Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Igen szedek,napi 2x3 mg folsavat még.
Értem,akkor majd 400 fogom venni.És ezt a 2x3 mg folsavat is csökkentsem le?A folsav okozza a nagy súlyt meg az időelőtti csontosodást?
Akkor okés:-)Mostanában 2 lánytól is hallottam,hogy infúziót kaptak,mert valami miatt nem szívódik fel a vas tablettában.
Pillangó írta,hogy napi 200 mg.Én csak napi 100 mg szedek amióta egyszer feltett ide egy jó kis cikket az E vitamin "túladagolásáról".
Pillangó kiteszed mégegyszer?
szedsz mellé folsavat nem?azért kell 400-ra váltani, mert túl nagy súlyú babák lesznek , idő előtti csontosodás veszélye stb...
200 mg.400 mg egy 130-140 kg-s férfinak ajánlott
Lányok,ha MTHFR heterozigótám van szerintetek akkor is térjek át majd a 13 héttől a femibion 400 -ra vagy szedjem a terhesség végéig a 800?A folsav miatt?
Remélem ott végre megtalálják a probléma okát!
Akkor mennyit kéne 1 nap?
Remélem most már jó kezekben lesz!
a SOTE-n jo helyen lesz.... tovabbra is gigamega drukk draga Davidernek!
inkább vérnyomás.lacsony, mert sok vért vesztett
talán 2-est mondta.ennyire ismerem Pestet:-)
Sziasztok,
ezt találtam, gondoltam megosztom veletek az Asprin-ről, Kőrösi doki írta:
[link]
Davider-nek szorítok!
vércukra? talán azért szédül meg, meg fullad, mert nem okés neki.. remélem hamar rájönnek mi a baj!
mi a tömés?ahhoz sosem kérek érzéstelenítőt.a szuri a legrosszabb az egészben.te szoktál kérni?
E vitamin: 3x100mg
Aspirin Protect: verrogok ellen es elvileg mindenki szedhetné a doki szerint nem csak a lombikosok.
Magnezium - nekem 3x1 minimum de nem jol szivodott fel es nagyon nagyon stresszes is vagyok, minden nap sírok es ki is borulok a stimu alatt... Nem árt :) segíti a D vitamin felszivodasat! Fontos!
C vitamin: készíti fel a Medrolra a szervezetem mert az nagyon legyengit (engem).
Kalciumot pedig a gyulladások elkerülésére es neha kisse hianyos taplalkozas miatt szedem/iszom. Kisebb fertőzések eseten jó. D vitaminosat vettem, tok jó :)
Mindketton van nogyogy. A sote 1.az1. Szamu nogyogy klinika, a sote 2. A 2-es szamu.... De mindegy is, mert mindket helyen nagyon jo dokik vannak. :) nagyon drukkolok!
Nem volt érzéstelenítés.Most csak tömtek
Akkor ez szuper, nem is szoltam semmit! ;)
amelyik a nőgyógy klinika.
semmi mást nem tud még csajok.letett, mert most ment hozzá a doki
Davider:Egyenlőre ennyit tudunk.Most volt szívultrahangon.Az orvok nem tudják mitől van az ha fekszik ok minden, ha felül fullad
SOTE I-re vagy SOTE II-re? amúgy hála az égnek. ott remélhetőleg jó kezekben lesz...
Sziasztok:-)Hát már minden fogam okés.Megkérdeztem a Lidocaint,hogy mi van kasmama vagyok.Azt mondta akkor szerinte ne.Most mit mondok a munkahelyen én hülye:-(Holnap megkérdezem K doki-t, hogy mi legyen és övé lesz a döntő szó.
Helyes!!! :) Ez jó hír!
Mesélj, mi volt??? Volt érzéstelenítés?
Jaj, legalább ott jó kezekben lesz ...mikor viszik ?
De konkrét terv van, hogy ott mit csinálnak vele?
Nem, kétórás szünettel veszem be a Maltofert, meg a Magnerotot. Néha a magnerottal együtt veszem be a femibiont, de a vasat mindig külön.
Most beszéltem Daviderrel viszik át a SOTE-ra.
További ajánlott fórumok: