Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
mázlista:))
én ha kajáról van szó akarat gyenge vagyok.És nem is az éhséggel van a baj,én akkor is eszem,ha totál tele vagyok,az íze miatt:S
Nekem az édesség volt a "fő bűnöm"!Karácsonykor megettem napi 2-3 tábla csokit+süti+más kaják.Csoda,hogy fölszedtem 4 hét alatt 5 kilót?
Érdekes,de nem is nagyon kívánom most az édeset.Ha mégis,akkor max. egy kocka csoki vagy gyümölcsös joghurt vagy egy kanál édes gabonapehely.Annyira nem vagyok szigorú magammal,hogy ezt ne engedhetném meg.Egy-egy kanál dolgon napi átlagban nem sok múlik,viszont nem szenvedek!:)))
Általában azért reggelire vagy max.ebéd után eszem ezeket az édes kis apróságokat.Délután inkább gyümölcs.
Na akkor elkezdődött valami, ha már le tudsz mondani egy kedvenc kajádról!!!
Nekem az édességekkel kezdődött, aztán kenyér, cukros üdítők.... Apránként szoktam le róluk.
Holnap megyek ebédre,szorítsatok!
Bár azt hiszem ennyire még sosem voltam elszánt és ami az akaraterőmet illeti;a maximumon van.:)))
Tegnap este 9-kor kibírtam,hogy ne csináljak pattogatott kukoricát.Különben tuti befaltam volna egy egész tállal!
Na,a holnapi napról meg majd beszámolok.
Nekem van Keresztfia és íkeresztlányom is, így mindkettő jöhet:))) de talán egy picit mégis kislány:))) de tényleg mindegy csak jöjjön jövőre és egészséges legyen:))
Én otthagytam a fősulit, 12 óra munka, építkezés, és esküvő szervezés nem bítam többet vállani és meg is van a véleményem a magyar felsőoktatásról. Minden tanítottak ugy érzem csak azt nem amiérekelt és kellett volna.....de emelett célom h legyen diplomám, de most annyira nincs kedvem....és időm sem. íde nektek hajrá csajokíí.:)))) Aztán ötösökről yrni nekemí.)
Én hétfőn kedzem csak még venni kell pár dolgot:)) joghurt, kefir...stb...majd holnap....na ma meghívtunk csomó rokont és még pakoltnk is ezer dobozt megyek a párom mellé tévézni:) puszi
én is a könyvek felett kuksolok:((váááááh
kitartás!:)
Július első hetében kéne kimennem.Hát majd még meglátom,lenne valaki akiért inkább itthon maradnék,majd remélem ő is belehúz végre egy kicsit,és tudtomra adja,hogy nem bír élni nélkülem:D
Törökország gyönyrű,és nagyon szép dolgokat lehet vásárolni,bbiztos szuper lesz:)
"Csak" nászút lesz ,vagy már hárman szeretnétek haza jönni onnan?:)
Ja aug 23 a nagy nap és töröország a cél....jajj alg várom már a nászutat pihi, ketten:)))) Te mior mész mexikóba?
Vmágika, nagon szép vagy és így van az a 10 kg nem veszi el hogy szép az arcod, kedves a mosolyod:)))
Ruha esküvő után azonal:))))))
Hát Luxi, tényleg rengeteg minden történt veled már......sok mindnet megéltél, de ettől erősebb lettél, és az ember mindig tanul, igaz?
Hát....én jövő összel, vagy 2010 tvaszra már szeretnénk babócát...végüéis meglesz a lakás, meglesz az esküvő, fitalok agyunk, amig megakartunk csinalni, ki akartunk próbáli egyenlőre megvolt, és gyerekkel is tudunk még rengeteget élni szem, van rebgeteg segítségünk, anyukám, nővérem, anyósom:))))))
Nana!Azokon a képeken,amiket rólam láttál,10 kilóval kevesebb vagyok!
Na de legyen igazad!Aki szép,az +10-zel és -10-zel is szép!:)
Aranyvirág a kutyim,ugye?Tudnád milyen kis ördögfióka!De lehet pont azért szeretem annyira!♥
Már én is akartam mondani,hogy a ruhádról kérünk képeket!!!!
Csak ennyien lennénk összesen?
Mindegy,a siker reméljük nem ezen múlik!☺
:)))jólvan,na majd akkor utána:)
lesz utána rögtön baby gyártás is?:)
találtam a második férjem...de nem volt hosszú életű a dolog,neki más dolgok fontosabbak volt nálam,én meg vissza menőleg úgy látom,sok szempontból azért vonzódtam hozzá mert emlékeztetett az első férjemre,pótolni akartam a pótolhatatlant...
Tanulság?többet már nem megyek férjhez,mert 3férjet elfogyaztani már ciki:))
Biztos menni fog neked akaraterővel is,csak tudod én kb 10éve fogyózom,lefogyok,visszajönnek a kilók,megint fogyózom,megint leadom,stb ,ördögi kör és most,hogy vizsgaidőszakom van,hááááát már nem nagyon tudom a sok tanulás mellett még a nem kajálást is kordában tartani:))
Mi a pontos dátum,mikorra gyönyörűnek kell lenned?nászút hova lesz?:)
Nagyon sajnálom. nagyon nehéz lehet neked. Biztos találsz majd valakit akivel nagyon boldog leszel....Én kivánom tiszta szívből.
Én iylen gyógyszert nem szedek inkább, mert nem szeretem az ilyesmit, inkább megpróbálok erős lenni.:)
Az adipex egy olyan gyógyszer ami az agyalapi mirigyek éhségért felelős központját blokkolja,tehát nem lesz éhség érzeted...
Igen az első férjem halt meg,autóbalesetben.16évesen ismertem meg és 18évesen feleségül vett,életem egyik legszebb najpa volt:)sose bántam meg egyszer sem,és ha nincs a baleset,tudom,mai napi együtt lennénk.
Jajj lányok ilyen szép nőkkel nehéz versenyeznem, itt egyedül nekem kell fogynom, de gyorsan:)))))
Szépek vagyotok, és örülök h megismertlek benneteket.
Hétfőn kezdem.....
Noémi!
Küldtem neked privit a képekkel kapcsolatban!
Hm????
Vagy annyira rossz volt?:)
Teljesne igazad van,megteheted, hogy csinald mert csinos vagy:) és nem gondolom h ribanc lennél ettől, mindenkinek joga megválasztani mivel szeretne foglalkozni és attól hogy táncolsz, nem fekszel le az emberekkel, de ha le is, akkor sincs senkinek foja pálcát törni feletted...
Igen megvan a ruhám, egyszerű, kézi hmzésű, nyakbakasztós, hófehér, kis köves, hátul kicsit rakott, a menyekcske fűzős, tűzpiros, rakott mini.))))
Adipex? az micsoda? Jó lenne ha lemenne....
Jól olvastam h meghalt a férjed, ne haragudj, hogy megkérdzem és ne válaszolj ha nem szerentél, de nagyon fiatalon mentél férjhez igaz?
Köszi csajok,arik vagytok!:)
nem tartom magam ribancnak,bár nyílván sztriptízelni nem épp olyan mintha apáca lenne az ember lánya:D:D
de imádom,és megtehetem,hogy csináljam.Inkább csak az irigyek miatt írtam ki...
Noémi az a 10es simán lefog menni,csak elhatározás kérdése az egész;)a ruhád megvan már milyen lesz?:)
mondjuk én is ismerem ezeket az éhség rohamokat,bár bevallom én gyenge vagyok és Adipexet szedek ennek kiküszöbölésére:)
Jajj, csak a képeket néztem, igazi hülye szőke vagyok....nem???? nem is olvastam amit ír....ejnye ejnye Luxi nem írj magadról ilyeneket......szép vagy és teszel érte, de ne írj iylet.
Vmágika te éDES VAGY és imádom h ami a szíveden a szádon, olyna vagy mint én:))))
De te is tegyél fel képet, h láthassalak:)))))
Igen azt tezsem most is iszom a vizet ezerrel.....bár most már könnyű h ebédeltem.(((
Dehogy is!:)))
Te nem néztél bele Luxi naplójába?
Nem figyelted milyen szöveget írt a legfelső kép mellé?Azon akadtam ki.:)Nem kellett volna.Aki irigykedik rá,annak egészségére!
Arra mondtam,hogy ennyi erővel én meg lehetnék vörös k*rva.
De nem kritizáló hangsúllyal mondtam egyiket sem,inkább jót derülve.:)))
NEM kell engem komolyan venni!:)
Az a rossz ebben az írásban,hogy az ember nem tudja úgy kifejezni a hangsúlyát.:(Azért vannak itt a portálon néha félreértések.
Próbálj meg többet inni és ne gondolj annyit a fogyira,mert csak éhesebb leszel.
Én most ettem egy tányér levest,meg egy almát,de mindjárt szétdurranok!:)
nekem egy 10 szuper lenne:))))) annak nagyon örülnék, de a szörnyű az h mióta eldöntöttem, hogy fogyózni fogok, oylan éhség rohamjaim vannak és nem akakrom:))))) szép vékony szerenték lenni:)))) Az esküvőre, a nászútra.....de remélem jövőhétre elmúlik és ezerrel neki állok.
Vmagica nem értem a leveled, olyan csúnyára siekrült, most amagdat kritizálod vagy Luxit? mert sztem igenis csinos és tisztelendő h még szebb akar lenni. és az is, tisztelendő, hogy te is:)
"Mosolygok is olykor-olykor.
Avagy a tetovált ribanc."
De hűűűűűűűűűűűűűlye vagy!!!☺☺☺
Őszintén mondom nekem nem jön be a deréktetkó,mondjuk amekkora felülettel kellene megbírkózni szerencsétlen tetkósnak,biztosan felárat számolna fel érte.:)))
De ez azért elég súlyos önkritika.Gondolom inkább az irigyeid véleményét tükrözi.
Én sem k*rvázom le magamat,mert vörös vagyok.Elég,ha megteszi más helyettem!:))De én lesz*rom!:)A lényeg,hogy így jól érzem magam és kész!!!☺
Nem lehet és nem is kell mindenki véleményének megfelelni!
Csajok!Már csak a hétvége van hátra,aztán uccu neki!
Úgy tűnik meg van az első leadott kilóm.:)
Heti egyel meg is elégednék.Meg többet nem is érdemlek.Azok után,hogy ezt a fogyósdit már hányszor eljátszottam a szervezetemmel...!