Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Igen ezert is mertem írni láttam h azért olyan kisebb család jellegű a fórum ( mert régebb óta olvasgatlak már benneteket ,főleg h senkivel nem tudtam és nem is akartam beszélni erről),azt hittem több válasz jön 😉
De mindenképp köszönöm a hozzászólásokat 😘
Ohhh,akkor vigyázz magatokra 😊
Nekem most volt 3. hete a beültetés.Jövő héten megyek uh,de egyébként eddigi terhességeimmel nem volt gond a 3.gyerekem is kális semmi gond nem volt vele sem,viszont ez már 12 éve volt es most azert mar lassan 39 évesen kicsit jobban odafigyelek amire tudok. Köszönöm h írtál.
Jó veletek beszélgetni 😘
Hát ugye?
Ezért kérdezem mert ki ezt ki azt mondja.És nyilván ha már megtapadt akkor nem szeretném elcseszni.Igen az önmegtartóztatás miatt volt egy hét.
6 naponta frissül a sperma a nagykönyv szerint.
Na de már ezt is több változatban hallottam.
Nekem már 3 hete volt a beülti csak parázok h nehogy spontán vetélés legyen a szex miatt. Ezért inkább egyáltalán nem csin de azért már kéne... 😁
Hát leszívás előtt 1 héttel már nem szabad azóta meg eltelt már egy kis idő...
Lehet nem 1,5 de 4 hét már tuti
Sziasztok!
Meddig kell tartózkodni a nemi élettől ill inkább az orgazmustól?Mielőtt még bárki letámadna nem nem fontosabb a szex főleg így kb 1,5 hónap eltelte után csak érdekel h ki mit tud mert én elfelejtettem h annak idején (12 éve) mit mondott a doki most meg szóba sem került...
Köszi előre is a válaszokat 😊
Szia, köszönöm a jókívánságot és a választ :)
Remélem igazad lesz :D
Köszönöm szépen és gratulálok :)
A beültetés napján pihi lesz, úgyhogy legalább amiatt nem parázok, csak utána lévő napok miatt aggódom.
Szia! Lehet, hogy pont az fog segíteni, hogy most valamit másképp csinálsz, mint eddig. Kívánom, hogy így legyen!
Alternatív útvonalon/eszközzel nem tudsz menni munkába? Metró, villamos?
Szia.
Én alapból a kezelésre is mindig busszal mentem,ugyan ugy a beültetes napján is .. Es dimbes dombos hegyeken völgyeken ☺ nekem sikerült igy is a beültetes 😊
Sziasztok! Tapasztalatokat/véleményeket szeretnék kérni Tőletek.
Ez lesz a 4.donoros lombikunk,már stimu alatt vagyok. Eddig beültetés után mindig itthon maradtam legalább egy hétig, viszont most ezt nem tehetem meg, muszáj bemennem dolgozni. Magával a munkával nincs probléma (ülő munka) viszont busszal járok ami iszonyatosan rázkódik :(
a beültetés utáni napon már mennem kell (kivéve ha hétvégére esik).
Szerintetek mennyire teszek a buszozással kárt? Aggódom, hogy ezzel el rontom 😕
Köszönöm
De,simán lehet:)
No para!
Van akinél pecsételő vérzés jelentkezett beütetés után pár nappal? (4-5)
5.naposakat kaptam vissza.
Sajnos nem hiszem hgy beágyazódási lenne.