KISMAMÁK, ANYUKÁK! - Baba-Mama Klub (beszélgetés)
Sziasztok kismamák!
Mondjátok el, hogy szerintetek mikortól kezd el nagy mértékben nőni a poci? Ti hogy tapasztaltátok hányadik hét körül?
Hoxa, olvastalak a másik fórumon. Nagyon drukkolok neked, aztán majd részletesen számolj be.
Ugye beszélgetsz a kicsivel? Mondd el neki, hogy úgy jártok jobban, ha magától kászálódik kifelé.Én is biztosan meg fogom beszéni vele, hogy magától kell elindulnia...
Készítsd fel őt az elszakadás gondolatára a mai álmatlannak ígérkező éjszakán. Drukkolok neked!
Sziasztok!
Nóra lányom január 25-én volt két éves. Egy kis cserfes örökmozgó. Imádom!!!
Sziasztok!
Még mindig nem szültem meg :)
Jövő hét elején befektetnek, ha addig sem. De nem bánom, majdcsak történik most már valami.
Hoxa
Szilvi, szerintem ha a karjaidban tartod a babat konnyebb lesz elfelejteni a kapcsolatodat. Egyetertek az elottem szoloval, probalj a picire koncentralni. Tudom konnyu ezt igy mondani, de biztos hogy var rad egy tars, aki a picit es teged is elfogad es orulni tud nektek.
Hoxa, eljen, eljen!!! :)
Szia Szilvi!
Együttérzek veled.... Először is gratulálok ahhoz, hogy egyedül is vállaltad a gyermekedet. Szerintem nagyon jó döntés volt tőled, mert egy baba mindíg pozitív "dolog", még ha a körülmények nehezek is. Úgy gondolom neked most az az egyetlen feladatod, hogy szeresd ezt a picit, aki benned növekszik. Biztos vagyok abban, hogy a benned zajló negatív érzelmeket már így is megsínylette. Neki a te szeretetedre és védelmedre van szüksége, csak benned bízhat, beléd kapaszkodik. Szerintem felejts el mindent, ami nem a baba. Az apukájával való kapcsolatodon még ráérsz gondolkodni, de az a néhány hét, ami még előtted van, annyira hamar el fog szállni, és nem lehet visszafordítani. Változtass az érzelmeiden, és csak a picivel törődj, és inkább az a boldogság legyen benned a meghatározó, hogy a legnagyobb dolog részese vagy, ami emberrel csak történhet.
Szóval akármi is van körülötted, de csak nézd magadban a picurkádat, és örülj a létezésének.
Mondjuk azért is nehéz bármit mondani, mert nem ismertem a kapcsolatotokat...mióta tartott, hogy volt a baba tervezés...eleve csak Te akartad, vagy összejött és akkor tudtad meg, hogy ő nem akarja...egy biztos, hogy csak sejteni lehet, hogy milyen nehéz most neked...
Van azért aki tud neked segíteni???
Család, barátok?
Szilvi !
Lehet, hogy rossz tanácsadó vagyok...de az ilyen ember az én szememben nem ember...szóval és hagynám a fenébe...
Persze könnyű ilyen "okos" tanácsokat osztogatni, de ha ennyi idő elteltével nem ébredt fel benne semmi...sem Veled, sem a babával kapcsolatban...nem látok sok esélyt arra, hogy ezútán bármikor is felébrednek benne az apai érzések... :-(
Hoxa !
Aha....:-) Tök jó...akkor továbbra is várakozó álláspont...izgi lehet :-))
Szilvi, talán megváltozik, ha majd kibújik a baba és a karjába veheti.
A szülésnél sem akar ott lenni?
Sziasztok! Nekem két lányom van:
Laura:10éves
Júlia:7 éves
Nos, már én is 2 gyermekkel büszkélkedhetem!
Villő Szilvia (született:1998.Március.23. Szolnok)
Döme Péter (született:2000.November.16. Szolnok)
Még nem adtam fel, hogy legyen egy 3. is, bár kezdek kiöregedni a gyerekszülésre alkalmas korból!
Ilda, direkt terveztetek a 3. baba elott ennyi idot, vagy igy sikerult?
Hoxa, mar gondoltam ra hogy en is leirom a szulestortenetunket, csak ossze kell szednem a gondolataimat. :)
Ez jó, a tesómat lejelentem, a saját gyerkőcöm pedig elmarad.
Szóval 1 kislányom van, Napsugár. Július 18-án lesz 4 éves.
Sziasztok !
3 fővel gyarapítanám a létszámot.
-nagylányom 11 éves lesz júliusban 5,-én
-fiam 9 éves június 14.-én
-pici lányom 2 éves június 11.-én
Kleo, neked nincs kedved leírni? :)
Szisztok!
Egy gyerek,Kristóf.9-én két hónapos.
Régen sikerült gépközelbe kerülnöm.