Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
témánál vagyunk :D én is megnéztem egyik nap egy ilyen kis topánkát, tipikus balerina cipő.. kényelmes volt, de szarul nézett ki, és nem is volt olyan, amelyik jól nézne ki. mondjuk még nem is volt ami jol nezett volna ki. kezdem azt hinni, h ezek a cipők vannak, amik közül választani lehet, ennyi a kínálat idén és nekem egyik sem tetszik. én nem hordok magassarkútm ert 175 centivel igyis magas vok, de amugy én normálisan tudok bennük járni. meg tetszik is, csak nem az én stilusom, a kényelmesebb cipőket szeretem.
Ami viszont gusztustalan, ami elől kivan vágva és vastag sarkú citrom sárga meg ezek a szinek. nem is a szin a gáz, hanem az a trampli sarok. na mindegy elfajultak a dolgok :D Nincs normális cipő!
én 1 szer hordtam magassarkút... a szalagavatón... 5 centis volt és ugy jártam benne mint akit 3 napig egyfolytába izélgettek..:D
iszonyatosan nem tudok járni magassarkuban... meg fáj is a lábam benne....:S
jaj nehogy magassarkúra gondolj:D
sportcipőt kaptam:) fehér meg piros:D
magassarkúban nem tudok járni egyébként sem:) meg Laci csak 3 centivel magasabb nálam:D szal nem is akarok hordani... meg nem is szeretem...
sztem majd jövő héten..:) de majd még ugyis megbeszéljük:) nyugi nem maradsz le semmiröl:)
úúúúúgy hiányzik:D
teljesen meg vagyok bolondulva... nem tom mi van velem:D
dejó:D:Dés a következő talit már lebeszéltétek?
milyen cipellőt kaptál?én cipő és táska mániás vagyok,úgyhogy minden infó érdekel:D:D
hát fél5 kor keltem ma... éssss felkellett menni anyual pestre... aztán vásároltunk , kaptam cipőt:) meg parfümöt:)))))
és teeeljesen készvok...
tegnap asszem te kérdezted? hogy mikortol számit nálam kapcsolatnak egy pasi?:)
na mind1 valaki kérdezte... én meg hát megkérdeztem Lacitol.. amilyen őrült vagyok:)
végülis azt mondta szerinte a miénk már az:D
aranyos volt:))
sziasztok gyerekek
megjöttem .. aludtam...
teljesen kiütöttem magam...
Van egy olan mondás is,hogy:Lehet,hogy a férfi építi a házat,de a nő csinál belőle otthont.
Ez szerintem igaz!:)
ha a párod tudná, hogy a gondosan, titkosan, szívvel-lélekkel megírt sms-eit a hoxás lányok is megcsodálhatják. :-)
De ari tőle. Az enyém is ilyen kis romantikus. Bár néha meg az ellenkezője. :-)
Hát sovány éppen nem voltam, csak anyukám időben észbekapott, és mikor jobban hízni kezdtem, egyszerűen nem adott annyit enni. De pozitív, hogy ő sem evett szegény, hogy nekem ne legyen rossz, pedig ő igen sovány. Később mesélte, hogy alig várta, hogy elaludjak, hogy végre ehessen :o)
Olyan átlagos alkatú voltam. Sovány csak szülés utántól vagyok. Akkortól számolom az új életemet :o)
Igen.:) Ma hosszú napja van, mert itt vannak tárgyalni német vendégek, aztán gyorsan küldött két smst, meg fel is hívott. .)
Itt a másik, ez még szebb. :D
"Te vagy minden gondolatom, mindenem! Te vagy a hang, akivel elaludni és akivel ébredni szeretnék. Minden pillanat pont eggyel több annál, amit feleslegesen töltöttem el nélküled."
Több nincs. :D