Leköpte, ezért felpofozta a gyereket (beszélgetés)
Azért 15 évvel ezelőtt még nem a kőkorszak volt.
Nincs jogsim, de szerintem az a szabály, hogy a hídon megállni nem szabad, az valószínűleg régóta változatlan.
Az is tiltott lehet, hogy valaki megállítson egy járművet, mert az az alapállás, hogy a gépkocsi-forgalmat akadályozni nem szabad.
El nem tudom képzelni, hogy egy busz megálljon a híd közepén.
Hacsak a Margit-hidat ismervén, nem a Szigetbejáró megállóban állt meg. Hogy Steve állította volna meg, az a számomra kétséges. Nem akkora ember ő.
Én is Syriának adok igazat. Nem verhetjük meg a szülőket naponta, azonban ha látom, hogy hülyeséget csinálnak, ami engem érint igenis szólok nekik. Lehet egyszer az lesz a vége, hogy valaki csúnyán helyben hagy, de nem hagyom magam.
Feltehetőleg Stewe is első indulatából cselekedett, nem pedig úgy indult motorozni, hogy addig megy, amíg meg nem tud pofozni egy gyereket.
A tanárnéni valószínű pedig nem tudott semmit kezdeni a gyerekkel. Mert, ha próbálná nevelni, akkor jön izomagyú apuka a rokonsággal és a tanárnéninek megígérik, hogy megvárják egy sötét helyen.
Mindig azt mondom, én mástól is csak azt várom el, amit én csinálok. Ha én nem köpködök, nem kötök bele senkibe, aki egy kicsit furcsán néz, akkor velem se tegye azt senki.
A szülők teszik ilyenné a gyerekeket. Rémisztő hogy milyen emberek vállalnak gyereket, aztán hogy "nevelik" őket, ha egyáltalán nevelik.
Lenne ráhatasa a szülőknek, nem az ember evolúciójának következő állomása a homo sapiens tuskoicus.
Jaja, szájmaszk és távolságtartás, illetve a nyál is elég veszélyes, így érthető is, de azt hiszem nem csak én gondolom úgy, hogy Steve toleranciája vagy mije nem túl fejlett.
Annak idején valami tehetségkutatóban zsűritag volt, és volt egy néger lány, akinek vagy az anyja vagy az apja Magyar volt, és a lány itt is született, itt is élt, azaz Magyarlány, Steve szerint pedig nem volt keresni valója ebben a műsorban, mert szerinte ez Magyaroknak lett kitalálva...
Persze, ha az illető erdélyi, újvidéki stb. volt, pedig ők ugye nem itt születnek, élnek az Magyar szerinte, de a Magyar felmenőkkel rendelkező, itt élő az nem magyar, mert túl sötét a bőre:S
Tehát, ez nem is intolerancia, hanem inkább ostobaság...
És mit szólunk a riporter lányhoz? Ne csak Stevet szedjük szét azért, hiszen a riporter, ha lehet annak nevezni, nagyon jól szórakozott a sztorin és helyeselte is, amit tett Steve.
Én ilyen esetben tuti csúnyán nézek a gyerekre, biztos szóváteszem a neveltetését, de az biztos, hogy meg nem ütöm, és nem is helyeselem, azaz hasonló helyzetben, mert abban biztos vagyok, hogy nem vettem volna a fáradtságot arra, hogy megállítsam a buszt és felszálljak jól megnevelni egy gyereket.
Ja, és a tanítónéni is elkövetett egy nagy hibát. Neki nem rá kellett volna mutatnia a gyerekre, hanem szépen el kellett volna küldenie Stevet a fenébe...
Mit gondoltok a Hajdú Stewe sztoriról?
Röviden:
- Stewe motorozik egy busz mellett.
- A buszból egy kisgyerek leköpi.
- Stewe a busz elé motorozik, megállítja, felszáll.
- Hátramegy a kiskölyökhöz és lekever neki egy pofont.
Erről mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Aki nem akar gyereket ide!!!
- Nem akarok gyereket!
- Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket?