Kutyások ide! (beszélgetés)
Mi is kint voltunk a kutyikkal.....nem hagynám őket semmilyen buli kedvéért magukra..
Meg aztán nem jobb pizsibe pezsgőzni:)??
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Remélem hogy tényleg csak valami apróság, csak nagyon megijedtünk......
Héten megyünk vele, szerdán esedékes és akkor megírom, hogy mi újság. Hátha addigra el is múlik. Ma nagyon sokat is alszik, hátha kipiheni......
szép estét mindenkinek :)
Szia! Én is azt ajánlom,hogy mindenképpen nézesd meg orvossal, biztos ami biztos alapon.
Lehet, hogy semmi egyéb, csak megszúrta neki valami, vagy pl. nálunk az egyik kutyánál szintén volt egy kis csomó, az orvos megnézte, mondta hogy valami zsírcsomó, de fel is szívódott neki rövid idő alatt, nem igényelt teendőt.
Írd majd meg mindenképpen hogy mi volt, a doki biztosabbat fog mondani.
Szia!
Szerintem is keressétek fel az állatorvost!
Nem akarlak megijeszteni, de sajnos féreg is lehet.
A kiskutyák fertőződnek a mamától és a férgek izomban és kötőszövetben is megtapadhatnak.
Mikor mentek orvoshoz? Vagy már voltatok?
A féreghajtást ha jól tudom kéthetes kortól kéthetente kell megcsinálni egy darabig. Sajnos a féreg pete nem mindig látszik a kakiban, ezért a későbbiekben is 3 havonta ismételni kell.
A féreg pete ránk is veszélyes!
Lehet, hogy semmi köze hozzá, de dokinak mindenképpen látni kéne. meg az oltásokat is meg kell kapnia. Addig ki se szabad vinni sétálni, mert benyalhat olyan bacit vagy vírust, ami el is viheti!
Sziasztok :))
Köszönöm a kedves köszöntést, mindenkinek boldog új évet kívánok :)
Lenne egy kérdésem máris a kuytussal kapcsolatban. most délelőtt vettem észre, hogy a pocakján, nem ahol a csupasz rész van, hanem feljebb, ahol már szőrös van egy kidudorodás, kb 1 cm pukli nagyságra és magasságra és úgy mozog, olyan mintha vizes lenne :( nagyon megijedtünk. Segítsetek kérlek mi lehet? nem fáj neki mikor megnyomom és ugyanolyan rózsaszín színű mint a bőre. Eszik iszik, pisil kakil rendesen.
köszönöm szépen előre is
BUÉK,csajok,mi voltunk lenn már este többször is az egerekkel,(nappal az erdőben)Chanelka kicsit félt,Kispicur nagyon bátor volt.
Még lesz egy pisis körünk,aztán remélem befejezik ezt a durrogtatást....
Pussz mindenkinek,gazdiknak,kutyusoknak.
Sziasztok!
Boldog uj evet kivanok mindenkinek!!:))
Vigyazzatok nagyon a kutyusaitokra,ezen az esten meg kulonosen!
BUEK
Nálunk még nem kezdődött el a petárdázás, majd gondolom estefelé...
A vizsik nagyon félnek tőle, Boni különösen, tavaly 3 hónaposak voltak Szilveszterkor, és Bonika pont kint volt pisilni, mikor fellőttek egy tüzijátékot. Szegény úgy rohant be, hogy nekiugrott az üvegajtónak, és utána nem volt hajlandó egy jó ideig kijönni a lábam alól.
Remélem hogy idén jobb lesz...
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!!!
Még nem panaszkodhatunk a petárdázás miatt, csak tegnap kezdték.
Gina fél nagyon, őt valószínű be kell engedni éjszaka a garázsba.
A többiek nem félnek.
Mi öregek nem megyünk sehová, lehet majd éjfélkor bátorítani:)
Boldog új évet mindenkinek!
Tényleg...a sétáinkat minden járókelő ámulva nézi,ez mindennek(hógolyó)nekitámad,húz,harap,vonyít,visít,és húzza maga után a többit.
Engem egyébként Mona pofija Picur kiskorában levő egyik képére emlékeztet,megpróbálom előbányászni,de nem tuti,hogy sikerül..
Ti egereitek hogy vannak,hogy bírják a petárdázást?
Csók
Szia Nyuszi85!
Igaz, hogy minél kisebb testű, annál hisztisebb lehet a kutya, de nevelés kérdése.
Foglalkozzatok vele sokat, tanítsátok, szeressétek és nem lesz vele semmi gond!
Chanel és Picur sem neveletlen, igaz:)?
Csak szólok,hogy a kedvesem gywerekének máltai kutyusa van,és olyan vad lett már kiskorától,hogy a gyerek visítva menekült előle.
Most hogy nagyobb,az összes kutyának nekiugrik,vad,húz-neveletlen.
Nyilván foglalkozás kérdése a dolog..de én nem vállalom be a hógolyót többet...
:)
Na,ez az éjszakai vándorlás az ágyban úgy tűnik,nem csupán nálunk szokás...
Szia! :)
Üdv a fórumban! :) Biztos,hogy rengeteg boldog pillanatot fog Nektek okozni a kutyus! :)
Ha bármiben tudunk segíteni, tanácsot adni, akkor szólj nyugodtan, de csak ha beszélgetni akarsz, akkor is várunk! :)
Szia!
Örülök neked, még 1 zsebkutyás:)
Monácskánk 3 és fél éves bolognese, imádom.
Sok örömötök lesz benne, gratulálok!
Sziasztok :)
Szeretnék hozzátok csatlakozni. Most kaptam a férjemtől szülinap és karácsonyra együtt egy 6 hetes Máltai selyemszörű kiskutyust :))) november 6-án született, vasárnap lesz 8 hetes, de már most imádjuk :) másfél hete van nálunk. Nagyon ügyes és okos. kislány, Hópihének hívjuk, mert teljesen olyan :))Páromnak első kutyusa, nekem a második, mert vidéken édesanyáméknál már van egy 8 éves golden retriever kutyusunk :)))
Igyekszem benneteket visszaolvasni amennyire csak lehet.
kellemes estét mindenkinek
Zajosan, vidáman, jó volt.
Mona tegnap úgy elfáradt, hogy beült az ölembe és nem mozdult onnan. Az éjszaka ugyanúgy: ahol elaludt este, ott ébredt fel is. Sokat nem mozog éjjelente, de azért van, hogy a derekamnál alszik el, aztán bebújik a takaró alá, majd a lábamnál éri a reggel.
Szia!
Jól telt az ünnep?
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!