Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Jó regget!
Luxi, egy kalappal! :o)
hello lányok!
jájjjjjj ma vizsga:S:S:S
drukkoljatok,hogy tudjak puskázni lebukás nélkül,és hogy át is menjek ma:S:S:S
tele a pelusom:S
pusssz:)
köszi:D:D
szép estét:)pussz:)
Megúszom:)))))) Örülök neki, mert féltem nehogy vita legyne, nagyon jóban vagyunk, de együtt lakni valakivel azért nehezebb....de tudunk marandi, ha tető nélkül, stb otthon aludtunk ez már meg sem kottyan.)))
Majd teszek fel képeket, de tényleg örülnék ha eljönnétek majd, megbeszéljük:))))
Megyek drágám, mert lassan végzek mára, megyke pestre....holnap nagyon drukkolok, ügyes legyél.....mindig szükség van egy ügyvédre a "családban":)))))
Édi vagy Drágám,bár vihetném,az azt jelenté,hogy komoly a dolog:))
mikor kell végül anyósékhoz költözni?vagy megúszod végül?:D
Olyan színes mint mi:))))) Hála égnek egyforma az ízlésünk, smemiben nem volt vita, inkább csak variálás, egy vagy az nem inkább amaz!!! mert h választási lehetősgek tárháza mint tudjuk óriási, cska ugye kinek mennyire van "KEDVE" vásárolni:))))
Mi közép kategoriás cuccokat választottunk, szépet, ami megfizethető:)
Éltalában mindne ami fa bükk lesz, a járólap barack, sütétett barack a fürdő, csodaszép bordűrrel, a nappaliban fekete sarok garnitúra, tötött üvegasztal (mármint direkt törött:)))), majdnem midnnehol hideg burkola tlesz cska a hálóknban lesz padlószönyeg.....és az előszobában fehér szekrény mert az adott, ami van és azt tesszük be.
Nagyjából ennyi,a fal narancs, és tojáshéj színű lesz....midnne oylan finoman, pasztel a krémes színeket szeretem...
na akkor mostmár legalább kezded látni pontosan milyen is lesz a kuckótok:)
aztán ha kész tessék tele rakni az adatlapod képekkel,kiváncsi vagyok az izlésedre,hogy milyen stílus jön be:)
Hát.....végülis már szépülünk.....mert gipszkartonozás, járólap, ablak, festés, már lassna ezek jönnek, most fűtést csinaltak, meg ma a bejárati ajtónk megjött (anya hívott nagyon szép) és holnapra külső lépcső, ugyhogy holnaptól pá létra:))))))))
Igen igen....azt álmondtam, hogy ma megyek ugynais nőgyógyászhoz (összeszedtem valami vackot, elég érzékeny vagyok) na de azt álmondta, h azt mondta doki kisbabám lesz.....10000% h nem hisz most múlt el.....de oylan jó érzés volt hallani.....de majd eljön az ideje annak is.
Most tudod melyik lánynév tetszett meg Amira.....oylan hercegnős:))))))
Ma ettme egy kis telejskiörlésű zsmlét, és van még egy és ennyi mára....munka után irány pest doki, ádus nem tud eljönni (tündér elszokott addig is dumcsizunk:))) suliban van:)
csak elmentem "ebédelni":)))
na kitartás,már mindjárt mehetsz haza,meg amúgyis,mindjárt babásodhatsz,aztán beinthetsz a melónak:D
Mi van még hátra a házzal?
bocsesz drága...látod én már ma szerettme volna h túl legyél rajta:)))) csak eltüntél....
Munka...ble.....mostanában nem szeretem...szeretnék inkább otthon lenni az építkezésnél, és csak az esküvővel foglalkozni:)))
holnap reggel van a vizsga Drága,de azért édes vagy,hogy már elküldtél:D
milyen a meló?
és Ég a zsír,ahogy Norbi mondaná?:D:D
Egyébként ez a legjobb módszer,mármint ha nincs módszer,mert szerintem azért sok esetben azért nem működnek a nagyon divatos siker diéták,mert valami számodra nem mefelelő,de ak azért is betartod,hisz az van előírva.Sokkal jobb,ha a saját szervezeted igényeihez igazított diétát alakítassz ki...
Én például hiába tartottaam be annak idején Norbi diétáját szóról szóra,1grammot sem fogytam,sajnos be kellett látnom,hogy nekem tök mindegy hogy fehér lisztből készült kenyérről van szó vagy teljes kiörlésűrűl,szénhidrát nekem ez is az ugyanúgy hízalal:S:S
:-DDDDDDDDDDDD
Pussz!!!!!
igen,ezt én is hallottam már,tapasztalni még ugyan sosem tapasztaltam,de ez az én nyomorom :D:D
Te milyen módszerrel fogyózol?