Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Mára 189 halottunk van, 17-tel több, mint tegnap; férfi 54%, nő 46%. A 65 évnél idősebbek aránya 90%.
A feltüntetett alapbetegségek között toronymagasan vezet a magas vérnyomás (52%), követi a vese (23%), a tüdő (18%), a cukor (12%), máj (4%). A tesztelések száma gyalázatosan alacsony, ráadásul az se derül ki, hány embert teszteltek.
Annak érdekében, hogy tudjam követni a "tájékoztatást", ma nyitottam egy naplót.
Csak azért jelentkeztem be, hogy tudassam veled, hogy pl. én büszke vagyok a Magyarságomra.
Igaz hogy én '72-ben disszidáltam, de az politikai ok.
Vitatkozni nem fogok senkivel, mert nekem nincsenek ékezeteim, nem egyszerű ide varázsolni őket.
Természetesen arra más ok is van....
Már nem tudsz adni, mert nem tagja a Hoxának.
Úgyhogy Koronavírus-politikamentesen.
Igen, tudom. Csak nem szerettem volna személyeskedni.
Lehet csak a koronavírus hozadéka, a bezártság, a karantén, vagy csak elfogyott a wc papír, azért fossa ide a butaságait:-)
Ez eszembe sem jutott:-(
Vannak itt mások is németből, eszükben sem jutna a magyarok fölé emelni ön-önmagát, csak mert ott él és nem itt.
Dehát előbb utóbb látja majd a Hoxa vezetőség, hogy a törlés már nem elég, mert közösségromboló.
Dehogy is!
Nem tud németül, ott nem ért semmit.
Te!?
Semmire!
Tisztában vagyunk vele, hogy téged csak az önzésed érdekel.
Az olyanok miatt, mint te vagy, vagyunk lejáratva...
Te egyszerűen egy nagyon ostoba ember vagy, és bízok benne, hogy törölnek téged is, és nem csak a hozzászólásaidat.
Nincs itt helyed. Beszélgess az általad oly nagyra tartott veled egyívásúakkal.
Ha ennyire zavar a magyarság és ekézed németországból a magyarokat, akkor miért vagy egy .hu végződésű oldalon?
A .de oldalakról már kitiltottak?
Elnézést, de a te véleményed irreleváns számomra, aki ennyire mélységesen lenézi magyar honfitársait.
További kellemes hétvégét!
Barátnőm mondta, hogy náluk már jövő hét közepétől nem home office lesz, hanem be kell járni a munkahelyre (mérnök, Ausztria).
Akkor már azért lazítanak a dolgokon...
Az erős gyulladás következtében( a vírus ahol behatol tönkreteszi a sejteket) intravénás véralvadás jön létre és így trombòzisok - thrombok alakulnak ki az érrendszerben. A tüdőn valójában ezek látszódnak és ezt nem volt könnyű megállapítani.Tehát vénás mikrotrombózis okozza a halált nem a tüdőgyulladás.
Én ebből a részből azt értettem ki, hogy vérhígító kell, mivel úgy nem alakul ki az érrendszerben a trombózisok.
De ugye nem vagyok orvos....
Nekem is ez jutott eszembe, nálunk "bevett szokás" hogy az idősek vérhígítót szednek.
Egyébként érdekes de az Aspirin Protect és az ibuprofén nem barátok, nem javasolt együttszedni. Ugye ennél a vírusnál is azt mondták hogy az ibuprofén ront a helyzeten.