Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Ez nem mind intenzív ágy,az igaz,de akkor is szükségtelen es életeket veszélyeztet ez az intézkedés.
Sokkal többet,mint a koronavirus.
Utoljára azt olvastam, hogy jövőre lesz meg.
A teszteléseket nem lehet teljesen kihagyni.
Hát én beadatnám!
Bár már csak itt lenne, nagyon dolgozzanak azok a tudósok:)
36 ezer intenzív ágy 10 millió lakosra?
Ne röhögtess már,Németországnak kevesebb mint 30 ezer ágya van a 80 millió lakosra es kevesebb,mint 60%van kihasználva vírussal,autóbalesettel,mindennel együtt.
Egyszerűen hazaküldik meghalni a beteg,ellátásra szoruló embereket,tök mindegy,hogy idős,vagy fiatal.
Nem kerül többé pénzbe az államnak,és nem rontja a halálozási statisztikákat a kórházakban.
Jajj de kis naiv vagy 🙂
Ennek az egésznek mar régen semmi köze a vírushoz,ha egyáltalán volt is valaha.
Az a baj, hogy a "nem javasoljuk" meg "kerüljük el" a csoportosulást, de tiltás nem hangzott el.
Rohadtul bosszantana engem is, tudom. Hmm .. mégiscsak hívnám a rendőröket.
Volt másik, nem kevés. Ennél keményebb is, szerencsére nem lett világjárvány.
Ennek a lehetőségét 13 éve jelezték már.
Kint van a piros cetli?
Hívtál rendőrt?
Én hívtam volna.
Védőeszközöket, fertőtlenítő szereket.
1 pár eldobható vizsgálókesztyű 150/pár a kisboltban nálunk - régebben egy ezres volt egy százas doboz. Szóval lehet belőlük feketén pénzt csinálni.
De ennek nem kéne így lennie. Hogy jön ahhoz bárki, hogy mások egészségét veszélyeztesse azzal, hogy össze-vissza kóricál?
Rendőrt hívhatok ilyenkor?
Nálunk ez minden napos.
Mondtam is a férjemnek, hogy ezért fog az egész ház karantén alá kerülni.
A közvetlen szomszédunkhoz naponta legalább 20-an érkeznek, illetve a földszinten lakó pár és a szemben lévő házból is néhányan, naponta többször átugranak hozzájuk.
A második szomszédunkhoz napi szintem 5-10 fiatal érkezik bulizni vagy minek.
Lent a földszinten is szinte mindenkihez napi szinten többször jönnek látogatók.
A házban talán mi vagyunk az egyedüliek, akihez nem jön senki, csak a postás néha...
Piroska!
Leírnád rendesen, hogy mit akarsz félszavakkal megosztani velünk?
Számomra ezek a nem tudom milyen hozzászólásaid, teljesen értelmetlenek.
Szerintem nkább a rendkivüli helyzet kihasználása valami egészen másra.
Hadgyakirlatok szoktak lenni, de nem így. Nem magáncégeket szállnak meg annak ürügyén...