Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Ez igen! És ez a 3 szintes ház Pesten van?
Az mit jelent, hogy miatta ment tönkre? Meddig voltatok együtt? Már elváltatok hivatalosan?
Asszonytartásról még nem is hallottam, de meg is mondom a leendő férjemnek, hogy jól gondolja majd meg, hogy biztos el akar-e venni, mert, ha elválunk, akkor ezt fizetnie kell nekem: :DDD
hát egyelőre úgy beszéltük meg,hogy ezt a házat én kapom,a belvárosi lakás meg a dunakeszin lévő ház(mivel az anyjáék laknak ott)meg marad az övé.
Igazából nem panaszkodhatok,mert nagyon nagylelkű ,ráadásul tudja,hogy igazából miatta ment tönkre a házasságunk,így aztán nem garasoskodik,asszony tartás terén sem,emg amúgysem ez a tipus.Egyedül a kocsikkal variál,de az meg annyira nem zgat,neki fontos,mert férfi és értelmeszerűen kocsi buzi:)
nem,nem vagyok diszitgető tipus:)igazából azért,mert ő nem szereti a pénz szórást,lehetne kertes háza,ő mégis egy belvárosi kislakásban él,mert ott érzi jól magát,művész...kicsit más nála a fontossági sorrend,mint nálunk:)
és kicsit szerintem padlót fog fogni,mert a férjem meg imádja a fényűzést,háromszintes,a ház,medencével,stb...és tudod félek is kicsit,hogy ne gondolja,én pénzben mérem a szeretetet meg a pasikat,mert nem így van...
Már megnéztem:)én mindig éhes vagyok,úgyhogy mindegy mikor látom:))
melyik norbi tornákat csinálod?
Ja,ma malacpörit eszem rizzsel,kovi ubival,hmm...
És meg se kell főznöm,mert apa itthon van,és főz.
Szivesen.
Fényképeztem is kajákat,bibiiii!!Csak akkor nézd mikor nem vagy éhes,hihi.
Mért akad ki a herceg a kégliden?Szereted diszitgetni?
Nézd meg a naplómban,ott le szoktam irni önfegyelmezésképpen.
Én azt hittem bonyolultabb,de nem vészes.
A leirást meg itt a fórumon is meg tudod nézni.
Igen,meg van határozva,hogy hány pontig ehetsz,és érdemes szemelőtt tartani,hogy délután már csak fehérjét együnk.
hát remélem,merrt már hiányzik.lassan 1teljes napja nme láttam:Delvileg délután átjön,még sose volt nálam,kiváncsi vagyok,mit fog szólni,bár előre érzem kifog akadni:)meg a zomszédok is,hogy férfiakat hordok a férjem házába,na de pont leszarom...:)
ma pl mi lesz a menüd?nem nagyon ismerem ezt a ww módszert,illetve csak annyit tudok,hogy minden kaja pontokat ér,és bizonyos pontszám föé nem szabad menni...
Köszi,jól.
Persze tornázok,mint állat!!!!
Norbi témát lassan kimeritem,,....na,jó annyira nem.
Tetszik ez a diéta,mert változatos,jobb a közérzetem,ezért már megérte váltani.
Randizol ma a herceggel?
Hali!
Akkor nagy pihenés lesz!HIHI
Én tudom...
dejó,akkor lasan látjátok már a évgét az épitkezésnek:))
amúgy szülői ház mellé épitkeztek vagy telejsen külön telketek van?
Dorog esztergom kertváros....nagyon ránk fér már a pihenés, de visszük a keresztgyerekeket...mert a nővéremék a fürdőszobát ütik szét. ugyhogy pihi lesza gyerekekkel.)))) de alig várom már.
most hívott ádám (már ma is szabin van) h késza risztó, holnap meg jön a lépcső:))))
kösz,bár szerinte az várat magáradélutánig:)
hogy megy a fogyi?:)
dejó dolga van a kisasszonynak:P:P
hol van nyaralótok?:)
Hali!
Jó tanulást!
Sziasztok!
Gratulálok!Ügyes vagy!Milyen munka?
Sziasztok, én is kemaradtam, tehát sroban:
Regi, éljen éljen, sog greatu, kívánom h midnen célod elérd a munkádban és szeresd amit csinalsz, én is autókkal foglalkozom, cska én marketingelem őket.))) Fiat, Honda, renault és Lanciát.í)
Luxika, nek is fáj a fejem, nekem z esőtől...már ninc si sko viszga drága hamar túl leszel rajta.
Én nem nagyon szeretke vásárolni, gáz mi? én vagy az 1%, a párommal sokkal jobban, van h rá is rám jön, de ritka, inkább bizsukat, ilyemsit, de ruhát nem, pedig szeretke nagyon öltözködni.....de valahogy kimaradt, ennek ellenére sok ruhám és cípőm van:)))))
Csajok holnaptól nem vagyok....és majd csak hétfő, mert csüti péntek pakolunka ztán irány a nyaralóba pihenni, elvileg csodás idő lesz.)))))
Tartom magam, most ezsek 2 db győrit és ebédre is levest hoztam, tegnap este dinnyét ettem.))))
Igen, meló, most még egy kicsit nyugi van.
Hány vizsgád lesz még?