Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Varom mar:)
Neked mikor lesz a kovetkezo?
Akkor nekem nagy szerencsem volt, mert az en midwife -om mindent elintezett amig ott voltam.
Majusban megyek majd dokihoz , akkor gondolom ki fog derul h itt UK-ben is csaszart javasolnak -e. Varom mar ezt az idopontot h aztan tovabb tudjam gondolni h mire van szuksegem ( kell e szulesfelkeszitore jarni stb ... ) .
8Hetesen a midwife vett vert is vizeletet mintat. Errol kell kapnunk vmit? Vagy csak akkor ha vmi ertek nem megfelelo??
Nekem a midwife csak telefonszámot adott, hogy hol tudok bejelentkezni uh-ra. Ő csak a saját időpontját írta be a könyvbe.
Más, ti fogotok járni szülésfelkészítőre? Én pont most írtam egy helyre és már válaszoltak is. Csak az a bajom, hogy 12 hetes a tanfolyam és minden héten 2,5 óra. Munka után nekem kicsit soknak tűnik. De van egy 4 órás csak szülésre készítő (ilyen apás, légzés technika, masszázs ilyesmi) lehet inkább az lesz).
Mennyi idosek vagytok most??
Mikor kell visszamenned? Akkor megint lesz uh vagy csak vervetel?
en 8hetesen lattam eloszor a midwife-ot, akkor ö minden papirt kitoltott, volt ver-vizelet minta stb .. Es idopontokat is kert nekem az elso uh-ra , orvoshoz es mindent fel is irt. Igy en mar onnantol tudtam h mikor es hova kell majd menni. Gondolom ezert en meg sose semmit nem kaptam postan , mert mindent elore elintezett.
Ha nem kapnal levelet , mindenkeppen hivd oket!!
Igen, En is mindig varom a jeleket...sot,egyik reggel zoldteat ittam reggel es attol elmult az emelygesem...szoval azota nem iszom :D
Ma voltunk a gp-nel :) volt vizelet-teszt, ami rogton megerositette a terhesseg tenyet :) vernyomast mert es beutalot kaptunk a korhazba :) ok majd irnak levelet, hogy mikor kell menni vagy hogy megy ez?:)
Igen megmyugodtam! De szuper lenne ha lenne itthon egy UH gepem hahaha.
Ha jol tudom ma mesz itt orvoshoz(uh-ra) irj majd h mi volt! Ird meg h milyen kulonbseget tapasztaltal az otthoni es az itteni kozzott :))
Szep Napot Nektek!
Nagyon jo ahogy hozza allsz :) es igen el fog repulni gyorsan.. Nemreg meg 6hetesek voltunk es most meg ;))
Haaaaat en imadom minden 1es percet meg akkor is ha nem mindig fenyes ... Igaz nalam nem volt hanyas .. De rosszullet eleg sok, kaja undor(semmir de tenyleg semmit nem kivantam) ugy kellett mindig vmit beimadkoznom a szamba mert hat enni meg kell , es persze ha nem ettem fajt a gyomrom de eves utan is fajt a gyomorszajam de hat van ez igy 😃
Imadok fozni mindennap foztem , de 2honapja max 5szor keptelen voltam ra (undor miatt, +sose tudtam mit kellene fozni, + izesites hat az most nagyon nem az erossegem😃😃)
kezdek jobban enni mar , talan hamarosan teljesen helyre all.
Volt h nem volt tunetem akkor inkabb azt akartam h inkabb legyen stb nem baj ha kellemetlen csak inkabb legyen erezzem h vmi tortenik (ez lehet h butan hangzik de talan ertitek h hogy ertem :))
Jujj, ennek nagyon örülök:), akkor gondolom megnyugodtál te is, hogy minden rendben veletek!
Nekem tegnap volt otthon az első uh, és minden ok, ver a pici szíve:)))
Koszonom a gratulaciokat :) En azt hiszem, hogy ki fogom birni :) hiszek benne, hogy minden rendben van, es hamar elrepul ez a kis ido :)
Szandra, milyen volt az elso 12 het?:)
Szia, en is gratulalok h pozitiv lett a teszted..!!! En voltam 6hetesen UH-on de csak azert mert eppen mentem Mo.-ra. De talan ki se birtam volna h a 12.hetig ne tudjam h mizu odabent :)) es szerintem a tunetek is hamrosan erkezni fognak :)
nem en vagyok a legtapasztaltabb itt (12.hetesek vagyunk) de azert az elso 12.hetemrol tudok beszelni 😊
Szep napot!
Sziasztok :)
En uj vagyok ezen a forumon :) Mi meg nagyon picik vagyunk, 6 hetesek csupan, na de mindenki kezdi valahol :) :) a heten megyek a gp-hez, aki ugye valoszinuleg ad majd idopontot a 12. hetre ultrahangra. Azt szeretnem kerdezni, hogy akinek panaszmentes volt az elso trimesztere, az elment azert megis kulon ultrahangra?...vagy bizzak a rendszerben es a testem jelzeseiben, ami nem is olyan regen megsugta, hogy allapotos vagyok?...:)
Az erzes leirhatatlan/elmondhatatlan!! Csodalatos volt latni es hallani a kis szivet!! Mikor elkezduk elso kerdesem latja a babam?? es persze mar innentol konnyeztem 😄 . Kedves volt nagyon a holgy, minden testreszt megmutatott es elmondott! Kezet mozgatta es megfogta a fejet is😍😍
Akkor mar csak 2nap!!
Milyen volt?
En csutortokon megyek az elsore mar nagyon varom!
Sziasztok,
Holnap megyunk az elsö scan- ra , annyira izgatott vagyok!!
Kell vmit vinnem magammal? Tudom h scan es vervetel lesz , esteleg kell vizelet mintat vinnem?
Szep napot mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?