Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Közé teszi a gumit és levarja az oldalt, aztán a másik oldalt és után a kifordítja.
Micsoda szemétládák! Gondolom, lesittelik őket.
Ahogy beleteszi a gumit, már el is vesztettem a fonalat :D
Itthon találtam végre némi anyagot, beavattam, forró vízben kimostam, még lelkesedést gyűjtök a varráshoz.
Most olvastam tegnap három embert tartóztattak le, mert leköptek embereket. Igazolt fertőzöttek:( Bécs.
én már hetek óta rimánkodok a hülyegyerekemnek,de nem áll kötélnek,
[link]
Vége az ocsmány 3 napos borosta divatjának :D
azt még nem,de most egy hétig megint nem megyek,kb 15-perc alatt megjárom,messzebb nem merek menni,mert a gyerekeim lecsapják a fejem,az tuti,
Ezzel tudnek vitatkozni,de nincs kedvem.
Minden pszichodoki fel akart irni valamit,de én nem engedtem.
Követtem Szendi oldalát,tanácsait,ajánlott vitaminokat,étrendet es lám,a közepes depresszióm gyógyszer nélkül elmult.
Talán azért, mert nem fekszik az orrnyergedre a maszk. Próbáltad a szemüveget ráhelyezni, azzal leszorítani?
Teljes munkaidőben viselem, szerencsére nem vagyok szemüveges. Kolléganőm is ezt panaszolja.
ma átmerészkedtem a sarki kisboltba,3-perc oda 3-vissza,
tisztára bepárásodott a szemüvegem,a kilélegzett párától,
Idő eldönti, hogy igaza van-e. Jövőre elővesszük :)
Én még a papírmaszkban is izzadok, fulladok a kilégzett párától, mi lehet egy totál műanyag alatt. Kíváncsi vagyok, ha júniusra 30 fok lesz, hányan viselnek maszkot :/
Ezt én is láttam!
Nekem is tetszett, de gondolj bele, hogy nálunk mennyiért adnák ezt. Nagyon sokan nem tudnának hozzájutni...
A csehek nagyon klassz, teljes arcot fedő maszkot fejlesztettek.
Búvármaszkból. Többször használatos.
Ehhez hasonlít:
[link]
annyi okos ember van már,mind fújja a magáét,csakhogy pár percig rájuk figyeljenek,
Igazad van, kevertem a másik közhülyével, Lenkeivel.
Programozó eredetileg, majd pszichológuskent végzett, de kizárták a kamarából a tevékenységei miatt
akkor az csak ,,,nagyon okos,,,ember lehet,
Ebben is tévedsz.
Én meg azt feltételezem, hogy a biológia sose volt az erősséged.
Feltételezem, egy cikkét se olvastad még el, és a bemásolt linknek is maximum a címét...
Egy orvosi végzettségű szcientológus üzletember, a néphülyítés nagymestere