Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Telefonszám megváltoztatása fórum

Telefonszám megváltoztatása (beszélgetés)

ápr. 27. 06:29
Á akkor hagyom a fenébe.
25. libikóka (válaszként erre: 24. - Globus)
ápr. 23. 09:38

Aki egyszer is rendelt tudja:)Nehéz volt ellenállni.

A fotókkal trükközés ,,persze volt,,de ez már más.Nagyon.

24. globus (válaszként erre: 23. - Libikóka)
ápr. 23. 09:36
Fotókkal trükközés jóval régebbi. Anyu esett hanyatt a Starkl katalógusától 20 évvel ezelőtt. Dézsás 1 méteres almafa, rajta 30 alma, egyszerre érik. Olyan sincs, hogy az epren minden szem egyszerre. Meg a muskátlis balkonok, na persze....
23. libikóka (válaszként erre: 22. - Globus)
ápr. 23. 09:22

Pont ez a "hiszem ha látom" jutott eszembe valamelyik nap😀

Az unokatesóm mutatta (az egyébként bámulatos képeket) amiket készíttet.

Hát megdőlt a tézis.

22. globus (válaszként erre: 21. - Libikóka)
ápr. 23. 09:05

Állítólag MI. Valaki írta a kihivott.hu-n, aki "beszélgetett" vele.

Általában azt szoktam mondani furcsa dolgokra, hogy hiszem, ha látom. De mióta AI által létrehozott videókat mutatnak, már azt sem. Internet halála, bizonyos tárgykörökben csakis személyes vásárlás, ügyintézés.

21. libikóka (válaszként erre: 20. - Globus)
ápr. 23. 08:18

Nálam is becsengett ez(tegnap is),,valami iszonyú irritáló női hang.(Győrből)

Semmi bemutatkozás,,,egyszerre azt hadarja "hall engem rendesen",,,itt már kinyomtam szó nélkül.

20. globus (válaszként erre: 18. - Alnisa)
ápr. 23. 08:12
Olyan előfordult, hogy Zsófi vagyok a Vita...mittoménhonnan, hall engem érthetően? Nem szabad igent mondani, mert aztán majd összevágják a felvételt, felhasználják ellenem. Rákerestem a számra kihivott.hu-n, másokat is zaklat. Legközelebb feszt nemet fogok mondani, erre mit lép.
19. Biciklis_ (válaszként erre: 16. - Globus)
ápr. 23. 07:40
Lehet, sose voltam flottás.
18. Alnisa (válaszként erre: 9. - Pötibaba)
ápr. 23. 07:32

Ha az új számodat nem adod meg mindenkinek, akkor megoldja.

Bár már egy csomó helyen benne van a szerződési feltételekben, hogy kiadhatják a számod marketing célokra.

Engem csak a bankom, meg a biztosítom hív néha. Addig beszélgetünk míg a be nem mondja kitől van és mit akar. Aztán szám tiltás, ha nem akkor addig hívogat amíg nem szégyenli, olyan meg nincs.

17. Alnisa (válaszként erre: 13. - Sanguinee)
ápr. 23. 07:27
Engem szerencsére nem zaklatott így senki. A banktól, biztosítóktól szoktak, de egy számról csak egyszer tud próbálkozni, általában csak 3-4 havonta találnak meg :D
16. globus (válaszként erre: 15. - Biciklis_)
ápr. 23. 06:28
Flottásba nem biztos, hogy be tudott csatlakozni. Abban pont az a kedvezmény lényege, hogy legyen minél több új előfizető.
15. Biciklis_ (válaszként erre: 12. - Sanguinee)
ápr. 23. 02:54
Számhordozás van kb 20 éve. Tapasztalat.
ápr. 22. 16:30
Nem változtattam soha.
13. sanguinee (válaszként erre: 6. - Alnisa)
ápr. 22. 15:26
Engem egy tolakodó szemtelen alak mindig új és új SIM kártyáról hívott, így a sorozatos letiltások hatástalanok voltak.
ápr. 22. 15:24

Nekem kb. 4 éve van új telefonszámom, mert a férjem halála után az addig barát/haver 180 fokos fordulatot vett és elkezdett hivogatni, holott van felesége. Én pedig éppen a gyász mély bugyraiban fuldokoltam.

Akárhányszor letiltottam, mindig új SIM kártyáról hívott, ezért lett új telefonszámom.

Ezelőtt 9 évvel azért lett másik telefonszámom, mert férjhez mentem és a férjem azt mondta, új telefonszámmal csatlakozzak a cége kedvezményes csomagjához, így olcsóbban tudunk beszélni. Nem lehetett az akkori számomat átvinni a másik telefonszolgáltatóhoz.

11. hpetra22 (válaszként erre: 9. - Pötibaba)
ápr. 22. 11:11
Ezt nem.
10. michelle.r (válaszként erre: 9. - Pötibaba)
ápr. 22. 11:09
Igen, pont ezt írtam. Az új számodra pont ugyanígy jönnének.
9. pötibaba (válaszként erre: 8. - Michelle.r)
ápr. 22. 10:35
Egyet letiltok, jön egy másik. Szélmalomharc. Akkor a számcsere ezt nem oldja meg?
8. michelle.r (válaszként erre: 7. - Pötibaba)
ápr. 22. 10:01

Az új számodon is fel fognak hívni, tekintve hogy nem te adtad meg a csalóknak a számodat. Adatbázisokat adnak-vesznek.

Szerintem nem éri meg a macerát, ha cégek hivogatnak, a GDPR-ra hivatkozva bármikor letilthatod a reklám célú hívásokat. A harmadik alkalommal általában meg is értik.

A csalókat pedig letiltod.

ápr. 22. 09:54
Persze, pár embert le lehet tiltani. De mindenféle adatbáziskban benne lehetek, mert hülyeségekkel hívogatnak meg kamukkal.
6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
ápr. 22. 09:46

Minek új szám, letiltod és kész.

Nem fog tudni hívni, ha letiltod.

ápr. 22. 09:12
Ugyanaz a számom mióta telefonom van.
ápr. 22. 09:09
Én inkább letiltom aki/ami nem érdekel. Azért bankban, más hivatalos helyeken, meg egy csomó oldalon ahová tel.számmal regisztráltam, elég macerás lenne. Nem beszélve arról ha utólag derül ki, hogy ezt vagy azt kihagytam és a kétlépcsős hitelesítésnél nem kapom meg a belépéshez a kódot.
ápr. 22. 08:50

Amióta telefonom van, az első számomat tartom.

Tiltsd le, aki nem kívánatos.

ápr. 22. 08:48
Soha nem változtattam direkt számot. 27 éve ugyanaz a számom.
ápr. 22. 07:51
Mikor változott a számotok utoljára? Gondolkodom egy nagy restarton a telefonszámommal kapcsolatban. Csinált valaki ilyet? Mire kell figyelni? Nekem 10 éve van ez, de már jó lenne, ha pár ember nem tudná a számom. Csak félek, hogy nem gondolok mindenre előre és megszivatom magam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook