Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Katalin???? miért engedted h Ágizzalak???????
Azt nem is tudtam h az Ápra attila lány ais Amira, de jó:)))
De az Anna Lea is tetszik, lehet bezsézni Ninának:))))
Sztem lányaim lesznek de ha fiu, akkor lehet Ádám lesz.
A Zsombor nekem is tetszik, nagyon kis aranyos név! Mi a vezetékneve a leendő férjednek?
Amira az Árpa kislánya is. Érdekes név, bár becézni azt aranyosan nem lehet, de kimondva jól hangzik.
egyszerűen nem az a nyomulós tipus:)aztán mikor már érzi,hogy szabad a pálya,akkor határozott és irányitó,amit imádok,de addig a túlzott jól neveltsége gátolja:)
Hát mi még februárban ismerkedtünk meg,egy boltban,elcserélték a cuccainkat,de az volt a gáz,hogy akkor én még javában nyűttem a második férjemet:D úgyhogy nem sok minden történt,mert nem akartam megcsalni Zolikát,próbáltam is eltünni mint szürke szamár a ködben,de azért nem hagyta,1-1 smsel vagy hívással felbukkant,én meg miután Zolival tönkre vágtuk a házasságunknem bírtam meg már nem is akartam ellen állni,hogy lássam meg vele legyek:)
Félt?tőled vagy az elkötelezettségtől?hogy vetted rá mégis,hogy neki ez jó lesz?:D
Jajj lányok, nem lehet benneteket utol érni, gondoltma felnézek, de sokhoz hozzá sem tudok szólni, mert muszáj viszsamnenem dolgozni, a lényeg.
Luxi: Nem vagyok kiakadva.....csak furcsa, de aléyneg h ti boldogok legyetek egymással, és ne változtass!!!! először a ruha aztán már midnen, ha szeret ilyennek szeret.......
Nevek, nekem Anna Lea vagy Amira lesz a lányom és Zsombor a kisfiam:)))))
Én is éppen ma akartam rákérdezni,mert a többieknek már tudjuk,de Luxiról fogalmunk sincs.
Luxi,legalább a keresztnevedet áruld el!!
És, miért nem halad veled gyorsabb ütemben? Lehet fél csak egy ilyen túl jó nőtől, hogy kevés lesz neked, nem? És mit melózik? Hol találkoztatok? Szóval szex már volt, csak még a kezedet nem kérte meg? :D
Oh, 9 éve ismerem. Az első komoly pasim volt, csak hát éretlen voltam még, meg fiatalka, és még élni akartam, aztán kipróbáltam másokkal is, hogy milyen, majd a sors útjai később visszavezéreltek hozzá, bár ő akkor nem akarta, mert félt... :D
a mi villersünk Andi, ezt tudom.:-)
Én meg amúgy Edina vagyok.
Luxi, neked mi a keresztneved??? Ha nem titok persze :D
Neked Villers??Rosa? megvagytok a nevetekkel??
Nekem tetszik a nevem, a Mónit nem szeretem, de a Mónikát igen, a szerelmem Moncsinak hív :D
Köszönöm!:)
nagyon édes,hogy zavarba jött:D:D de ez tök jó,mert akkor számít neki,hogy nehogy megbántson téged,vagy félre érts valamit ami rosszul eshet:)
Az én férjem is utálja az ékszereket,még órát se hord,megnézi a telefonon hány óra.
Az esküvőnk után 1 hónapig szenvedett,mire nagy nehezen megszokta a jegygyűrűt.
Hát én nagyon szerelmes vagyok:))ez nem vitás már magam előtt sem:)
27éves és teljesen más külsőre is mint az előző szerelmeim:)
Ő 179cm magas és vékonyka,hófehér bőre van és szőkésbarna göndör haja és gyönyörű kékes-zöld szeme,olyan mint egy angyal:)szóval semmi tetoválás,vagy kigyúrt izomzat:D:D
Igazából együtt vayunk,ma is talákozunk nemsokára,csak épp még nem "hivatalos" a dolog:)
Ti mióta imeritek egymást a pároddal?hogy ismerted meg?