Kövéren érzem magam biztonságban (beszélgetés)
Jajj😀
Nagyon hosszú időbe,és rengeteg munkámba került, mire ezt megértettem.
Tavaly úgy tűnt, helyre is tettem magamban, de most megint rezeg a léc. Megint jön az a hülye érzés, hogy nem vagyok így jó.
Nekem nincs önbizalom hiányom, nem látom magam csúnyának. Nincs magamról torz testképem.
Egyszerűen azt érzem, hogy jobban elfogadnak, ha súlyfelesleg van rajtam.
Az eszemmel tudom, hogy baromság, nem kéne foglalkoznom ezzel, mégis vágyom arra, hogy "láthatatlan" legyek. Ezzel az érzéssel nem tudok mit kezdeni.
Úgy gondolom, a súlyfelesleg nem cél, hanem következmény.
Örömforrás az evés, ha nincs más, mert úgy érzed, nem kedvelnek, hát szerzel magadnak.
Így tudom elképzelni, mint kerekké álló jelenséget.
Tudod, létezik olyan, hogy empátia. Képes vagy elfogadni és beleélni magad a másik lelki történéseibe, és nem hazudtolod meg csak azért, mert veled nem így történt.
Na az empátia belőled hiányzik.
Világosan leírtam, hogy mitől szenvedek, és önmagam ellen fordulok, még ha ez a legésszerűtlenebb döntés a világon.
A pszichológus, aki lehet, hogy okosabb mint te, azt mondta, hogy a súlyfeleslegemnel tartom távol magamtól a felszínes embereket. És említette a megfelelési kényszert is.
De sose vonta kétségbe, amit mondtam.
Lehet ,de nem vettem észre semmit.
El voltam a kis világomban,nem igen néztem én az emberekre ,a szemkontaktust is kerültem.
Lehet ,hogy "szép",de nagyon furcsa /kívülálló voltam.
Egyszóval : mindenkire veszélytelen😁
Én minden 2 évben visszasírom:DDD
Jaj, milyen helyeske voltam még 2 éve!
Visszahallod? Kitől? Ez biztos, hogy igaz?
Húúú, nagyon primitív pasi az ilyen, akinek van valakije és szerelmet vall valaki másnak. Én már csak ezért sem rugóznék ezen. 1 bites max. A párja se lehet különb.
Milyen társaságba jársz te?
Én biztos vagyok benne, hogy veled is előfordult, max. nem vetted/veszed észre.
Én, azt gondolom, hogy nem voltam olyan szép, mint te, de velem is megtörtént, csak én nem vettem észre.
Egyszerűen nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam, hogy néznek rám. Mondjuk én azt sem vettem észre, ha tetszek valakinek, mert az sem érdekelt:DDDD
A barátnőim szóltak, hogy észrevetted?
Aztán volt, hogy a főnököm sorolta fel, hogy melyik férfi kollégák vannak oda értem. Erre reagáltam úgy, hogy az lehetetlen, én nem viselkedek úgy! Ő meg mondta, hogy nem kell úgy viselkedni;)
Volt aki féltette tőlem a párját. Ezt sem értettem. Aztán, amikor elmondtam, hogy szerintem a pasid nem néz ki jól, mert alacsony vagy bármi, akkor meg azért sértődtek meg rám, hogy szerintem ronda a pasijuk:DDD
Én is azt gondolom, hogy FI vagy nem nő, vagy nem tudom, hogy mi a célja a fórumnak.
Egy önbizalom hiányos ember nem mondja magára, hogy szép.
A kövérségről tudom, hogy sokan a védekezésre fogják. Nem tudom, én ezt sem tudom elképzelni.
Ehhez semmi köze a különleges szépségedhez.
Szerintem a nők 99%-a ezt átéli. Szép lenne, ha mindenki kövér lenne emiatt.
Egy nőnek, kell tudnia viselni az adottságait, legyen az bármilyen. Én se néztem ki rosszul, de azért sosem csúfítottam volna el magam, hogy a többi nő jobban érezze magát.
Azért már nem lehetsz annyira hamvasan üde, mint tízen-húszon évekkel ezelőtt.
Szerintem igaza lehet a Cukiboszinak a 46-ban, ha kicsit nem figyelsz oda, magától megoldódik a problémád.
Atyauristen, az egeszseged a tet...
Onbizalmadat kene erositeni
Csupa jóindulat vagy, téged meg biztos ezért üldöznek.
Van némi szövegértési problémád, és a te szintedre nem is mennék le.
Köszönöm, hogy hozzászóltál a poszthoz!
2 nocit ismerek, akik annyit leadtak, mint amit allitasz. Egyik 50, a masik 60 kilot.
Mindketten felvarrrattak.
En ezt nem hiszm el.
Talald ki a szorit ujra!
Ne aggódj, előbb-utóbb a korod megoldja a problémát. Lehetsz vékony, ha öreg vagy a szemükben. Láthatatlan leszel hamarosan.
Jártam/járok a cipődben, tapasztalatból írom a fentieket, nem rosszindulatból.
Küzdök a túlsúllyal, de kènyelmes a láthatatlanság.
Ezen dolgozom, hogy megszüntessen ezt a fals gondolkodásmódot.
Jártam pszichológushoz, jelenleg nagyon másra kell a pénz, de fogok menni, mert tudom, hogy jót tesz.