Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Leköpte, ezért felpofozta a gyereket fórum

Leköpte, ezért felpofozta a gyereket (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
22. Guruljka (válaszként erre: 16. - Michelle.r)
2020. okt. 4. 11:45

Azért 15 évvel ezelőtt még nem a kőkorszak volt.

Nincs jogsim, de szerintem az a szabály, hogy a hídon megállni nem szabad, az valószínűleg régóta változatlan.

Az is tiltott lehet, hogy valaki megállítson egy járművet, mert az az alapállás, hogy a gépkocsi-forgalmat akadályozni nem szabad.

21. Banános Zselé (válaszként erre: 8. - Syria)
2020. okt. 4. 11:43
minden a nevelés kérdése
20. Banános Zselé (válaszként erre: 3. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 11:42
akkor hogy került elő?
2020. okt. 4. 11:40
Egyébként gyereket nem verünk, akkor se ha a miénk, akkor se, ha másé és szemtelen. Szerintem.
2020. okt. 4. 11:39
Nyugi, ez még akkor lehetett, amikor még unatkoztak közlekedés közben. Ma már tuti a mobilt nyomkodják és nem csinálnak ilyesmit.
2020. okt. 4. 11:37
Nekem az nagyon furi, hogy a tanár csak úgy engedte az egészet. Az a véleményem, hogy bármi is történik, a tanárnak a diákot kell védelmeznie ilyen szituációban, mivel az ő felelőssége. Ha tanár lennék és egy motoros megállásra kényszeríteni a buszt, a sarkamra állnék és nem engedném felszállni. Mégis milyen alapon és jogon szállna fel bárki idegen egy osztály iskolabuszára?
16. michelle.r (válaszként erre: 14. - Guruljka)
2020. okt. 4. 10:52
Az akkori KRESZ szerint tilos volt szerintem. Arról nem beszélve, hogy egy iskolai buszra miért engednek fel idegeneket. Kicsit kamuszagú a sztori.
15. michelle.r (válaszként erre: 7. - Channa*)
2020. okt. 4. 10:50
A kérdés inkább az, hogy ő mit keresett a zsűriben? Színésznek se egy nagy forma, énekelni meg sose hallottam.
2020. okt. 4. 10:36

El nem tudom képzelni, hogy egy busz megálljon a híd közepén.

Hacsak a Margit-hidat ismervén, nem a Szigetbejáró megállóban állt meg. Hogy Steve állította volna meg, az a számomra kétséges. Nem akkora ember ő.

2020. okt. 4. 10:21
Remélem, legközelebb a Klicskó köpi le, és azt is ilyen bátran kezeli.
12. Scherlock (válaszként erre: 2. - 71ddaa07fa)
2020. okt. 4. 10:04
😃😃😃😃😃
2020. okt. 4. 10:00

Én is Syriának adok igazat. Nem verhetjük meg a szülőket naponta, azonban ha látom, hogy hülyeséget csinálnak, ami engem érint igenis szólok nekik. Lehet egyszer az lesz a vége, hogy valaki csúnyán helyben hagy, de nem hagyom magam.

Feltehetőleg Stewe is első indulatából cselekedett, nem pedig úgy indult motorozni, hogy addig megy, amíg meg nem tud pofozni egy gyereket.

A tanárnéni valószínű pedig nem tudott semmit kezdeni a gyerekkel. Mert, ha próbálná nevelni, akkor jön izomagyú apuka a rokonsággal és a tanárnéninek megígérik, hogy megvárják egy sötét helyen.

Mindig azt mondom, én mástól is csak azt várom el, amit én csinálok. Ha én nem köpködök, nem kötök bele senkibe, aki egy kicsit furcsán néz, akkor velem se tegye azt senki.

10. Fisica
2020. okt. 4. 09:55
Jól tette. Azóta biztos nem köpköd. Buszt nem állítanék meg valószínűleg ezért. De ha az utcán történne velem ilyen, biztos,hogy tőlem se buksi simit kapna.
9. timycat (válaszként erre: 8. - Syria)
2020. okt. 4. 09:51

A szülők teszik ilyenné a gyerekeket. Rémisztő hogy milyen emberek vállalnak gyereket, aztán hogy "nevelik" őket, ha egyáltalán nevelik.

Lenne ráhatasa a szülőknek, nem az ember evolúciójának következő állomása a homo sapiens tuskoicus.

8. syria (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 09:32
A történet 15 évvel ezelőtti. Jól tette. Nem tudom, hogyan lehetne elérni, hogy a kis bunkókból ne legyenek nagy bunkók. A 6-14 éves generáció egyre penetránsabban viselkedik, egyre többet engednek meg maguknak a kis taknyosok.
2020. okt. 4. 09:17

Jaja, szájmaszk és távolságtartás, illetve a nyál is elég veszélyes, így érthető is, de azt hiszem nem csak én gondolom úgy, hogy Steve toleranciája vagy mije nem túl fejlett.

Annak idején valami tehetségkutatóban zsűritag volt, és volt egy néger lány, akinek vagy az anyja vagy az apja Magyar volt, és a lány itt is született, itt is élt, azaz Magyarlány, Steve szerint pedig nem volt keresni valója ebben a műsorban, mert szerinte ez Magyaroknak lett kitalálva...

Persze, ha az illető erdélyi, újvidéki stb. volt, pedig ők ugye nem itt születnek, élnek az Magyar szerinte, de a Magyar felmenőkkel rendelkező, itt élő az nem magyar, mert túl sötét a bőre:S

Tehát, ez nem is intolerancia, hanem inkább ostobaság...

És mit szólunk a riporter lányhoz? Ne csak Stevet szedjük szét azért, hiszen a riporter, ha lehet annak nevezni, nagyon jól szórakozott a sztorin és helyeselte is, amit tett Steve.

Én ilyen esetben tuti csúnyán nézek a gyerekre, biztos szóváteszem a neveltetését, de az biztos, hogy meg nem ütöm, és nem is helyeselem, azaz hasonló helyzetben, mert abban biztos vagyok, hogy nem vettem volna a fáradtságot arra, hogy megállítsam a buszt és felszálljak jól megnevelni egy gyereket.

Ja, és a tanítónéni is elkövetett egy nagy hibát. Neki nem rá kellett volna mutatnia a gyerekre, hanem szépen el kellett volna küldenie Stevet a fenébe...

6. unom
2020. okt. 4. 08:53

Most futottam bele:

[link]

5. unom (válaszként erre: 3. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 08:51
Motorról, bukósisakban látta, ki köpte le?
4. andi6020 (válaszként erre: 2. - 71ddaa07fa)
2020. okt. 4. 08:47
A távolságot nem tartotta, az szinte biztos.
3. hpetra22 (válaszként erre: 2. - 71ddaa07fa)
2020. okt. 4. 08:44
Régebbi sztori.
2020. okt. 4. 08:43
Volt rajta maszk?
2020. okt. 4. 08:38

Mit gondoltok a Hajdú Stewe sztoriról?

Röviden:

- Stewe motorozik egy busz mellett.

- A buszból egy kisgyerek leköpi.

- Stewe a busz elé motorozik, megállítja, felszáll.

- Hátramegy a kiskölyökhöz és lekever neki egy pofont.

Erről mi a véleményetek?

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook