Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok.
Volt közületek valakinek olyan problémája, hogy lett több sejtje is, meg is termekenyült, de nem osztódtak tovább, emiatt nem került fagyasztásra? Mi másodjára járunk így sajnos.. Az első sikertelen, fagyasztás nélküli lombik után sokféle vizsgálatot meg csináltunk, mindegyik eredménye jó lett. Most a másodiknál ugyanez a helyzet áll fenn. Sajnos az intézetben nem tudnak mit mondani, érdekelne mások hasonló tapasztalata.. Előre is köszönöm! <3
Szia!
Érdekes hogy volt pótlás. Tervbe volt esetleg a beültetés is?
Ha nem akkor nem értem miért.
Mindenkinek más, altalaban 3-4 nap múlva megjön ha abba hagyod.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni petesejt leszívás utáni progeszteron pótlás kapcsán (hüvelyi Utrogestan, 2-0-2).
A leszívás napján kellett kezdenem (12. cn) és 10 napig kell adni a klinika utasítása szerint, hogy ne jöjjön meg a leszívás után 5 nappal és ne törjön meg a ciklusom eredeti hossza.
Az eddigi leszívások után nem kaptam, így nincs vele tapasztalatom.
Szóval a befejezés után mikor fog megjönni a menzeszem? Van ahol 2-3, máshol 5-7 napot írnak fórumokon.
Nálam ugye nem volt beültetés csak leszívás (mert PGS-ezünk).
Ha abba hagyom holnap, amikor lejár a 10 nap, akkor mire számítsak? Holnap még csak a 22 ciklusnapon leszek és nem szeretnék 2 nap múlva menstruálni (mármint még akkor is csak a 24. ciklusnapon leszek).
Intézménye válogatja, de meg kell adni az esélyt minden sejtecskének!
Hajrá és ne izgulj!!!
Valószínűleg nem merik tovább vinni és ezt látják a legjobbnak, csak sajnos sok mindent hallottunk már, és sok mindenen mentünk keresztül.
Mindig történnek csodák, legyen így most is, hogy valóban jobb helyen lesznek!!!!
Szia!
Nekem 3 petesejtből összesen 1 termékenyült meg és mégis elvitték az 5.napig. Mi a Versys-be járunk, egyenlőre sajátsejtesre, és ott nem ültetnek be csak 5.napos embriókat. Mert ha addig nem jut el az is szelekció, és semmi nem támasztja alá tudományosan hogy jobb eséllyel indul a 2 napos az anyaméhben...sajnos.
A 3.nap egyébként is vízválasztó dátum az embriók életében, mert az apai oldal akkor lép be az osztódásba, és az akkor 6-8 sejtes embriónak 5.napra kell elérnie a több mint 250 sejtes blasztociszta fejlődési szintet.
Nem okoskodni akarok csak a puszta tényeket írtam le neked.
Drukkolok nagyon, hogy sikerrel járjatok!!!
Miért 2 naposan? Ritka a 2 napos beültetés.
Semmi garancia hogy mindkettő megmarad.
Az egy is osztódhat.
Nekem 2 pgs-el bevizsgált egészséges 6 napos embrió lett beültetve, mégis egy babucim van.
Ne félj tőle!
Szeretném kérdezni, hogy aki MTHFR homozigóta, ő kapott vérhigítót a lombikhoz?
Ha igen mikortól? (stimutól v beülti utántól)
Köszi!
Minden vizsgálat megvolt? Biopszia?
Ha biopsziánál találnak valamit, akkor talán van esély. Egyébként sajnos elég ritka az is, hogy találnak valami és az is, hogy a tálalt minta használható. És akkor még ott van az is, hogy ha használható is a minta, ki tudja, sikerul-e vele a dolog.
Tudom, hogy lehangoló a válaszom, de sajnos az egyik legrosszabb helyzet. :( Kitartás!
Gratulálok!
Ismerős a hosszú út, nekünk 8 óra Brnoból haza.
Jajj, de jó!😊😊 Vigyázz rájuk!😊🤞🍀
Mikor kell vérvételre menned? 😊
Szia!
Sajnos normális...nekem mindig 4-5 napig van hasfájás és puffadás is utána.
Az azt követő vérzés pedig felér egy igazi rémálommal.
Sziasztok!
Normális hogy leszívás óta iszonyúan kínoz a haspuffadás?