Látom, érzékelem, hallom a szellemeket! Te is tapasztaltál? (beszélgetés)
Sziasztok !
Érdekes dolgok, történések, amiket leírtatok. Szinte végig a hideg rázott, ahogy olvastalak benneteket.
Nekem is volt már ilyen élményem. Bátyám 99-ben halt meg. Sajnos az legutolsó pillanatig nem lehettem vele, kiküldtek minket, csak a felesége maradhatott bent..... Miután elment, hazamentem én is, a konyhában kezdtem mosogatni kínomban. Éreztem, hogy a konyha sarkában van, és elköszön... Félelmetes volt. Nemrég történt, hogy a konyhában mikor főztem, valaki megérintette a vállam, azt hittem a férjem, hátrafordultam, de nem volt ott senki. Én nagyon félek az ilyen dolgoktól, úgyhogy egy időben a tükörbe is féltem belenézni :D
:D Igen, én is most olvastam tovább:)
Nekem apám öngyilkos lett két hónapja. Nem tartottuk a kapcsolatot, nem tudtam hol él, tíz éve nem láttam:( Hova kerül, aki öngyilkos lesz? Félve kérdezem csak...
Sziasztok!
Én is átéltem már különböző "élményeket"
Egyszerűen nem hittem el, hogy nem ült az ágyamra senki, mert én tökéletesen éreztem, mikor feküdtem. Ez nagyon sokszor előfordult, volt, hogy meg is kérdeztem a férjem, hogy mi baj van? (Ő él). szétnéztem, sehol senki nem volt.
Aztán a konyhában többször jártam úgy, hogy megnyomták a hátam, karom vagy bármit, szintén nem hittem, hogy senki nem volt körülöttem, pedig határozott myomásokat éreztem. De én már nem félek, sőt hívom édesanyámat! érdekes dolgok ezek.
4 éves volt akkor, semmit nem tudott. Mi mindenkire, aki meghalt, csak annyit mondtunk, hogy elment papaországba, mamaországba..ha állat pusztult, akkor halországba..stb..ennyit tudott.
Néha sajnálkozott, hogy kár, hogy nem vihetett papa oda telefont, meg nem értette, hogy én azt mondtam ő lát minket, amikor nem is vitt távcsövet.:)
Gyerekkorunkban unokatesómék vettek egy házat és abba amikor beköltöztek heteken át látott a konyhában a sarokban ülve egy ráncos öregembert, aki cigizett. Senki más nem látta..ő már állandóan félt, és zokogott, hogy "ti nem látjátok? nem igaz, hogy nem látjátok"
Aztán egyszercsak elmúlt, hogy tényleg eltűnt e, azt nem tudni, lehet Zsuzsi csak nem beszélt róla többet.
sziasztok! na ezt magyarázzátok meg hetetlenek....
2008 tavaszán egyik éjjel arra ébredtem, hogy egy nagy és igen csak erős fény iszonyatos sebességgel a hasamnak csapódott és fizikai fájdalommal járt. rá 3 napra elmentem orvoshoz , és uh on kimutaott egy 4 hetes terhességet! rögtön az jutott eszembe ami 3 nappal korábban történt! lehet hogy akkor kaptt lelket a kislányom??? vagy mi lehetetett ? de biztos vagyok benne hogy van összefüggés a fény és a terhesség közt...
Aztán a nevelőapám 2 éve hirtelen halt meg, vízbe fulladt. A kisfiam karácsony előtti napon felébredt és azt mondta: papa azt üzeni, hogy boldog karácsonyt.
És mesélte,hogy a haja és ruhája csuromvizes volt, de azt mondta nem fázik, mert jó nagy, meleg tüzet raktunk neki...(hamvasztva volt).
A nagymamámnak sokáig az illatát éreztem itt ott, váratlanul.
Azt mondják, hogy azok a bolyongó lelkek, akik nem találtak megnyugvást, nem végezték el a dolgikat, és az öngyilkosok rekednek meg a 2 világ között.
Nekem apukám gyerekkoromban halt meg, nem rémlik, hogy tapasztaltam volna a jelenlétét. Aztán megszületett a kisfiam...mégis most is elszorul a torkom..ő éjjelente sokáig játszott és kacagott valakivel..aztán, amikor meglátta apukám fényképét elsőnek, olyan egy éves volt. Nézte a képet, simogatta az arcomat és azt mondta: papa
Aztán egyszer történt valami, mert megrémült a kisfiam, és olyan igazi rémült sírásba kezdett. És akkor én annyira megijedtem, hogy csak azt hajtottam, hogy kérlek menj el...azóta nem jött vissza.
sziasztok
én nem tudom ez mi lehet, szellem-e vagy csak képzelődök, de pár hete néha a szemem sarkából látok egy mozgó valamit árnyékot, de ha odanézek eltűnik. Fogalmam nincs, hogy mi lehet, de elég ijesztő, mert eddig nem volt ilyen. Aztán lehet, hogy csak a szemészetre kéne elmennem. :o) mindenesetre furcsa...
Sziasztok ide csöppentem,jó lenne ha már valaki segitene nekem,csak bolyongok.
Gyönyörü családom van,szerető párom,nem nyomorgunk,anyukám velünk lakik aki teljesen egészséges és mindig a halál jár a fejemben,ilyenkor elszomorodom,elsősorban anyukámat féltem,már kicsi koromban is szoktam úgy elaludni,hogy zokogok anya meg ne haljon,most megint rajtam van,mi ez???
Tehát jó emberhez, jó szellem jönne?
Amúgy sosem bántottak vagy ilyesmi, de akkor is rémisztő.
A szomszéd ház még anno a Fókuszban is szerepelt mint parajelenség központ... na gondolhatjátok mennyit számít az a fél méter fal....
Sziasztok!
Én is érzékelem őket, azt már tudom irányítani, hogy mikor mennyire legyek nyitott, mert volt amikor nagyon megijesztettek. Elhunyt apám szokott a legtöbbször jönni mikor úgy érzi kell, tőle egyáltalán nem félek. Temető mellett lakok azt viszont nagyon érezni. Alig várom, hogy elköltözzek. A halottakat sajnos, vagy nem sajnos, de "pont eléggé" látom és hallom. Ezért zárom már magam, mert nemegyszer csak úgy elkezdték mondani amit akartak és nagyon félelmetes is tud lenni, meg zavaró. A látványról nem is beszélve...:( Mindenesetre alig van amelyiknek maradt annyi ereje, hogy fizikai síkon megnyilvánuló "sértést" tudjon okozni. A nyitottabb emberek, mint lámpások világítanak nekik ezért jönnek a személy közelébe. Amennyi éppen a személyben ragyogó fény annyi a "biztonsága", hogy mennyire tiszta lény jön felé. Az elhunyt rokonok látogatása a leggyakoribb.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Kislányom szellemeket lát