Kutyások ide! (beszélgetés)
Most haza jöttem, sül a hús, fő a zöldség a salátához.
A boltban volt több kedves ember.
Volt aki, a fiáék yorkijának vitt hajcsattot, volt aki az unokák mellett az unokák kutyájának is vitt játékot.
Szeretem, hogy más is olyan "normális", mint én:)))
Olyan kedves volt:D
hihi, az olyan édi...
Most már a cica is itt reggelizik velünk meg a kutyákkal nincs semmi gebasz:)
Azok:)
Főleg, mikor a 4 kilós játszik a 60 kilóssal.
megkaptam az üzit, válaszoltam is..
Jaj az én kutyusaim nem latyakosak, de tudom ,hogy milyenek ezek a picikék ....szörnyű koszosak tudnak lenni:D
Jujj,akkor pont szinte végig dolgozom,és minden évben eltöröm a lábam a jeges úton...szuperügyes vagyok:)
na,és a latyakszínű szőr fehéré varázsolása:D
kész cirkusz:)
Sziasztok:)
Kutyuskák remélem rendben vannak:)
Az én kis gyilkosom megbarátkozott a cicával:) Most már együtt tévézik mindenki esténként:)
Sziasztok csajok,irtó nagy segítség kellene.
Mi az,ami kegyetlenül meghajtja a kutyát?
SOS!
A gut...ax semmit sem segített..egyéb ötlet?
Anyai szigor:)
Mit szóltak a hóhoz a kuttyok,itt esett pár cm...
Csókok!
Mona lefelé átfúrja magát 2 léc között a lépcsőn, de fel nem tud jönni (kapu van a lépcsőnél, hogy ne járkálják össze a többiek a teraszt), olyankor visít.
Mona sem szereti a kabátot, de megtűri, mert nem engedem ki.
Puszka
Az enyéim igazi vidékről hozozz kutyusok,nehéz volt nekik megszokni,hogy nem egy ajtónyitás,és mehet a cucc....
Viszont mikor be akartak jönni,akkor illedelmesen kopogtak...főleg kippicur,chanelka öntörvényűbb azért....
Jajj,ez az eső....és hogy a kabátot sem tűri magán....:(
Viszont a havat imádják..
Csókom!
Ettől félek én is, meg nincs is hozzáértésem. Foglalkozzon kiskutyákkal, aki ért hozzá.
Szerencsére van udvarunk, a kisasszony egyedül is el tudja intézni a dolgát, majd visít, ha készen van, és beengedjük. Kivéve, ha esik, azt utálja, olyankor ki kell kísérni:))
Ó,én az összes pindur odaadását végigzokogtam...
Na,a séta az rövidre sikerült,mert olyan metsző szél van,hogy az csak na.....de ezekkel addig kell menn9i,míg nincs produktum,különben a pelus egy vagyon:(
Tüzeléskor használjuk, lehet kapni is tüzelőbugyit, de én szétvágtam néhány nöit, lyukat a farkánál, és tisztaságibetétet teszek bele.
Inkább csak éjszakára kell, hogy ne kenje össze az ágyat, mert velem alszik a kis drágám:)
Nem szereti:(
Nem szeretnék almot, nem tudom, hogy csinálnám végig, bár a kicsik odaadásától félek a legjobban.
Biztos megszakadna a szívem.
Milyen idő van nálatok, jó lesz sétálni?
Nálunk szakad az eső, Mona volt kinn 2-szer, de gyorsan elintézte a dolgát és jött is be.
Tudod,én végig asszisztáltam Chanel szülését-és megmondom őszintén-nem szeretném,ha bármikor még egyszer azt a tekintetet látnám a szemébe,mint akkor...
Erről a bugyiról még nem hallottam,bár már nem aktuális,írnál róla?
Nálunk mindenki jól van,epekedve várják a sétát:)
Sziasztok!
Mindenki jól van?
Négyük közül Ginát ivartalanítva hoztuk a menhelyről, Maja kölyök volt, ott még nem esett át a műtéten, Macit találtuk.
Monán gondolkodom és kényelmi szempont miatt, hogy ne kelljen félévente bugyival kinlódnunk. De az én kényelmem még nem elég ok a műtétre, ezért vacillálok.
Nincs gondunk a kintiekkel tüzelés idején, pedig mindenhol van KANkutya a szomszédban, de nem akarnak kerítést bontani. Macinak volt udvarlója ősszel, Mona méretű keverék: ültek a kerítés 2 oldalán és nézték egymást. Vicces volt a60 kilós és a 4 kilós epekedése:), de bejönni nem akart, és Maci sem kimenni.
Sziasztok:)
Kati melyik kutyus lenne a delikvens...tényleg nem kell féltened őt , minden ok lesz...
Hű,én is be voltam rezelve,de az egy igazi csoda volt,hogy még gallér sem kellett neki...
Tkp. már hamarabb kellett volna nekünk is,bár azért örülök,hogy egy alom született,gyönyörű utódjai lettek-de panelba....
Képzeld,mikor mondtam a dokinak legutóbb,hogy eszik-iszik,ugat,követeli a sétát,el volt ájulva,hogy milyen stramm kutyus....és arról tényleg nem beszélve,amiről már szó volt itt-hogy a kis életét is meghosszabbítja....majd írj,hogy döntöttél,puszi!
Nagyon örülök neki,annak meg pláne,hogy se nem nyalogatták egymást,és a ragaszkodása ha lehet mondani még erősebb....
Már csak a köröm melletti bőrt rágom:D
Jó reggelt! Hidd el Kati, hogy megéri, ha emellett döntesz.
Én is rettegtem tőle, hogy te jó ég, mi lesz majd, hogy fogják viselni, minek teszem ki őket, és egyéb hasonló kérdések kavarogtak, de gyorsabban túl lettünk rajta, mint gondoltam, és azóta semmi gond, pedig már az első tüzelésen biztos hogy túllettek volna a vizsik.
Kicsit ők lassabban gyógyultak mint kellett volna a folyamatos egymás nyalogatása miatt, de még így is szépen gyógyultak. :)
A barátnőm, akinek yorkija van, Ő is most gondolkozik azon, hogy ivartalaníttatja a kutyit, mert neki meg jött egy álterhesség, és az eléggé megviselte a kutyát. Ugye Ő sem tenyészteni akarta, csak mindig húzta-halogatta a műtétet, és most jött ez a dolog, úgyhogy hamarosan a yorki is átesik szerintem a műtéten, az állatorvos is ezt ajánlotta.
Ahogy olvastam, az álterhesség is elég sok problémát okozhat, méhgyulladás pl., én ezek miatt is ragaszkodtam annyira, hogy minél előbb legyünk túl a műtéten. Nem bántam meg...
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!