Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Dettó. Engem is felkeltett...igaz fél9 kor de ebbe számíts bele egy 2 órás éjszakai ébrenlétet :-)
Sziasztok lanyok! Bocsanat, hogy este nem tudtam jonni az osszefoglaloval de nem vagyok a helyzet magaslatan. Nemsokara potolom!
Ja hát ő nagyagy.. ahogy hallok felőle..
Uzsokitól miért fél? arról még rosszat nem hallottam, sőt ehógy kollgám direkt odakérte magát és ott műtötték vabélre, ismerős volt,. Ne kérdezzem meg a doki nevét?
Igen a Te dokid is eszembe jutott!! Nem is tudom milyen jogszabályok vonatkoznak erre a betegátvételre egyébként! :S Hogyan és miként lehet ezt megoldani...
De B-nek tutti zéró a kapacitása... :( Tegnap egy ismerősöm misszed ab-on volt - sajna nem fejlődtek a lombik babák - és az onkológiára tették annyi a beteg a nőgyógyin. :( :(
:((( akkor remelem, hamar elkerul onnan egy jo helyre! Csak o az Uzsokitol is fel... Nem tudom, keruletileg ki illetekes, v ez szamit-e most naluk egyaltalan?
Én nem tudom, de már megoldódhatna ez a probléma. Lehet jobb is ha átviszik másik korházba,ahol van nőgyógyászat is. Én is ugy gondolom, hogy a SOTE-n lenne jó helyen, de nem tudhatjuk hová viszik.
Igen nekem is o jutott eszembe, de neki nincs tul nagy felvevo kapacitasa. Meg sz en dokim, aki vilagujito a modszereivel es 40 ev van a hata mogott, de egy kulonleges esetet sem ad fel soha! Vele meg az a baj, h o meg csak maganklinikan van. :((((
Jobbulást Davidernek, valamit nagyon nem jól csinálhattak..
Ja! Ertem, koszi! Drain cso... :(
Hat igen, akkor onnan a sebkornyekrol jon. De nem azert ez a nagy verzes, mert tolnia kellett ezerrel a verhigitot eddig??
Hátha a Károlyiból átkerül az csak jobb lesz neki, nagyon gáz egy hely! az orvosakt nem tudom, csak a körülményeket!!!
Hááát a legjobb kezekben sztem B. dokinál a SOTE I-en lenne, de lehet h én misztifikálom túl a dokit... Sőőőőt az is lehet, h ez már sebészi szitu, de a baba miatt meg nőgyógyászati... :S Nehéz...
Van egy cső a sebében, onnan vérzik nagyon :(
Jo reggelt!
:(((( remelem, vmi jo helyre kerul!
Lehet, h en nem ertem, meg napok ota nem tudom olvasni a forumot, de honnan verzik most szegenyem? Huvelyi a verzes, v valahonnan mashonnan jon?
Melyik ez a Karoly kh? Nem ismerem..
Akkor belefekszel majd az ölébe a vizsgáló asztalon????
Neeem :D azért annyira nem vagyok brutál :D Nem agressziv vagyok, csak szeleburdi :D
es majd kiloksz az uh szekbol is? :D
én E vitamonból 2 naponta veszek be 200mg-ot
Én napi 400 mg-ot. Az sok?
Mérhetetlen fájdalom tudni ,mit ki kell bírnia:-(
Én napi 1 x 100 mg veszek be E vitaminból.
Gyere :))
Bár hozz gumicsizmát is, mert a leesett 30 cm hó meg olvad! És már most is olyan sártenger van, hogy csak na!
Invinoveritas írta,hogy 3x 1 E vitamint szed,arra írtam,hogy sok,de azt nem írta,hogy hány mg.
További ajánlott fórumok: