Kleca duma partija (beszélgetés)
Semmit nem lehet tenni.....
A gyerekek valahogy hetedik érzékként velükszületett megérzéssel tudnak a legrosszabb pillanatban betipegni egy macival...
aszongyák legyek csendesebb,ne sikongassak:-)
sikongatás??hát én olyan csendes vagyok....!és mégis
nyitni kellene egy fórumot:Mit csináljak hogy a gyerekem ne ébredjen fel szex közben?
ez tényleg mindennap eszembe jut....
szia,sziasztok....kicsit eltüntem tudom...szóval depis vagyok és mittudomén ...ilyen eltünős
apa hazajött kecskemétröl,egy napra elvileg,de kiment a térde,tegnap röntgenezték,nem tört el,de tele van vizzel,borogatjuk,kenőcs fásli jég stb...azért nem pihen itthon,elment most is munkát nézni,igaz éjjel látom majd ha minden igaz,az is jobb mint a semmi....(a múlt éjjel sem volt semmi...volt mit bepótolni....és erre bence jött ki sírva hogy anyaaaaaaaaaaaaaaaaa énnemtudokaludni.....
mondtam az uramnak veszek egy biztonsági lakatot.....mikor anno először megemlítettem a gyerek előtt azt mondta nyugisan,hogy jó csak belülre tegyed hogy ki tudjunk menni....)
szóval holnap hajnalban megy vissza,szombaton vagy vasárnap meg hollandiába...a cuccáért igen hazajön közben...a fene egye meg ezeket a jó magyar munkahelyeket,hogya ennyi embernek messze kelljen dolgoznia ha valamit akar....mérgelősök itt magamban....se oskolája se semmi,csak ezt tudjaezt nagyon és szépségesen....szóval hol tud ő itthon dolgozni?
bocsi,nem ez volt a napi kérdés:-))igaz azt megválaszolatm
Azt hiszem az én véleményemet mindenki ismeri.
Ember, az ember.Van ilyen,van olyan.Ki vagyok én ,hogy megítéljem?
Nem tudom...furcsa...
de elfogadom hogy van ilyen is....csajszit tudok akinek a lányok jönnek be...teljesen emberszabásu,zsóval tök normális csaj...úgy éli az életét mint bárki más,van péárja is...egy nő...ennyi
Mikor hogy van sajnos,én meg egyre rosszabbul:-(
de jól néz ki hogy többnapos kérdésekre válaszolok...bocs Kleca
Ok. Nap kérdése: Mit szóltok a következő kérdéshez: buzik? Szebben: homoszexuálisok?
Szerintetek ez betegség, vagy valami más?
Hé,azért a napi kérdés az jóu vót!
???
Nincs terv. Ti mikor indultok?
Most szép idő van:))
Free time
Szabad idő. Sok SZABAD idő.
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!