Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Szerintem az i-re végződő nevekhez sokminden illik. Akkor miért nem Mira? :o)
:) leirtam mindent a fórumodban amit kérdeztél:)
Luxika!!! SZÉP VAGY ÉS MI TUDJUK ÉS NE VÁLTOZZ MEG, ÉS KAPJA BE MIDNEGYIK AKI FÉLTÉKENY!!!!
Én már nem tom kit hogy hívnak, így azt a nevet írom amit itt használtok, tehát Reginek és Luxinak telejsen igaza van lányok!!!! Az féltékeny, aki magával szemben nem gyakorol önkritikát.
És telejsen egyet értek,a ttól h engem szere t apárom, megnézi a szépet és igaza is van, hisz én is megnézem a helyes pasiakt, csak normálisan kell ezt is csinalni, nem visszataszítóan, sztem:)
Tudom persze,csak én próbálok korrektül állni mindenkihez.Volt még a regisztrálásomkor az illetővel egy teljesen más topicban egy vitám.De nem dühből vagy haragból írtam,csak más volt az álláspontom mint az övé.Ő eorsze betámadott,én meg nem hagytam magam.Azóta nem dijjazzuk egymást,de én nem szoktam őt sehol szapulni,ha van vitánk,szemtől szembe-már amennyire fórumon van ilyen:)-megmondom neki,hogy még mindig nem csípem és ennyi...ez intellligencia kérdése,meg lelkiismereté,neki egyikből sincs sok...
Ahhoz még sokat kellene gyakorolnod aranyom!:DDD Na meg az iwiw-es lapodat is napokkal korábban a figyelmembe ajánlottad! :D
láttam az üzidet hogy hogy jöttem benézni ide:)
Ezzel én is így vagyok, mindenki Andinak hív. Az első munkahelyemen szólítottak Andreának, de fel sem tűnt, hogy nekem szólnak, annyira idegen volt :o). Később ők is feladták...
villers, ha jól emlékszem, én kértem, hogy rakj fel, de remélem nem hitted azt, hogy gonoszságból kérem ezt. Nem az a típus vagyok.
Dehogy félt! Ezt csak én szoktam mondani, mert anno ugye én léptem le. Aztán mielőtt újra kezdtük én épp facér voltam, és egy közös ismerősünk beszélt róla, hogy kivel randizgat, aztán ezzel a közös ismivel elmentünk oda mi is "véletlenül". A lényeg a lényeg hogy engem vitt haza már aznap este, de tök tartózkodó volt, aztán megkérdztem, hogy mi a baja velem, amiből csók lett, másnap meg randiztuk, meg már mást is csináltunk, azt azóta is együtt vagyunk. :D Imádom!
Mindegy Drágám,hogy ki volt.Én nem akarok fúrni senkit.Ha neki ez boldogság,hát csinálja,valószínű ez a legnagyobb öröme...
Luxi, csupán irigységből csinálnak ilyeneket a nők, bár megjegyzem, szánalmas, nem értem, miért kell fújni az olyan nőkre, akik jól néznek ki. Bár, ahogy írtam, irigység csupán. A legtöbb nő úgy akarna kinézni, mint te, de nekik könnyebb fújni rád, mintsem elismerni a tényt.
Mint láthatjátok a lapomon,én Tünde vagyok,én elvagyok a nevemmel,de jobban szeretem,ha i-vel Tündinek szólitanak,nem e-vel Tündének.
hát igen,aki néhány újágra vagy képre féltékenykedik,annak kemény önértékelési problémái vannak.Én azt modnom,attól,hogy összejön egy pasi a nővel,a szeme még megmarad:)
Basszus ezt nem hiszem el!!!:(((
Miért,miért,miért???
Ennyire irigyek lennénk,mi nők a másikunkra??
Azért lenne tippem a "kedves" illetőről!
A múltkor nekem is mondta egy lány, hogy tegyek fel fürdőruhás képet. Hát ezért nem tettem én sem. Így van arcom, de "nincs" hozzá testem :o)
Ki volt Luxi??, kitiltjuk, bunkó.....
énis énis itt vagyok:) jöttem:)
minden film a valóságra épül:)
amúgy nem tervezek több férjhez menést,akkor az asszony tartást se kapnám tovább:D
Irányító egy dolgo, de legyen férfi és hátározott, az én párom önfejű is....de imádom benne, vita után midnig van békítő esx:)))))
Hát Magyarországon csak a mi családunk bitorolja. Tehát ha egyet megtalálsz, megtaláltad mind :o)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,paskát akartam csőbe húzni,hogy 1-1 legyen az állás!:))
Persze,hogy Ági vagyok,szeretem is,a páromnak is tetszik,de a lányunkat mégse hívnám így,mert zavarna,hogy nem tudom ki mikor melyikünknek szól!!
miután tegnap felraktam a csajok kérésére néhány képet kb 20percre,hogy megtudjanak nézni,majd volt egy olyan kedves néha ide is írogató fórumozó társunk,hogy átrohant egy másik topicba szólni,mekkoa egy magamutogató ribanc vagyok,hogy ilyen naplót csináltam,ami tele van rakva a képeimmel,szóval ezek után nem szívesen töltögetek ki semmit az adatlapomon,aki megakar ismerni,az úgyi megfog beszélgetések során,azért nem írom ki,hogy utána ugasson rám:)
Párom Zólyomi, Zólyomi Zsobor, elég kemény név....de nekem tetszik, Amirát Mirának becézném sztem:))))
Luxika története szte,m nem olyan "gáz". nem egyformák, és???? egyébként, sztem nem oylan hollywoody, hisz ha nem történt volna baj, Luxika boldog házzasságban élne.....nem attól függ miylen valaki hábnyházassága volt sztem.......
Nekem ez a legfontosabb egy férfiban, hogy irányító és határozott legyen. A többire nevelhető :o)
Senkit nem ismertem még, akit így hívnak, hát nem egy Kovács-Tóth. Szép név.
Én azt hittem, hogy ezzel a 24év/ 2 férj dologgal csak hülyéskedtél! :D Le fogod körözni Esztergályos Cilit a 8 házassággal! :DDD
A megismerkedésetek sztoriját meg eladjuk Hollywood-nak! :DDD
Hát kevesen is hívnak Juditnak,szeritnem csak az egyetemen a tanárok:D:D
mondjuk nincs vele különösebb bajom,mármint a Judittal,csak nem is a kedvencem:)
További ajánlott fórumok: