődve miatta, most még hétfőig drukkolok h minél többet tudjanak majd fagyasztani, aztán majd izgulok veletek h nálatok hogy mennek a dolgok, és kb mire meglesz a pozi tesztetek, már én is a beültinél tartok majd 😉
A 14 petesejt nagyon jóóó, mostmár csak jó sok termèkenyüljön meg 👌👌
Nem csodálnám ha el lennèl kenődve, èn is nagyon el lennèk, de sokkal nagyobb esèllyel sikerülnek a fagyasztott bogyókákkal, ez legyen eszedben :) egyèbkènt mi volt a gond a laboroddal? Most hogy èrzed magad?
Már itthon vagyok, túl vagyok rajta.
14 petesejtem lett, holnap derül ki h mennyi termékenyült meg, drukkdrukk!
Viszont nem lesz most beültetés 🙁 Mondta a doki h a hétfői vérvételből már látta, csak nem hívott mert nem akarta h ezen idegeskedjek. Mondta h 5 naposan lefagyasztják őket, és következő, természetes ciklusban kapom majd vissza, szal nem lesz stimu meg semmi. Azt mondta h kb 1 hét múlva meg fog jönni, akkor telefonáljak, 9-10. napon UH, aztán ott megbeszéljük a továbbiakat.
Úgyh most egy kis pihi.
Örültem volna amúgy ha most visszakapom, de mondta h sokkal jobb esélyekkel indulunk köv ciklusban, és így akkor én is azt mondom h legyen az.
Nemm:)) nem merem magamnak😄
Nővérke adja jo kapcsolatom van vele es így mindennap beadja le megyek a rendelőbe tolunk 5 percre van es soron kívul beadja ugy hogy nagyon hálás vagyok neki ezert😊
Igen! De nem az altatás v leszívás miatt, hanem h legyen minden rendben, legyenek ott a petesejtek, legyenek érettek, ne kelljen órákat kint várni a hidegben stb.
Meg kiv vagyok h mit mond a doki h lehet-e beültetés hétfőn. Tegnap is néztek ösztrogén szintet és 7500 körül volt, az nagyon sok.
De aztán mikor elkezdek ezeken izgulni akkor mindig rájövök h egyikre sem vagyok hatással, én megteszek minden tőlem telhetőt, és csak bízni tudok benne h minden ok lesz, ha meg nem, azt majd kezelni akkor 🙂
Úgyh ezek vannak, igyekszek a munkára figyelni, csak home office-ban vagyok, és így itthon magamban könnyebben elkalandozik a figyelmem 🙄
Magadnak adod már? :)
Èn is csütörtökön megyek :)
Megyeget :) holnap kapok meg egyet es utana majd kiderul az uh-n :)) mar erzekeny a hasam az ötödik utan😄 de jól bírom😊🙂
Es neked mikor kell menned UH-ra?:))
Nem én bemfola szurit nem kaptam, nem ismerem.
Én is kiv vagyok mit mond nektek csütörtökön a doki, írjátok majd meg mképp!
Jajj ez olyan rossz èrzès ilyenkor, hogy szèt akar durranni a hasad :( mindjárt túlleszel rajta :)
Èn is várom már az uh-t :) kíváncsi vagyok hanyadik napon lehet majd a beültetès :) most bemfola szurit kaptam, nem tudom neked kellett-e már használnod, de kèsz vicc. Èn beszúrom a fèrjem pedig benyomja. Biztos èn vagyok bèna de nem tudom benyomni 😀
Nem lehet, le kell szedni. Nekem is van géllakkom, úgyh holnap lereszelem.
Nekem bent van az utolsó szuri is, de már minden bajom van, nagyon feszül a hasam, sokszor fáj is… alig várom h szerda legyen és túllegyek a leszíváson!
Voltam UH-n, minden rendben, szerdán 9-re megyünk leszívásra 🥰
Most még beadtuk az utolsó cetrotide-et, este 22:00-kor még egy suprefact és véége a szuriknak, de örülök neki! Jajjj remélem szépen beérnek addig a kis petécskék és jó sok lesz 😊