Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A lidokainos kenőcs mennyire zsíros? fórum

A lidokainos kenőcs mennyire zsíros? (tudásbázis)

1 2
33. komor (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 22:42
Megnyugtattál :)
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Komor)
ápr. 21. 22:17

szeirntem a fiataloknak minden tetszik. Olyan ronda szájak vannak tényleg, hogy semmi forma, csak dagadt és aszimmetrikus az egész. De azért csak mennek, mennek. 😀

Én a fájdalom miatt biztosan nem csináltatnám meg. Eddig nem is gondolkodtam azon, hogy tényleg milyen ronda szájakat csinálnak de most hogy mondod, tényleg.

31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Komor)
ápr. 21. 22:14
😂 azt jól teszed
30. komor (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 22:09

Tízből max egy a sikeres szerintem. Nem érdemes próbálkozni vele szerintem, vagy ha igen, akkor is csak olyannal, ami pár hónap alatt felszívódik, vagy ki lehet szipkázni valahogy, ha baj van.

Csak magamból indulok ki, hogy egy ilyen száj tulajdonosa eleve hendikeppel indul. Aztán lehet, hogy a fiataloknak már más az ízlése...

29. komor (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 22:02
Az is volt. Brutális volt a doki, legközelebb kihagyom, ha ő rendel... :)
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Komor)
ápr. 21. 21:45
jesszus ... ez nagyon durván hangzik
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Komor)
ápr. 21. 21:44
Én láttam már szép töltött szájat bár igaz, tényleg ritka. Na azt nem merném bevállalni.
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Channa*)
ápr. 21. 21:43

Persze, lefertőtlenítik a szúrás előtt a területet. És akkor letörlik a krémet is de azt már korábban felkenik hogy hasson és a terület elvileg addigra már kevésbé érzékeny.

Ahova először mentem ott kb 40,000 volt 1 területen a botox, úgy tudom, hogy másutt jóval több. Itt a 2. helyen azt hiszem 30-35 körül volt akciósan. Ez a töltés (ami más mint a botox) az első számú helyen jóval drágább, olyan 50-100,000 ft-tal. Az anyagokat nem ismerem, nincs tapasztalatom velük.

A botox az megbénítja az izmokat, így nem fogok tudni mozgatni azt a területet, kicsit fel is tölti azt, szóval kisimulnak a ráncok, ahova beadják. Én csak a szemöldököm közötti területet kezeltetem és elvileg 3 havonta kellene járni de nálam tovább hatásos, kb 4-6 hónapig, nagyjából évente járok. CSak 3x voltam eddig.

Az arc töltés az más, ott szimplán feltöltik az arcod, növelik a volument, hogy az teltebb legyen. Na ilyenen még nem voltam, pedig már jó rég óta kellett volna mennem.

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Regin_a)
ápr. 21. 21:34
Igen ezt mondták nekem is a helyen de ehhez képest egy előző helyen sokkal kevésbé fájt a szúrás, ahol használtak ilyen krémet. Igaz itt többet szúrtak.
24. komor (válaszként erre: 23. - Regin_a)
ápr. 21. 20:01

Nekem is levették már korábban is a körmömet, van viszonyítási alapom. Az a sebész, szinte fájdalom mentesen szúrta a lidokaint. Utána egy olló hegyével picit bökdöste az ujjam, érzem-e. Majd amikor semmit sem éreztem fájdalom mentesen lekapta a körmöm. Eléggé ömlött a vér, de egy nagy darab gézzel elnyomta a vérzést.

Szóval tudom, milyen az, amikor kellő gondossággal, fájdalom mentesen operálnak.

Legalább megtanultam, hogy egy sebész orvosra várva húzzam meg magamat... :)

23. Regin_a (válaszként erre: 22. - Komor)
ápr. 21. 19:30

Nekem is lekapták volna a körmöm korábban

Érsebész kontroll, beszélgetés és mondtam neki hogy mi van a körmömmel

Miért nem szólt , kérdezte.

Michelangelo széklábat faragjon, eszembe sem jutott :)

Egy gond volt de megoldódott az oldalcsípő fogó. Ha tudom , vittem volna

Szoval szinte semmit nem éreztem

22. komor (válaszként erre: 18. - Regin_a)
ápr. 21. 19:22

Nekem az egyik láb körmömet szedte le a doki, egy sebész. Adott három szúrással lidokaint, csak nem várta meg, hogy hasson a szer, rögtön lekapta a körmöt. Szóval nem volt egy leányálom. Hozzá a három szúrást olyan ügyesen csinálta, hogy jobban fájtak egyesével, mint a fájó köröm letépése. Brrr....

Kicsit összezörrentünk előtte, ez lehetett az ok.

Nem mutattam a nyomorultnak, hogy fáj...

21. komor
ápr. 21. 19:15
Remélem nem szájfeltöltés lesz. Nem nagyon láttam még sikeres feltöltést ebből. Főleg, ha valami zugorvos csinálja. :(
20. Channa* (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 19:06

Nincs ötletem, hogy mi lenne a jó megoldás.

Ezek a külsőleg használt szerek, nem hiszem, hogy csinálnak valamit a tű ellen.

Egy pedikűrössel kellene beszélned, mert ők használnak valamit, ami fájdalomcsillapító és a vendég nem érzi, hogy ha olyanokat csinál.

Egyébként, ezzel a bekenéssel az a problémám, hogy a tűszúrások előtt le kellene fertőtleníteni a területeket, hogy ne kapj fertőzést, így a rákent fájdalomcsillapítót is leszedik.

Nyugtass meg, hogy fertőtlenítik az arcodat, mielőtt benyomják a botoxot!

Mennyibe kerül egy botox kezelés? Látványos a változás? Mi változik rajtad a kezeléstől? Mire jó egyáltalán a botox? Mennyi időnként szoktál menni?

És igen! Szerintem is inkább menj egy kicsit drágább helyre, de legyen meg minden, ami kell egy ilyen beavatkozáshoz!

19. libikóka (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 17:46
Pedig érdemes megfontolni,, mégis csak az arcod.
18. Regin_a (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 17:35

Arcfeltöltés esetén nem szúrják át az arcbőrt? Mert akkor a lidokain krém nem használ

Kivágta a sebész a benőtt körmömet, elötte szúrt egy lidokaint

Miért szúrkál kérdeztem amikor van krém. Az bőr alá nem használna

ápr. 21. 17:25
bár az árkülönbség nagy. Kb. 30-40,000 ft.
ápr. 21. 17:24
hát .... lehet ...
ápr. 21. 15:47
Nem lehet, hogy a "töltőanyagban" alapból van érzéstelenítő, és azért? Mondjuk ha ennyire félsz a fájdalomtól, és a fájdalomküszöböd is alacsony, ráadásul tűfóbiád is van, lehet nem érdemes injekciós kezelésre egy olyan helyre menni, ahol nincs extra érzéstelenítés, csak azért mert akciós. Legalábbis ilyen kombóval inkább fizetnék kicsit többet valami olyan helyen, ahol megnyugtató a légkör, és nem kell ordítanom a fájdalomtól. Mondják, hogy a szépségért szenvedni kell, de ennyit azért nem ér az egész 😅
ápr. 21. 15:41

Szerintem a lidokainos krém nem érzéstelenít arcbőrön.

Én egyszer régen a karomon próbáltam ki vérvétel előtt 😆

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Channa*)
ápr. 21. 15:39

a kezelés előtt akarom felkenni, hogy ne fájjon. 1x-1x elmegyek botoxra de annyira fájt a legutóbb amikor nem kentek fel semmit, hogy ordítottam. Amúgy is tű fóbiám van, szóval már előre kiráz a hideg ettől az egésztől. Ez a lidokain oldat jó ötletnek hangzik, megkérdezem a gyógyszertárban.

Ezen a helyen ahol csinálják a kezelést, semmilyen érzéstelenítést nem alkalmaznak, csak neked mennek a tűvel és ennyi. :(

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
ápr. 21. 15:37
ja és nem magamnak csinálom a kezelést, hanem egy fizetős helyen. De érzéstelenítést itt nem alkalmaznak.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
ápr. 21. 15:34
általában szokott lenni szerintem is (bár nincs tapasztalatom), de itt nincs. És van most egy akció és aránylag könnyen be is lehet jutni, szóval gondoltam inkább megoldom magamnak.
10. Channa* (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 11:47

Ja, hogy azt ne érezd?

De amikor ezt csinálják, kapsz valami érzéstelenítőt, ha jól gondolom. Vagy nem?

Vagy utána szeretnél használni valamit?

Esetleg, utána fájdalomcsillapító tablettát is vehetsz be.

És az jutott az eszemben, hogy régen létezett lidokain oldat is, amit injekcióban adtak be, ha ilyet szereznél be, és ezt kennéd az arcodra, lehet, hogy ez is elég lenne.

Vagy ha belekevered valamilyen krémbe és azzal kened az arcodat, úgy is jó lehet.

ápr. 21. 11:46
És magadnak fogod csinálni, vagy mi? Ahol a szurit adják, ott van erre való spray vagy krém is, ne előtte kenj rá otthon valamit...
ápr. 21. 11:42
na ez az, amiről szó van. Ez nagyon zsíros/tömény? Vagy inkább gél jellegű és könnyen kenhető? Vastag bevonatot képez vagy nagyon könnyű és csak egy kis hártya lesz a bőrön?
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Channa*)
ápr. 21. 11:40
mert kellene egy kis arcfeltöltés és félek az injekciótól
ápr. 21. 10:53

Gyógyszertárban vásároltam már Lidocainos krémet, reumatológus által összekevert recept.

Receptre olcsóbb, anélkül drágább.

Aránylag gyorsan felszívódik, hogy ne a ruha szívja fel, hanem a bőr.

ápr. 21. 09:37

A kenőcs, mindig zsíros!

Miért akarsz ilyet kenni az arcodra?

4. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 21. 07:31
Kérdezz meg egy sminktetoválót mit használ. Lehet van más fajta is.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook