KISMAMÁK, ANYUKÁK! - Baba-Mama Klub (beszélgetés)
Linda, Gyöngy, Gratulálok Nektek!
Egészséggel, boldogsággal teli életet kívánok a Piciknek és Nektek.
Matrica! Kellemes pihenést és vigyázz magatokra.
Sziasztok!
Az én kislánykám úgy tünik már most nagyon apás.
4 óra hosszat fárasztottuk egymást Lindával,erre megjön az apa a munkából, és a karjában 2 perc alatt elaludt a hercegnő.
Persze ő ilyenkor roppant büszke magára ,én meg nem szólok,hagyom hagy lubickoljon a sikerében.
a légzésfigyelővel kapcsolatban van kérdésem.
mennyi ideig van rá szükség ?
/ a védőnő azt mondta elég a baba 2-3 hónapos koráig bérelni, a doki néni meg azt,hogy 1 éves koráig ajánlatos használni/
Gyöngy kedden jön ki a kórházból. Szegénynek fáj a sebe és a szoptatás is. :( De remélem majd az otthoni levegő jobb kedvre deríti és hamar jobban lesz.
MArtica: vigyázz te is magatokra nagyon, szép pihenést! :)
Hatalmas gratula Linda és Gyöngy! Köszönöm a szurkolást, most egy kicsit rám fér. Nem jó feküdni,ülni,állni stb...Szerintem ez a hónap soha nem fog elmúlni! Megpróbálkozom hazautazni vidékre, hátha az ottani levegő,meg a kert jó lesz. Remélem nem lesz semmi baj, mivel elviekben feüdnöm kéne,már az elejétől de eddig is mocorogtam ha jól esett, ezt már csak kibírja a lurkó! Vigyázzatok nagyon a kis pockokra, meg magatokra is!
Ha hazajöttem majd jelentkezem!
Nagyon szép baba! :)))
Közben Gyöngy-gyel smseztem, még gyenge szegényke. Remélem hamarosan kiheveri a műtétet. Hamarosan ő is küld képet! :)))
Linda!
Ha javasolhatok én is valamit, és szereted, nagyon jó a madártej és a rostos multivitamin ital is.
Nagyobb gyógyszertárakban szokott lenni. Úgy emlékszem kb 800 Ft.
Az urticát érdemes kúraszerűen szedni, pl. 3 napig 3X5 golyócska, 2 napig 2X5, 1 napig 1x5, utána szünet. Nyelv alá kell tenni, használata idején kerülni kell a mentolos dolgokat, ne fogd meg kézzel a golyókat, az üvegcse kupakjából rögtön a szájba kell tenni.
MilumilHA tápszert irtak fel automatikusan a korhazban ,mert ott is azzal etették a babákat.
és az is a bajom, hogy az én pici lányomnak nagyon izlik,meg persze kényelmesebb neki a cumisüveget szopizni/kevesebb "meloval" jár/
de törekszem arra,hogy mindig cicivel probálkozom elösször/bármilyen kevés is legyen benne/,csak ez után kapja a tápszert.
Köszi a tippet!
utrica -t bármelyik bioboltban be tudom szerezni?
linda4:
Ismerős a helyzeted. Próbáld ki a fejést és a homeopátiás bogyót is a tej érdekében, a neve utrica urens. Hátha..
Nekem sajnos semmi nem segített. :(
Milyen tápszert kaptatok? 3-4 liter szerintem jó.
És egyél rendesen, ha lehet 5x kevesebbet.
Sziasztok !
Lindus most nagyon nyugodt baba, biztos a hőmérséklet lehülése is szerepet játszik benne.
Jobban érzi magát most ebben a 22 , 25 fokban.
Sőt azt vettem észre ,hogy miota nem kell hüteni a légkondival a lakást , sokkal jobbakat aszik.
3 -4 orákat alszik az etetés közott.
röktön szopizás után bealszik./két napig viszont sokszor előfordult,hogy 3-3,5 órát is fennt volt
egyhuzamban /
A tüncike itt fekszik mellettem a pihenőszékében amig én fórumolok.minden mondat végén muszáj rá-rá pillantanom,NEM TUDOK BETELLNI A LÁTVÁNYÁVAL.
a tejem nem akar rendesen beindulni,ezért potolni kell tápszerrel.
pedig már minden variáciot kiprobáltam :
-laktoherb tea
-alkohol mentes sör
-répalé
3-4 liter folyadék naponta elég ?
Linda, neked is nagy gratula. Örülök, hogy egy kis időt tudtál szakítani ránk. :)))
Nyugodt baba Lindus? Hogy boldogultok? :))
<b>MA MEGSZÜLETETT *GYÖNGY* KISLÁNYA ANNA, 4,76 kilóval, császármetszéssel!</b>
Gratulálunk és jó egészséget kívánunk a kis családnak!
Hoxa, Speedz és Benji
Annyira szépen írtál az egészről, hogy már én is ott szeretnék tartani, ahol te! A szülés egy csoda! És hogy ilyen simán ment! Jó ezt hallani!
Mégegyszer gratulálok a boldogságotokhoz:-)
De jó, hogy máris jöttél! Méghozzá ilyen jó hírekkel!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Kedves Linda!
Én nem tartom magam érzelgősnek, de nekem is potyognak a könnyeim, ahogy Téged olvaslak.
Annyira szép ez... :))
Szívből gratulálok mégegyszer, és nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok az egész CSALÁDNAK!!!!!
sziasztok !
van egy kis időm,Lindus most éppen csicsizik,ezt kihasználva gyors irok nektek.
KÖSZÖNÖM a jó kivanságokat és az erdeklödést.
annyira aranyosak vagytok!!!!!!
Linda nagyon gyorsan és nagyon könnyen jött a világra.
de.9- körül megkezdödtek a fájások, szerencsémre
igen ligh-os formában.
10,5 perces fájásoknál szépen lassan sétálgattam a szobában és a görcsöknél lehajoltam az ágyra,
igy vészelve át a fájdalomhullámokat.
már megkezdődtek a 2-percesek , mikor szóltam a páromnak, hogy induljunk.
a kórházba beérve /ez volt 12:15 -kor/már 3 ujjnyira kitágultam,innentől az időerzékem elveszitettem.sétáltam a vajudo szobában, és a zuhany alatt lazitottam.
bementem a szülöszobába /ott is állva hagytak még
egy kicsit "erőlkődni"/
És amikor a doki úgy látta ,hogy itt az idő
felfeküdtem a szülöszékbe ,majd a második nyomásra kint is volt a bébi /16:05-kor/
ez igy leirva tudom,hihetetlenül egyszerünek tünik, de higgyétek el AZ IS VOLT !!
Nem dicsekvés képpen irtam le ezeket a sorokat,
hanem , megnyugtatás képp a szülésre váro kismamáknak.
Lindus már 9 napos !
számomra és az apukája számára is ő most a világ közepe.
A fájdalom amivel ö megérkezett már teljesen elhalványodott,sött kitörlödött.
ö most és mindörökké a szeretetünk legjavát kapja majd.
az hogy ő belépett az életünkbe , és ennyi boldogságot ad,minden áldozatot megér.
Bocs ,hogy ennyire érzelgösre vettem a figurát/potyognak a könnyeim ahogy irom ezeket a sorokat/ de hát ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!!!!
MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JOKIVÁNSÁGOKAT!!!
GYöngy , martica kitartás ,szoritok nektek !
Sziasztok!
Új vagyok itt, és mint két 19 hónapos kislány, Lili és Réka anyukája, szeretnék csatlakozni hozzátok.
A kismamáknak kitartás, mindjárt itt a lehűlés, az újszülött picúrokhoz pedig gratulálok!