Leköpte, ezért felpofozta a gyereket (beszélgetés)
Steve-n nincs mit dicsérni.
De én egy szót nem szóltam a szülőkről.
Csak halkan jegyzem meg: azok is szülők voltak, akik 2006-ban Szögi Lajost agyonverték, sőt még a gyerekeik is látták ezt.
Ahogy mondogatni szokás, a szülő példaadással is nevel...
Akkor lassan már minden gyereket meg lehetne pofozni, mert botrányosan viselkednek. Már egy kis szaros 7 évesből is árad a rosszindulat. Engem volt, hogy még akartak dobálni kővel, amikor mentem az utcán. Hát, ilyen helyzetben nem tudok megértő lenni és legyinteni rá, hogy mi is voltunk gyerekek
Nem véletlenül vezetik be az iskolaőrséget is. Nem tudom, ki szúrta el, meg hol, de ez annak a jele, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.
Lehet, hogy éppen az a gyerek volt, akit Steve bácsi megnevelt. Hiszen idejekorán megtanulta, hogy kell az ilyesmit kezelni.
😝
Szülőként ha az én gyermekem tenne ilyet még én is jó pofám vágnám és kötelezném a bocsánat kérésre.
Bár én azon vagyok, hogy eleve ne ilyen gyökerek legyenek.
Én csak a cikket olvastam, a videóra nem volt késztetésem.
Engem felháborított, főleg, hogy még hangsúlyozta is, hogy mekkora taslit lekevert.
Azzal nem értek teljesen egyet, hogy otthonról hoznak mindent a gyerekek (sok pedáns, tanult, szerény család gyerekét láttam már iskolában állatként viselkedni. Rendszerint olyankor vannak a tanár-szülő konfliktusok, mert hogy az ő Pistikéjük tuti nem...).
Itt a tanár is ludas. Ha rám bíznak egy osztályt, akkor kirándulás ide-kirandulás oda, feszülten figyelem és ha kell, fegyelmezem őket.
Elég érdekes sztori, nekem nehezen hihető.
Viszont az is igaz, hogy a társadalmunk ifjabbjai vészesen kezdenek kivetkőzni magukból, mert manapság már mindent szabad. Persze tisztelet a kivételnek.
Erről beszélek!
Van olyan helyzet biztos, hogy mást nem tehet az ember, ha pl. kövekkel dobálja vagy késsel hadonászik, stb., de egy buszról leköpés nem ez a kategória, amikor megállítom, felmegyek, a tanár megmutatja, hogy ki volt, aztán lekeverek neki egyet...
Én, mint mondom nem foglalkoznék egy ilyen helyzettel, max. annyiban, hogy pipa lennék, de ha eljutnék addig, hogy megállítom a buszt, akkor is csak annyit tennék, hogy a tanárnak mondanám, hogy figyeljen a gyerekekre, hogy ne csináljanak ilyet.
Tehát, Hajdú Steve azt gondolta, hogy ez egy jópofa sztori, úgy is mondta el, hozzá is tette, hogy ez a gyerek ma már 27 éves és kicsit tart a bosszútól, bár ez is csak egy részéről jópofa szösszenetként lett tálalva.
Ha igaz, akkor Hajdú Stevenek dühkezelésre van szüksége, és oda kellene járnia, ahelyett, hogy sztorizgat.
"pedig ők ugye nem itt születnek, élnek az Magyar szerinte"
Nem bírom megállni, ne haragudj. Pedig nem igazán állhatom a tagot. De "szerinte"? Szerinted csak az a magyar, aki Magyarországon született? De tényleg...
Akinek sok generációra visszamenőleg magyar ősei vannak, magyar az anyanyelve, magyar a kultúrája az nem magyar? Csak mert nem a mai Magyarországon született? Szerinted?
Mindezt gondolom nevelő szándékkal, hogy a gyerekek lássák hogy kell megoldani egy konfliktust, "helyesen".
(Leszorítom az úton és leverem)
Persze ha egyáltalán igaz a sztori
Nem kőkorszak volt, hanem egy auljáró a híd közepén, a felújításkor zebrára váltották, ergo kénytelen vagy megállni a hídon. De 15 éve ez még nem így volt.
Gondolom a buszvezető is csak azért állt meg - már ha a sztori igaz - mert ez a balfék megállt előtte
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Aki nem akar gyereket ide!!!
- Nem akarok gyereket!
- Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket?