Telefonszám megváltoztatása (beszélgetés)
Aki egyszer is rendelt tudja:)Nehéz volt ellenállni.
A fotókkal trükközés ,,persze volt,,de ez már más.Nagyon.
Pont ez a "hiszem ha látom" jutott eszembe valamelyik nap😀
Az unokatesóm mutatta (az egyébként bámulatos képeket) amiket készíttet.
Hát megdőlt a tézis.
Állítólag MI. Valaki írta a kihivott.hu-n, aki "beszélgetett" vele.
Általában azt szoktam mondani furcsa dolgokra, hogy hiszem, ha látom. De mióta AI által létrehozott videókat mutatnak, már azt sem. Internet halála, bizonyos tárgykörökben csakis személyes vásárlás, ügyintézés.
Nálam is becsengett ez(tegnap is),,valami iszonyú irritáló női hang.(Győrből)
Semmi bemutatkozás,,,egyszerre azt hadarja "hall engem rendesen",,,itt már kinyomtam szó nélkül.
Ha az új számodat nem adod meg mindenkinek, akkor megoldja.
Bár már egy csomó helyen benne van a szerződési feltételekben, hogy kiadhatják a számod marketing célokra.
Engem csak a bankom, meg a biztosítom hív néha. Addig beszélgetünk míg a be nem mondja kitől van és mit akar. Aztán szám tiltás, ha nem akkor addig hívogat amíg nem szégyenli, olyan meg nincs.
Nekem kb. 4 éve van új telefonszámom, mert a férjem halála után az addig barát/haver 180 fokos fordulatot vett és elkezdett hivogatni, holott van felesége. Én pedig éppen a gyász mély bugyraiban fuldokoltam.
Akárhányszor letiltottam, mindig új SIM kártyáról hívott, ezért lett új telefonszámom.
Ezelőtt 9 évvel azért lett másik telefonszámom, mert férjhez mentem és a férjem azt mondta, új telefonszámmal csatlakozzak a cége kedvezményes csomagjához, így olcsóbban tudunk beszélni. Nem lehetett az akkori számomat átvinni a másik telefonszolgáltatóhoz.
Az új számodon is fel fognak hívni, tekintve hogy nem te adtad meg a csalóknak a számodat. Adatbázisokat adnak-vesznek.
Szerintem nem éri meg a macerát, ha cégek hivogatnak, a GDPR-ra hivatkozva bármikor letilthatod a reklám célú hívásokat. A harmadik alkalommal általában meg is értik.
A csalókat pedig letiltod.
Minek új szám, letiltod és kész.
Nem fog tudni hívni, ha letiltod.
Amióta telefonom van, az első számomat tartom.
Tiltsd le, aki nem kívánatos.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- Egy könyv tényleg megváltoztathatja az életedet?