Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

345. lulluly (válaszként erre: 344. - Sacikag)
2012. szept. 18. 16:05
Ott is laksz ugye? Milyen messze van neked a klinika?
344. Sacikag (válaszként erre: 343. - Lulluly)
2012. szept. 18. 15:59
a klinikán és nem kell fizetni érte. nem a Kaáliba járunk.
343. lulluly (válaszként erre: 342. - Sacikag)
2012. szept. 18. 15:53

Majd gondolok rád és szorítok neked!

Hol csináltatod? Mennyiért?

342. Sacikag (válaszként erre: 341. - Lulluly)
2012. szept. 18. 15:50
Szia, holnap megyek, ma még csak "másnap" van. Basszus, ennyire sz@r kedvem akkor se volt, amikor szembejött az amh eredményem... Remélem a holnapi vv legalább kicsit jobb eredményt ad...
341. lulluly (válaszként erre: 339. - Sacikag)
2012. szept. 18. 15:46
Voltál 3. napi vérvételen?
340. lulluly (válaszként erre: 338. - Erabera80)
2012. szept. 18. 15:45

Nekem az AMH: <0,1.

Igen, nagyon remélem, hogy lesz babánk!

Ne izgulj! Olyan izgis, amikor végre szúrod magad, végre nem csak várni kell, hogy elkezdhesd.

339. Sacikag (válaszként erre: 336. - Erabera80)
2012. szept. 18. 15:43
Szia, a 2,32-es fsh gyönyörűségesen szép, felejtsd el az amh eredményét és kizárólag az fsh-ra koncentrálj :) Ilyen szép eredménnyel bizti nem lesz baj, szerintem még bőven időben vagytok. Szorítunk nagyon!
338. Erabera80 (válaszként erre: 337. - Lulluly)
2012. szept. 18. 15:07

És az amh mennyi? Neked is ilyen rossz, mint nekem?

Az nem lehet, hogy ennyi mindennek alávessük magunkat és nem lesz baba! De lesz...

Bár be vagyok sz@rva!!!! :)

337. lulluly (válaszként erre: 336. - Erabera80)
2012. szept. 18. 10:45

Szia Erika!

Szerintem bíztató, hogy az FSH-d jó! Nekünk az is magas. Most majd meglátod lehet-e stimulálni téged. A jövőhéten kiderül nőnek-e a tüszők. Meglátod hamar eltelik 1 hét!

Én is nagyon kiborultam mikor nem túl kedvesen közölték a rossz híreket velem. Sokat sírtam.

Én is úgy érzem, hogy gyerek nélkül nincs értelme az életnek! Ezért küzdök.

Szorítok, hogy szépen nőljenek!!!

2012. szept. 18. 10:07

Sziasztok.

Bocsi, hogy írok, de egy kis segítség, támogatás, ismeret kellene nekem.

32 éves vagyok. 1 éve próbálkozunk a babával. Megjártunk 2 magánklinikát, 3 orvost, mire lejutottunk Tapolcára a PRI-be, Dr. Török Attilához. Mindig mindenhol jók voltak az eredményeink. Az mondták próbálkozzunk még.

Tapolcán teljes körű kivizsgálás megint. Jó minden eredményünk. KIVÉVE: AMH 0, 1. Padlót fogtam. FSH 2, 32. Egyből lombik. Tegnap volt ez, és már este kezdtem az injekciót.

Remény adhat az, hogy az FSH még nem magas? Bőven határérték alatt van.

Nem sok mindent mondtak, és én annál kevesebbet fogtam fel az egészből. Mintha egy függöny került volna elém, semmit sem értettem, csak az agyam kattogott.

Nem tudom mást is ennyire elkeserít, megijeszt-e az egész mint engem.

De egyett mindenképpen tudok. Gyerek nélkül nem szeretném leélni az éltem.

Köszönöm, hogy leírhattam ezt, és azt még jobban megköszönöm, ha ti, akik jobban benne vannak a témában mondanátok nekem valamit.

Erika

335. VendrinerPiroska (válaszként erre: 333. - Sacikag)
2012. szept. 17. 16:17
Persze, hogy elnézem!!! :))))) Csak nem akarom, hogy végleg búslakodásnak add a fejed.
334. lulluly (válaszként erre: 331. - Sacikag)
2012. szept. 17. 15:58

A vérvételnél kérdeztem a mikor lesz eredmény, azt válaszolták majd az orvosnál lesz. Szóval oda meg csak okt. 18-án megyek.

A D-vitamint én nem nézettem újra a cseppek után, nem akartam újabb pénzt költeni rá.

A Mensmentisben volt ez a 75 a határérték.

333. Sacikag (válaszként erre: 332. - VendrinerPiroska)
2012. szept. 17. 15:56

Bocs, ha rosszat írtam. Még akkor is, ha viccből... Nézd el nekem most az egyszer.

Én is éltem túl már ennél sokkal rosszabbat is, ezt is túl fogom. Fogd fel úgy, hogy legalább már tudok rajta (magamon) viccelődni... :)

332. VendrinerPiroska (válaszként erre: 329. - Sacikag)
2012. szept. 17. 15:36

FELVÁGOTT EREKRŐL MÉG VICCBŐL SEM AKAROK HALLANI!!!!!!!!!! Kanyargós életutam során volt alkalmam találkozni Holocaust túlélőkkel, voltak rákosak a családban, meg olyanok akiken végigment a spanyol nátha+ 2 világháború+ 1 forradalom és mindegyik annyira akart élni. Tudom, itt most mi a baba vagy nem baba alapkérdéssel találjuk szemben magunkat és ez rendkívül elszomorító. Különösen, mert a szaporodó korú női népesség túlnyomó részének ez nem probléma, sőt gyakran épp a fordítottja az, de ettől még nem szabad teljesen kikészülni.

D vitamin: Ahol nekem mérték, ott 30 volt az alsó határ D vitaminra. Nekem 39 lett. Szedek D vitamint, igaz eddig nem túl nagy dózisban. Valahogy már nem tudom rajta felidegesíteni magam. A minimumot megüti, és mivel nem élek a trópusokon, fogadják el így.

331. Sacikag (válaszként erre: 330. - Lulluly)
2012. szept. 17. 14:50

Hogyhogy csak okt.közepén lesz eredmény? Ez is vmi nagy, átfogó vizsgálatnak a része? Remélem a 3.napit legkésőbb másnap megtudom....

Nemááá, 75 felett jó??? Egész nyáron kint égettem magam a napon, pedig nem az én stílusom amúgy, szedtem a vitamint és így is csak 62-ig jutottam. Most meg már napot se nagyon fogunk látni...

330. lulluly (válaszként erre: 329. - Sacikag)
2012. szept. 17. 14:38

Ez a beszéd! Nézzük a 3. napi FSH-t!

Nekem most a 9. napon nézték, de csak okt. közepén tudom majd meg.

D-vitaminra nekem az volt a papíron annó, hogy 75 felett jó. Csak 73 volt, így kaptam cseppet.

329. Sacikag (válaszként erre: 326. - Bonne Maman)
2012. szept. 17. 10:36

Köszönöm lányok a bíztatást... Hétvégén hosszadalmas agymenés és tipródás után úgy döntöttem, mégsem vágom fel az ereimet. A héten benevezek egy 3.napi vv-re, aztán meglátjuk, mi lesz az eredmény. Utolsó lombik óta 25-26 naposak a ciklusok, tehát akár még bizakodhatnék is, de ez a hónap most épp 27 naposra sikeredett. Csak hogy ne legyen már olyan jó kedvem... Na mindegy. Héten folyt.köv.

D vitamint bármikor nézethetsz, nem ciklusfüggő. Nekem 4-5 hónap intenzív napozáshegyek és vitaminkúra után sikerült az amúgy ramaty 17-et feltornázni 62-re. Sokkal jobb, de még mindig alsó fele, még a középértéket se éri el. Szerintetek ennyi azért már jónak számít, ha a ref.érték 20-120 közt mozog?

328. VendrinerPiroska (válaszként erre: 326. - Bonne Maman)
2012. szept. 15. 14:21
Ha lombikra mégy, akkor esélyes, hogy kérni fogják tőled. Ez most a sláger, ahogy az egyik dr. mondta. Nem ciklusfüggő különben.
327. VendrinerPiroska (válaszként erre: 325. - Sacikag)
2012. szept. 15. 14:20
Szerintem, mindenképpen megér egy újabb tesztett, de mindenképpen 2-4 napon. A 11. napi nem hasonlítható össze a ciklus elejivel, mert valóban nem azok az értékek számítanak jónak follikuláris periódusban, mint ovulációsban, ami a 11. nap környékén már nyugodtan lehet. Én pld. 11-12. napon ovulálok. Úgyhogy ne ess még teljesen kétségbe.
326. Bonne Maman (válaszként erre: 325. - Sacikag)
2012. szept. 15. 12:53

Sacikag,

Sztem nem összehasonlítható a ciklus 3-ik és 11-ik napján mért FSH. Ha rövidebb a ciklusod, mint 28 nap és a 11-ik napon már az ovulációs fázis környékén jársz, akkor a referencia érték FSH-nál 3.4 - 33.4 IU/L, LH-nál pedig 8.7 - 76.3. Sztem próbáld meg a 3-ik napit feltétlenül.

Lányok, nem tudjátok mikor érdemes D vitamint nézetni? Egyáltalán ciklus függő a D vitamin szintje?

Köszönöm.

325. Sacikag (válaszként erre: 323. - VendrinerPiroska)
2012. szept. 15. 10:54
Tavaly novemberben 9 alatt volt mindkettő, idén májusban fsh 15,7. Most fsh 24, lh 25... Az kavar meg kicsit, hogy 11. napon volt a vv és így nincs kifejezetten jó "összehasonlítási alapom". Lehet, benevezek egy 3. napira is, ha megjön...
324. lulluly (válaszként erre: 322. - Sacikag)
2012. szept. 15. 09:50
Sajnálom! Én is megpróbálnám a helyedben, legalább a spontán ciklust.
323. VendrinerPiroska (válaszként erre: 322. - Sacikag)
2012. szept. 14. 20:01
Mennyi az a rossz FSH és LH? Nekem a tavaly nyárihoz képest 13,5-tel volt magasabb az FSH júliusban, majd most szeptemberben lejjebb szállt, de még mindig messze van a tavalyi 6,4-hez képest. Minden esetre az FSH is csak hormon, amik változnak hónapról hónapra és lehet, hogy a köv hónapban sokkal jobb eredményt kapnál. Viszont, lehet, hogy a barátcserje is segített. Ki tudja?
322. Sacikag
2012. szept. 14. 11:14
Sziasztok csajok, buktuk az eredményt... Sokat rosszabbodott az fsh és az lh is. Nem tudom hogyan tovább. Most hajlok arra, hogy ennek ellenére is megbpróbáljunk egy lombikot, hisz az idő csak múlik és ezek szerint vele romlanak az eredményeim is, tehát mire kéne még várnunk?:((( Azért otthon még megdumáljuk ezt, nem akarok egyedül dönteni...
321. lulluly (válaszként erre: 319. - Sacikag)
2012. szept. 13. 18:45
Nagyon szorítok! Írd meg holnap mi volt!
320. lulluly (válaszként erre: 316. - Sacikag)
2012. szept. 13. 18:44

Nagyon-nagyon rendes volt a doki!!!

Jól kikérdezett, mindent felírt, átnézte az összes leletemet, lehetett tőle kérdezni, nem sietett sehova, kedves volt.

Vettek ott vért, néznek hormonokat is, elküldött genetikára meg immunológiára.

És mindezt ingyen!

A Honvéd kórházba küldött az Országos Haemophilia Központba, hamár szabin voltam el is mentem időpontot kérni, fogadtak is. Ott is vettek 9 kémcső vért. Majd októberben lesznek eredmények.

Szóval csak ámultam, hogy ilyen is van!

319. Sacikag (válaszként erre: 317. - VendrinerPiroska)
2012. szept. 13. 13:43

Kár... Már reménykedtem, hogy van olyan technológia, ami belelát a dolgok mélyére és elkerülhető a fölösleges leszívás...

Bizti van benne vki, a következőt jól el is kapjátok :))

Holnap megyek az eredményért, remélem elkészül és remélem olyan lesz, mint amilyenben bízunk.... Tiszta gyomorgörcs vagyok...

2012. szept. 13. 13:01
Apropo, veled mi van? Nem most néznek téged is meg az akupunktúra után?
317. VendrinerPiroska (válaszként erre: 316. - Sacikag)
2012. szept. 13. 12:59

Igazad van, na! Szép egészséges tüszőm van. Persze a hormonjaim szerint, meg is szokott érni. AMH ide, vagy oda. Úgyhogy ha az én édes párom a közelemben lett volna, akkor hajrá, de sajna ilyenkor sohasincs a környéken.

Nagyon remélem, hogy a leleteim fényében mihamarabb kezdhetünk. Talán jövő hétre többet tudok.

316. Sacikag
2012. szept. 13. 12:51

Hajrá Martina és Moonlight, nagyon szorítunk :))

Piroska, hogy lehet petesejtet látni uh-on? Én úgy tudtam, ott csak tüsző látszik és nem tudni, van-e benne petesejt v nincs, az csak a leszívás után derül ki... Ezt most nem értem:) Egyébként naná, hogy lehet csodát csinálni, hamarosan mind bizonyítunk : ))) Ti mikor kezdtek?

Lulluly veletek mi újság?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook