Lombikosok-1.babáért küzdünk (beszélgetés)
Kell a léleknek is a feltöltődés :) Teljesen jól tettétek, hogy kikapcsolódtatok :) Szurkolok mindenkinek nagyon. Nekem ma jön meg, s remélhetőleg egy hónap múlva indítjuk a következő lombikot.
Ma megyek első alkalommal akupunktúrára. Egy próbát megér. Ezzel kapcsolatban van valamelyikőtöknek tapasztalata? Hová szúrják ilyenkor a tűket? Kíváncsi vagyok nagyon !
Nekem nem lesz szerintem vérvétel (nem is értem így belegondolva…), saját ciklusban lesz a FET, úgyh semmit nem kapok, csütörtök reggel megyek UH-ra (10. ciklusnapon) reméljük lesz domináns tüsző + normális vastagságú méhnyálkahártya, ott elm majd kiszámolja a doki a tüsző méretéből h mikorra érik meg, mikor kell majd beadnom egy ovitrelle-t, és akkor az alapján azt is kiszámolja h melyik nap mehetek beültire.
Úgyh majd csüt kiderül, remélem mindent rendben talál majd a doki…
Hétvégén viszont wellnessezni voltunk, meleg vizes pancsi, mindenféle szauna és hamburger meg sörözés/borozás… minden amit amúgy nem kellene, de annyira jó volt!
Igen, ezt nem szabad… mmint tesztelni, de mondom ezt úgy, h én az első beültinél a negyedik naptól folyton teszteltem, és szétidegeltem magam.
Úgyh én azt tanácsolnám, hogy várd ki a vérvételt, és addig bizakodj h ott van és kapaszkodik 😊 Én is meg fogom próbálni ezt csinálni, aztán majd kiderül sikerül-e…
Szia jól vagyok tegnap csak nem bírtam csináltam egy tesztet de negatív lett 😕
Remélem csak korai volt.A hasamba még nyilallgat és a melleim fájnak.
Te hogy vagy ?
Nektek mit mondott amúgy a dokitok a beültetés utáni házaséletről? Csak annyi olyat olvasni h a spermában lévő anyagok segítik az embrió fejlődését / beágyazódást stb. Plusz ugye normál esetben is együtt van a pár…
Ugyanakkor meg olyan “félelmetes” belegondolni, h mi van ha pont h megnehezítik a beágyazódást az összehúzódások meg minden ami ezzel jár…
Milyen kúpot kapsz? Nekem cyclogest kúpom volt elsőnél, én is éreztem h irritált ott belül, el se tudom képzelni milyen lehet ezt 12 hétig nyomni reggel este 😱
De persze kívánom h ez legyen a legnagyobb bajunk a köv 3 hónapban, h kúpoznunk kell a babó miatt 🙂
Én meg kezdek kicsit visszatérni a reményhez. Tegnap felhívtam a biológusokat h mi is van azzal a két embrióval, mert annyira lesokkoltam hétfőn h reményvesztetten tettem le a telefont. Mondta h ők szépek voltak, három naposan egy 7 és egy 8 sejtes lett fagyasztva. Csütörtökön megbeszélem a dokival, h akkor úgy, 3 naposan szeretném őket visszakapni (remélem felébrednek), és mindkettőt, remélem ez ebben a helyzetben megengedett lesz. Úgyh vettem is gránátalma levet meg aviva tornázok majd, meg szeretném adni az esélyt ennek a két pöttynek, rosszul érzem magam h így lemondtam róluk a hétfői hírek után.
Persze nem élem nagyon bele magam, az az igazság h már nem is tudnám, elkezdtem összeszedni az orvosi papírjainkat h majd tudjam őket küldeni a forgácsba, de azért közben igyekezni fogok h megtegyem a tőlem telhetőt erre a FET-re is, hiszen ki tudja… 🙏
Egyet kaptam vissza azt mondta a biológus és a doktornő hogy egy lett de az nagyon szép ☺️
8 sejtesen kaptam vissza hétfőn ☺️
Nagyon bízok benne hogy velünk marad 🙂
Sztem simán lehet akár beágyazódás is amit érzel, úgyhogy csak óvatosan az iqos-al! 🙂
Mikor kell majd menned vérvételre? Megvárod v tesztelsz előtte?
Nem indult el😞😞
Februar 23-an fog hívni a doki hogy hogyan tovabb😞