Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Leköpte, ezért felpofozta a gyereket fórum

Leköpte, ezért felpofozta a gyereket (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
52. syria (válaszként erre: 46. - Piroska52)
2020. okt. 4. 13:20
Nem, nem a világ érett meg a pusztulásra, hanem a NAT.
51. Piroska52 (válaszként erre: 50. - Guruljka)
2020. okt. 4. 13:18
És az is szülő, aki habzószájjal szidja a tanárt, mert rá mert szólni az ő ,,,,drága jó gyerekére,,,naná hogy kinyilik a csipája, azt hiszi neki mindent szabad.
50. Guruljka (válaszként erre: 28. - Syria)
2020. okt. 4. 13:15

Steve-n nincs mit dicsérni.

De én egy szót nem szóltam a szülőkről.

Csak halkan jegyzem meg: azok is szülők voltak, akik 2006-ban Szögi Lajost agyonverték, sőt még a gyerekeik is látták ezt.

Ahogy mondogatni szokás, a szülő példaadással is nevel...

49. Epresturmix (válaszként erre: 43. - Michelle.r)
2020. okt. 4. 13:14
Igen! Olvastad, olvastátok Geszti Péter legutóbbi posztját? Maradj normális! :)
48. Epresturmix (válaszként erre: 41. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 13:13
Gondolom mert előtte nem volt kihágása.
47. Piroska52 (válaszként erre: 45. - Buspics)
2020. okt. 4. 13:12
Igen meg.
2020. okt. 4. 13:11
A világ kifordult a sarkából, igaz régen is voltak balhék meg verekedések, hiszen egy jó kis ,,,szombat esti bál,,,nem ért semmit egy-két pofon nélkül, De, az iskolában nem volt késelés, tanárverés, most meg csak kapkodom a fejem, hogy miket mesélnek az unokáim arról, mi történik az iskolákban, a tanároknak nincs tekintélyük,a kölykök olyan dolgokat művelnek, ami elképesztő. A világ megérett a pusztulásra.
2020. okt. 4. 13:10

Akkor lassan már minden gyereket meg lehetne pofozni, mert botrányosan viselkednek. Már egy kis szaros 7 évesből is árad a rosszindulat. Engem volt, hogy még akartak dobálni kővel, amikor mentem az utcán. Hát, ilyen helyzetben nem tudok megértő lenni és legyinteni rá, hogy mi is voltunk gyerekek

Nem véletlenül vezetik be az iskolaőrséget is. Nem tudom, ki szúrta el, meg hol, de ez annak a jele, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.

44. syria (válaszként erre: 36. - Banános Zselé)
2020. okt. 4. 13:04
Demagóg duma. :(
43. michelle.r (válaszként erre: 38. - Epresturmix)
2020. okt. 4. 13:02

Lehet, hogy éppen az a gyerek volt, akit Steve bácsi megnevelt. Hiszen idejekorán megtanulta, hogy kell az ilyesmit kezelni.

😝

42. hpetra22 (válaszként erre: 40. - Michelle.r)
2020. okt. 4. 13:01
Ez pontosan így van! Bár az tény, hogy minél későbbi a generáció, annál nehezebb vele bánni. Persze nem lehetetlen, csak talán mások az eszközök.
41. hpetra22 (válaszként erre: 38. - Epresturmix)
2020. okt. 4. 13:00
Az ilyen miért felfüggesztettet kap vajon?
40. michelle.r (válaszként erre: 34. - Zsofi_876)
2020. okt. 4. 12:59
Ez nekem azét megmosolyogtató, mert azt látom, hogy minden generáció savazza a következőt. És szerintem amÍg a világ világ, ez így is marad.
39. hpetra22 (válaszként erre: 34. - Zsofi_876)
2020. okt. 4. 12:59
Szerintem ezelőtt 30 évvel is kiköpködtek buszból gyerekek, ez nem új dolog.
38. Epresturmix (válaszként erre: 27. - Timycat)
2020. okt. 4. 12:58

Napokban történt hasonló.

[link]

Bakker. :(

37. michelle.r (válaszként erre: 27. - Timycat)
2020. okt. 4. 12:53
Erről van szól. Aztán tágra nyílt szemekkel csodálkozunk, hogy az emberek nagy része a legegyszerűbb konfliktust sem tudja kezelni. Se a munkájában, se a magánéletében.
2020. okt. 4. 12:49
mindig is voltak rossz gyerekek, csak régebben nem volt ennyi hírforrás
2020. okt. 4. 12:48

Szülőként ha az én gyermekem tenne ilyet még én is jó pofám vágnám és kötelezném a bocsánat kérésre.

Bár én azon vagyok, hogy eleve ne ilyen gyökerek legyenek.

2020. okt. 4. 12:45

Én csak a cikket olvastam, a videóra nem volt késztetésem.

Engem felháborított, főleg, hogy még hangsúlyozta is, hogy mekkora taslit lekevert.

Azzal nem értek teljesen egyet, hogy otthonról hoznak mindent a gyerekek (sok pedáns, tanult, szerény család gyerekét láttam már iskolában állatként viselkedni. Rendszerint olyankor vannak a tanár-szülő konfliktusok, mert hogy az ő Pistikéjük tuti nem...).

Itt a tanár is ludas. Ha rám bíznak egy osztályt, akkor kirándulás ide-kirandulás oda, feszülten figyelem és ha kell, fegyelmezem őket.

Elég érdekes sztori, nekem nehezen hihető.

Viszont az is igaz, hogy a társadalmunk ifjabbjai vészesen kezdenek kivetkőzni magukból, mert manapság már mindent szabad. Persze tisztelet a kivételnek.

33. Banános Zselé (válaszként erre: 31. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 12:18
gyerektő függ hogy mennyire megy a többi után
32. Banános Zselé (válaszként erre: 28. - Syria)
2020. okt. 4. 12:16
akkor ki, a tanár késellésben a tanár is hibás volt mert direkt rossz jegyet adott a gyereknek
31. hpetra22 (válaszként erre: 21. - Banános Zselé)
2020. okt. 4. 12:16
Hát ez nem teljesen 100%, mert a többi gyerek is nagy hatással van a gyerekekre.
30. Channa* (válaszként erre: 27. - Timycat)
2020. okt. 4. 12:13

Erről beszélek!

Van olyan helyzet biztos, hogy mást nem tehet az ember, ha pl. kövekkel dobálja vagy késsel hadonászik, stb., de egy buszról leköpés nem ez a kategória, amikor megállítom, felmegyek, a tanár megmutatja, hogy ki volt, aztán lekeverek neki egyet...

Én, mint mondom nem foglalkoznék egy ilyen helyzettel, max. annyiban, hogy pipa lennék, de ha eljutnék addig, hogy megállítom a buszt, akkor is csak annyit tennék, hogy a tanárnak mondanám, hogy figyeljen a gyerekekre, hogy ne csináljanak ilyet.

Tehát, Hajdú Steve azt gondolta, hogy ez egy jópofa sztori, úgy is mondta el, hozzá is tette, hogy ez a gyerek ma már 27 éves és kicsit tart a bosszútól, bár ez is csak egy részéről jópofa szösszenetként lett tálalva.

Ha igaz, akkor Hajdú Stevenek dühkezelésre van szüksége, és oda kellene járnia, ahelyett, hogy sztorizgat.

29. selena78 (válaszként erre: 7. - Channa*)
2020. okt. 4. 12:11

"pedig ők ugye nem itt születnek, élnek az Magyar szerinte"

Nem bírom megállni, ne haragudj. Pedig nem igazán állhatom a tagot. De "szerinte"? Szerinted csak az a magyar, aki Magyarországon született? De tényleg...

Akinek sok generációra visszamenőleg magyar ősei vannak, magyar az anyanyelve, magyar a kultúrája az nem magyar? Csak mert nem a mai Magyarországon született? Szerinted?

28. syria (válaszként erre: 14. - Guruljka)
2020. okt. 4. 12:09
A történetben nem a körülmények lényegesek, nem is Steve személye, akit szíve joga szerint bárki utálhat (ahogy nézem, a fórum az ő szapulásába megy át), hanem a JELENSÉG. 15 évvel ezelőtt a tinik még „csak” köpködtek, ma már egymást verik a kegyetlenségeiket videózva, a tanáraikat késelik meg. Nem hiszem el senkinek, hogy ezért KIZÁRÓLAG CSAK a szülők felelősek.
27. timycat (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
2020. okt. 4. 12:01

Mindezt gondolom nevelő szándékkal, hogy a gyerekek lássák hogy kell megoldani egy konfliktust, "helyesen".

(Leszorítom az úton és leverem)

Persze ha egyáltalán igaz a sztori

26. michelle.r (válaszként erre: 22. - Guruljka)
2020. okt. 4. 11:57

Nem kőkorszak volt, hanem egy auljáró a híd közepén, a felújításkor zebrára váltották, ergo kénytelen vagy megállni a hídon. De 15 éve ez még nem így volt.

Gondolom a buszvezető is csak azért állt meg - már ha a sztori igaz - mert ez a balfék megállt előtte

25. timycat (válaszként erre: 18. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 11:57
Ez teljesen igaz, de a mobil nyomkodást is a felnőttektől lesték el.
24. Banános Zselé (válaszként erre: 11. - 71ddaa07fa)
2020. okt. 4. 11:47
de gyereket se verünk, gyereket tanítani kell, ha szülő nem tanítja meg, akkor másnak nincs joga
23. Guruljka (válaszként erre: 18. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 11:46
Ha azt elfogadjuk, hogy Hajdu Steve motorozik vagy robogózik, reméljük, ma sem a telefonját nyomkodja közben.
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook