Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Ugyanúgy mint Semleges, egyetértek. Azt kell írjam, hogy sajnos a politika hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz,különösen mostanában.
Vannak itt akik pontosan tudják miért írtam azt amit, de mi vendégek vagyunk itt ezen a fórumon,tehát muszáj betartani a szabályokat.
Akinek címeztem, annak a hozzászólását törölték, ugyanúgy mint sok másét.Ezért általános figyelmeztetésnek gondolhattátok/érthettétek.
Lehet, hogy az a kettő másfajta, mint a többi és a kártevői is másak, máskor kezdenek rajzani. Mittudomén...
Valaki helyinél kéne érdeklődni. Felhívnám az önkormányzatot, a vízpartért felelős hatóságot.
Már régóta nem nézek híradót. Rosszabb, mint egy rendőrségi adó.
Hát, nagyon meredek. Nincs kolléga, akivel együtt mehetnél egy darabig?
Az egyik hírportálon és az NSO-n. Mindegy is, hiszen válaszodból azt sejtem, hogy nem igaz ez a hír sem.
Csak kíváncsi voltam első kézből. Köszönöm!
Olyan lényeges dolgok, minthogy lenyeled-e a spermât vagy szereted-e a 69-es pózt, a portál morâlja szerint fontosabb kérdéseket feszeget. ;)
(szavazások)
Ki tudja lehet,de itt több száz fa van a Duna parton.. érdekes.
Miért csak azt a kettőt?
Mindegy is a lényeg,hogy csinálnak valamit.
Szerencsére itt Ausztriában elég biztatóak a számok már.
Kb. 14500 megbetegedés volt. Gondolom több is akik tünetmentesek.
Több mint 10 ezer gyógyult van már.
400 felett van🕯
Én is. Elég szörnyű alakok kezdik birtokba venni az utcákat, egyre több kezd lenni belőlük.
Némelyik eléggé erőszakosan kéreget, mindig félek, mikor fajul el a dolog.
Amúgy hogyan is lehetne ezt a topikot jelenleg politikamentesen kezelni?
Nyakig benne vagyunk az egészben. Elkerülhetetlen. Nagyon okos és vicces volt aki melléìrta-politikamentesen. :)
Reméljük, hogy megmarad légúti fertőzésnek és nem fog vérrel, testnedvekkel terjedni.
Tovább gondoltam, de azt a víziómat már nem írom ki.
Na igen. Tapasztalom szerint mifelénk azért elég fegyelmezettek az emberek. A tegnap volt a román nagypéntek, én a város legnagyobb piaca mellett lakom, máskor ilyenkor 20 percbe telt, ameddig autóval egyáltalán ki lehetett menni az utcából. Most egyetlen autó parkolt az ablakom előtt.
De aminek nincs értelme, azt nehezen nyelik le az emberek. Mert mitől jobb az, ha anyu tömegközlekedéssel megy haza, mint ha a családi autóval, ahol a családtagok úgyis ugyanabba a lakásba mennek haza?
Mindnek ilyennek kellene lennie.
De vannak, akiknek csak az a fintos, hogy fizetésemelést adjanak maguknak most. Több, mint 11%-ot.
Mindnek ilyennek kellene lennie.
De vannak, akiknek csak az a fintos, hogy fizetésemelést adjanak maguknak most. Több, mint 11%-ot.