Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Anyira jó lenne,ha tudnék én is ilyen házi,egészséges finomságokat készíteni!!
Csak itt "tanyán" és környékén one pl.tk lisz!:((
Szombaton megyünk Szekszárdra,igaz,hogy az Obiba,de majd megállunk egy nagyobb üzletnél is,hogy be tudjak vásárolni.:)
Egyszer sütöttem műzliből kekszet,na az nagyon fini volt,csak az a gond,hogy a gyári műzliben már benne volt a cukor:(
nekem is annyit kell legalább,ügyi vagy nagyon hogy sikerült!
Most 72vagyok,és 62 szeretnék lenni,82röl indultam.
Képzeljétek én ma sütöttem először almáspitét édesítővel és tönköly lisztből. Szerintem finom lett.
A multkor zabból palacsintát. Az is izlett..
Neeeeeeeeeeeeem,á,én soha,de szerintem a krumpliban nincsen semmi rossz délben,a kóbinak meg inkább csak az ízét szeretem a kajába főve,így az nem is hiányzott.
Szerintem jobb,mint pl. a grízes tészta.
Időm sem lett volna magamnak külön főzni:(
Tudod az a furcsa,hogy nem ilyen lógós has és úszógumi. Hanem kemény vagy hogyis mondjam.
Mivel lehetne feltörni a zsírréteget?? Masszázs vagy gyakorlatok??
hali lányok, a gépemet elfoglalták, így most megint máshonnan írok....ma már lehet nem tok jönni, majd csak hétfőn,a ddig is reginak sok sikert a melóhoz, Luxika jó pasizást a Szép fiúval:))) És midnnekinek jó pihenést és kitartást kívánok:)))
pussssssszi
Szabad ilyet Villers előtt mondani??
Paprikás krumplit főzött apósom,kolbásszal.
Abból ettem,de sokat nem bírtam,mert még nem tértem magamhoz.Persze 1 szelet tk.kenyérrel.
Szerintem ma már nem is fogok magamhoz térni.
Nem is vagyok éhes ilyenkor.
Olyan szép idő van,ma akrunk mennei strandolni,de ha nem elég meleg a víz,legalább kirándultunk egyet!:)
Délután kertészkedni is szeretnék,minden nap csak egy órát.
SZiasztok!
Szerintem teljesen mindegy fiú vagy lány. Viszont az aláírom,hogy a fiúval nehezebb. Szerintem...
Jutka! Nekem is a hasammal illetve a felette lévő úszógumival van gond. Lefogytam de az maradt.
Itt vagyok!
11-kor keltem ma,de még mindig álmosnak érzem magam!
Szar volt az écccccaka!
Kutya is ugatott,légy is volt a szobában,valami nagy dömper kocsi is zúgott az ablak előtt....csak szakaszokat aludtam.Rég aludtam már ilyen rosszul,a reggeli ki is maradt!:(
Rossz kezdet után remélem jobb nap vár.:))