Kleca duma partija (beszélgetés)
A bicajozás szupi, ha gurulni kell. Jó szórakozást, és munkát! Néha nézz be hozzánk!
Szia!
Remélem nem a vasalómra írtad, hogy jó hír:)))
Ma is húzós lesz bent, de begurulok (bicaj), s lenyomom a nyolc órát. Utána buliba hívtak, ahova szívesen mennék, ha még mindkét lábamra rá tudok majd állni.
Jó reggelt! Milyen piacozni?
Mili valamerre nyaral a családdal, vízközelben van, nem netközelben.
Én nappal a munkába vagyok temetkezve, este a családtagjaimmal ismerkedek.( Meg a kacsintgatós vasalómmal.)
De hiányoztok csajok.:))
akkor most örülök hogy nem csak nekem van sok kilóm:-)jó dominózást,lassan pihenek én si!szia!
reggel korán megyek piacra,majd benézek ha megjöttem...Jó éjszakát!
Jó éjt. Reggel jövök. Dominózok. Szia!
Végül is csak 30 kiló felesleg van rajtam. Nem tudom, kéne?
mert neked fogynod kellene?
én is a ruhák miatt kezdtem ott,jövő héten vásárolok sulira is
Hányszor felejtem el! Csúcs, hogy nem fogyok, amilyen kevés kenyeret eszek emiatt.
Nekem is a porszívózás este 8-kor kezdődött, addig mát csináltam. Holnap kiválogatom a ruhákat, kire mi jó, aztán megnézem mit kell venni a suli-oviig.
házitejcsit tettem bele,másabb ízü így tényleg...csak reggel piac előtt el ne felejtsem beindítani...
hát most én is azt csinálom az egész házzal...azért haladok lassan,de nem bánom...nem csak a takarítós dolgom van,azon kivül a ház többi részében rendféle kellene,a gyerkőknek enni,stb,ügyintézni,pasimunka...csak magamat nyugtatgatom mert lassan halad...ami kész,igaz az tényleg oké,csak így maradjon...mármint nem magag a rend hanem a lomtalanabb állapot
Megcsináltad tejcsivel? De jó!
Azt vallom, ami nem jó, régi, uncsi, ki vele! Dobálom ki a fenébe.
Bence egésaz délután "vacsizott"...ja,fini nagyon a kenyér tényleg!!köszi
nekem is dobozokban,kosarakban van,de szerintem az életben nem fognak az összes vacakkal játszani...csak én pakolgatom itt nagy bőszen...még nem végeztem a szobájukkal,ma nem értem odáig,csak bevasaltam ami kimaradt...jaj lebuktam!szóval minden ruha frissen vasalt hajtogatott a lúrkóknál...de mi értelme?
Döme is vacsi előtt dőlt ki.
Máté kidőlt még fél8 körül,Bence szólt 8után hogy szeretne virslit enni,még áhes...megfőztem,akorra bealudt...
Vettem dobozt, tetővel, műanyagot, kb maxi méretűt a tescoban.
te miben tárolod az apró vicekvacak gyerekjátékokat?úgy bezsákolnám:-))))
Szia! eltűntél és Myly is. Miattam?
Én tavaly festettem át,tök jó lett,a csiszológépet nálunk is én próbáltam ki,én használom...csak így lúrkókkal lassan halad a munka,ma is segítettek annyit...
Ügyi vagy nagyon...én ma hangfalat szereltem és szól,úgyhogy sikerélményem van,ugyanis az összes általam szétszedett elektromos kütyüt össze is tudtam rakni:-)
További ajánlott fórumok: