Kleca duma partija (beszélgetés)
Jó reggelt! Mai napi kérdése: Hol vagytok lányok?
Nem szép kérkedni! Úgy elfogott most az irigység, hogy hazarángatom apát. Vagy csak magamra rántom. Mindegy, a lényeg ua.
nekem egy napig itthon lesz a játszótársam,aztán megy el ki tudja meddig:-(
nert nincs más amivel játszhatnánk:-)
Én mindennel. Nem tudom miért, de imádok játszani. Honfoglaló, legyen ön is..., dominó, kvíz, vagy autós, golyós, focis, pontgyűjtős, nekem mind jöhet. Vajon, miért?
ép a domival,de nem mindíg szivesen...és kezdek rákapni az autóversenyzős játékra...
A nap kérdése: Mivel játszol szívesen?
(Csak segítségül, mielőtt a FANTÁZIA elszabadulna:Ilyenekre gondolok, mint: honfoglaló, más szgépes játékok, römi, kártyajátékok, puzzle, más activity, stb...)
délután elmentem velük a strandra,jól elfáradtak,szunyálnak mindketten:-)
ma tényleg kiakadtam újfent kedves embertársaim gyerekekhez való hozzáállásán:-(
Biztos, hogy csak eltúlozzuk mindketten, mert ez a megfelelni ajarás minden helyzetben belénk van nevelve. Sajnos.
hát nem tudom én azt a pár évet...mai tapasztalatom szerint a nyugdíjasok jó része sem viselkedik"normálisnak mondható"módon...szóval remélem nálunk csak pár év és nem pár tíz évről van szó:-)
Nálunk is csak pár év van hátra a normálisnak mondott viselkedésig.
csak most tudtam jönni,de ép elcsiptem...igen ma óta játszom van kemény 1pontom...
elég tűrhetőek voltunk ma a boltban...fejlődünk...már csak évek kérdése az egész...
Ha tudnád nálunk mi van a boltba! Na, azt hívják mifelénk kabarénak. Mindjárt domióra. Láttam, játszol.
kitakarítottam,az első udvart rendbe tettem,füvet nyirtam,ezt azt átpakoltam,homokot lapátoltam,medencét tisztítottam,stb...meg kellene etetni a lúrkókat,míg az éheztetős topikba nem kerülök,aztán elmenni bevásárolni velük...ez utóbbi miatt szép kis kaland szokott lenni...imádhatnak az eladók ha a lúrkókkal vásárolunk....:-))
Ennek nagyon örülök, végre kidugtad az orrodat otthonról.
Még mindig nem vasalok, persze, mert nincs mit. Nyáron még pólót se, mert kint szépen szárad.
Na mentem nyaralni,legyetek rosszak,szexik,szépek és élvezzétek a nyarat ,én is azt teszem.
Kleca ,meg sem dícsértél,hogy milyen csavargós lettem!:DDD
Sziasztok!
bevallom néha ébreszt apa hajnalban...nem is szoktam tiltakozni...de az este is kidőltünk hamarabb mint a lúrkók...hajnalban meg ment el...mármint Kecskemétre...péntek este hazajön és kitalálta hogy szombaton öljünk egy disznót...na ezt sem írom le az állatvédős topikba!-vas hajnalban meg utazik....hú de sokat láttam az utóbbi hónapban mikor elvileg magyarországon volt....
jó,panaszfelvételnek vége:-)
Mi a mai kérdés?és a vasalással hogy álltok?
Nem tudom, nálunk ez este megoldható, amúgy senki, aki vigyázni tudna akár 10 percre a srácokra.
Mára Jutka tegnapi kérdése: Hogyan lehet mindenkinek a kedvében járni egyszerre és lakatot tenni az ajtóra, ha a pároddal KETTESBEN szeretnél maradni, a gyermeke(i)d viszont rád vágy(nak)ik?
Bocsi csajok, este megint elaludtam. Az egyik adón a Loksiról (LGT) ment egy "életrajzi" film, s abba aludtam bele. Pedig nagyon szeretem őket. Szerintem nemzeti kincs a banda...
Ha, picikét még nagyobbak lesznek, tuti könnyebb lesz. Csak addig ne adjátok fel a dolgot. Kicsit korábban kelni, vagy később lefeküdni, talán jó lehet.
Nem jó!!!!Az ember hülye feje nem engedi a lakatot ,meg a kulcsot!
Folyton azokon a büdös kölkökön jár az esze....hát így lehet lazulni ,elengedni magad?Nem!!!!Hiába választ el egy ajtó...
Ez a lakat kérdés tök jó!!!!
Hogy időzítsen az ember lánya, hogy mindenkinek jó legyen?
Altató a picinek? Nagyon durva?
Menj csak,majd máskor szidjuk,a nagy felnőtt ,felelőségteljes életet!:)
További ajánlott fórumok: