Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Gratula az irásbeliért!Ügyi vagy!
Mit tanulsz?Biztos már irtad,lemaradtam..
nem lehet hogy különböző topicokba másoltad ugyanazt a szöveget???
engem is letiltottak érte de aztán vissza is engedett a rendszer..
sziasztok!
Képzeljétek, a hoxa törölt a rendszerből, valószínűleg Lillával folytatott reggeli veszekedésem miatt. Így az eddigi jól megszokott nevemet, Regina Moore-t is törölték, újra regisztrálnom kellett.
Én ezért nem vettem Yorkit. Valahogy nekem az a pelenka dolog nem jön be. Én mondjuk sokszor kiviszem napközben, de éjszaka bármeddig bírja.
Nekem is volt pelusom, mikor kicsi volt, de szerintem csak véletlenül ment rá, pedig mindenféle odaszoktató cseppet-sprayt használtam. Én speciel elvertem, ha bepisilt, vagy bekakilt, bár tudom azt mondják, hogy ezt nem szabad, de én az előző kutyámat (törpe uszkár) is elvertem, ha rossz volt. Volt hogy úgy kellett kipiszkálni az ágy alól, ha rossz volt, mert tudta, hogy jön a seggre verés.
Egyébkén a mostani olyan 1 hónapja volt nálunk, amikor szobatiszta lett, olyan 3 hónapos korában. Én mondjuk elég következetesen nevelem őt is, ahogy a gyerekemet. Tehát ha egyszer valamiért kikap, akkor azért mindig. Ebből adódóan ő 3 hónaposan már póráz nélkül sétált, úgy,hogy járda szélén leült. A csodájára jártak. Mondjuk az ő fajtája cirkuszi kutya volt régen, és nagyon okos. Ezért is lett ő, mert az uszkár után nem tudtam volna elképzelni, egy neveletlen kutyát. Az ismerőseim állandóan fel akarnak bérelni kutyanevelésre. Lehet pályát kéne váltanom :o)
Marha jó, nem engedi a hoxa, hogy képet feltöltsek, na,talán később.
Én is megyek csajok, tanulnom kell, vagy mi. :-(
Pusz
na csajok,elmegyek ebédelni meg kicsit szerelmezni.persze kizárólag salátát fogok enni,elvégre ez fogyis topic is:)))
pussz mindenkinek,és úgy írjatok ,hogy vissza olvasható legyen ám:)))
igen, tiszta kisröfik, főleg, mikor alszanak.
Elméletileg nyáron veszünk egyet, és tudjátok hogy fogják hívni??? J ügynök. A Men in Black-ben hívták így [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Will Smith[{[{[/A]}]}]-t, amúgy abban a filmben szerettem bele a mopsokba, ott a mopsit Frank-nek hívják, de a J ügynök murisabb. :-)
pici?már fél éves lesz 21én,járunk sétálni,mert az öreglány még így szokta meg,akkor még nem volt divat ,hogy pelenkára pisiljenek a kistestű kutyák.Viszont a fiatalok már annyira picik(extra mini yorkik)hogy egész egyzerűen nemtudják tartani két séta között a pisit,akkor sem,ha 4szer viszem ki őket egy nap.Így aztán kénytelen vagyok pelenkára wc-ztetni őket,és a 3évesnek megy is,de ez a legkisebb,kisfiú,ördög rossz,és esze ágában szót fogadni:S:S
Ti hogy neveltétek szobatisztsaágra?
Nekem három rosszcsontom van:)kettő még kicsi,yorkik,a nagyobbik meg már elmúlt 10éves is,szóval ő már veterán :D:D
viszont a picivel nagyon küszködöm a szobatisztaság terén,a világért nem menne rá se a palenkára,se a cica alomra,már kezdek kétségbe esni:S:S
háááát az már nem bátorság ha neki beszol valaki... inkább hülyeség:D
de voltak dolgok amiben nagyon igaza volt...szóval ő már ott tart hogy a családon barátokon meg rajtam kívül nem érdekli hogy mások mit gondolnak róla, vagy mit mondanak.... és igaza van...
kb ilyen szinten vagyok én is csak hát nekem a család más mint az övé...
engem cseszegetnek míg neki csak azért mondogatják a fogyás dolgot mert féltik...
de szerintem ő dönti el hogy mit akar:) én egy dolgot mondtam neki...hogy ne merészeljen előttem lefogyni:) mert mivel pasi... tuti megelőzne:D
és az ugy már nem buli...:)
egyébként meg úgy imádom ahogy van szal csak az ő döntése lesz ha fogyni akar... végülis a másik fórumba is ezért lépett be:)