Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Telefonszám megváltoztatása fórum

Telefonszám megváltoztatása (beszélgetés)

15. Biciklis_ (válaszként erre: 12. - Sanguinee)
ma 02:54
Számhordozás van kb 20 éve. Tapasztalat.
tegnap 16:30
Nem változtattam soha.
13. sanguinee (válaszként erre: 6. - Alnisa)
tegnap 15:26
Engem egy tolakodó szemtelen alak mindig új és új SIM kártyáról hívott, így a sorozatos letiltások hatástalanok voltak.
tegnap 15:24

Nekem kb. 4 éve van új telefonszámom, mert a férjem halála után az addig barát/haver 180 fokos fordulatot vett és elkezdett hivogatni, holott van felesége. Én pedig éppen a gyász mély bugyraiban fuldokoltam.

Akárhányszor letiltottam, mindig új SIM kártyáról hívott, ezért lett új telefonszámom.

Ezelőtt 9 évvel azért lett másik telefonszámom, mert férjhez mentem és a férjem azt mondta, új telefonszámmal csatlakozzak a cége kedvezményes csomagjához, így olcsóbban tudunk beszélni. Nem lehetett az akkori számomat átvinni a másik telefonszolgáltatóhoz.

11. hpetra22 (válaszként erre: 9. - Pötibaba)
tegnap 11:11
Ezt nem.
10. michelle.r (válaszként erre: 9. - Pötibaba)
tegnap 11:09
Igen, pont ezt írtam. Az új számodra pont ugyanígy jönnének.
9. pötibaba (válaszként erre: 8. - Michelle.r)
tegnap 10:35
Egyet letiltok, jön egy másik. Szélmalomharc. Akkor a számcsere ezt nem oldja meg?
8. michelle.r (válaszként erre: 7. - Pötibaba)
tegnap 10:01

Az új számodon is fel fognak hívni, tekintve hogy nem te adtad meg a csalóknak a számodat. Adatbázisokat adnak-vesznek.

Szerintem nem éri meg a macerát, ha cégek hivogatnak, a GDPR-ra hivatkozva bármikor letilthatod a reklám célú hívásokat. A harmadik alkalommal általában meg is értik.

A csalókat pedig letiltod.

tegnap 09:54
Persze, pár embert le lehet tiltani. De mindenféle adatbáziskban benne lehetek, mert hülyeségekkel hívogatnak meg kamukkal.
6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 09:46

Minek új szám, letiltod és kész.

Nem fog tudni hívni, ha letiltod.

tegnap 09:12
Ugyanaz a számom mióta telefonom van.
tegnap 09:09
Én inkább letiltom aki/ami nem érdekel. Azért bankban, más hivatalos helyeken, meg egy csomó oldalon ahová tel.számmal regisztráltam, elég macerás lenne. Nem beszélve arról ha utólag derül ki, hogy ezt vagy azt kihagytam és a kétlépcsős hitelesítésnél nem kapom meg a belépéshez a kódot.
tegnap 08:50

Amióta telefonom van, az első számomat tartom.

Tiltsd le, aki nem kívánatos.

tegnap 08:48
Soha nem változtattam direkt számot. 27 éve ugyanaz a számom.
tegnap 07:51
Mikor változott a számotok utoljára? Gondolkodom egy nagy restarton a telefonszámommal kapcsolatban. Csinált valaki ilyet? Mire kell figyelni? Nekem 10 éve van ez, de már jó lenne, ha pár ember nem tudná a számom. Csak félek, hogy nem gondolok mindenre előre és megszivatom magam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook