Köszönöm a pasimnak (beszélgetés)
Hűséges típus vagyok és becsületes.Megbízható.
MI KELL MÉG?
Nem iszom alkoholt nem járok bulikba nincsnek drogos hülye barátaim.Sem csövesek.Nem csavargok soha.
És még humorom is van.
Csak nem akartam már költözni minden évben.
Nem akarok minden évben lakást felújítani,7 év alatt ez a harmadik.Mire végre használható,addigra megint költözni kell.(
Ez ekkora igény???
Velem van a baj?Hogy szeretem az állandót,mind partnerben mind otthonban???Mind munkában???
miért gondoltam, hogy ez egy pozitív hangvételű topik lesz...
:(
Jól főzök,igényes vagyok mind magamra mind a környezetemre.Jó anyának tartom magam a gyerek is annak tart.Nem szórom a pénzt fodrászra kozmetikusra kistáskákra stb.Türelmes vagyok sokat nyelek.Jó vagyok az ágyban.Nem vagyok elhízva fitt vagyok és mozgékony.Szorgalmas itthon állíndóan csinálok valamit.Szinte egyedül fesettem ki a szobát is.Mindent megszerelek,univerzális vagyok.El lehet velem mindenről beszélgetni,egyszerű nem nagyképű rongyrázós picha vagyok.Középfokú képzettségem van,jogosítványom van .Mindenen spórolok hogy ne kelljen pénzt kiadni ha lehet.Nem hiztizek hogy 2 éve nem kaptam egy szál virágot sem.Nem,vagy csak alig alig megyünk valahová.Nem visz sehova.Nem várom el hogy mindent ő fizessenek,nagyon kevés elvárásom van a társam felé.Semmilyen házimunkából nem veszi ki a részét,soha nem hisztizek emiatt,megcsinálom én.
MI KELL MÉG?????!!
Felsoroltam magamban a jó tulajdonságaimat és arra jutottam,hogy van bőven(nem nagyképűség)
És meg kell találnom azt,aki mindezt értékelni képes aki mindennek örül és örül hogy ilyen barátnője és társa van mint én.Mert a jelenlegi nem értékeli semmire.Szerinte hisztis vagyok(nem tudja milyen egy hisztis nő) és amnéziás.
Kívánom neki hogy legyen benne része és a legközelebbi egy tömény hisztérika legyen.
Hogy 3 évig főzhettem moshattam rá.Hogy megszerelhettem a csöpögő csapot a lakásában,hogy letapétázhattam a penészes falat.Hogy kifesthettem a nagyszobát,hogy leragaszthattam a feltört járólapot.Hogy 3 évig szop...ttam és cserébe esze ágában sincs velem közösködni.Köszönöm hogy finomakat főzhettem neki,hogy mindig a kedvében járhattam és mindezért cserében nála lakhattam.Hirtelen ennyi jut eszembe,a többit majd késöbb.
Hjaaa...köszi hogy ennyi ideig alapból gyagyának nézett.Tényleg az voltam,nem láttam a szerelemtől,bíztam benne hogy létezik igaz szerelem.Tévedtem.
További ajánlott fórumok:
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Csak egy imát kérek.... Köszönöm :(
- A barátnőmet szinte tálcán felkínáltam a pasimnak. Teljesen...