Kisbabám van és a vendégek órákig "boldogítanak" minket (beszélgetés)
Sziasztok!
Van egy gyönyörű fél éves kisbabám, akit imádok, de persze elég megszerveznem, hogy mellette legyen időm a háztartásra, főzésre, a páromra.
Már a kezdetektől is gond volt, hogy nagyon sokan jöttek hozzánk látogatóba. Hulla fáradtak voltunk, futott a lakás (én szülés előtt 1 hónapig kórházban feküdtem), a gyerek hasfájós volt...Magyarul alig álltunk a lábunkon, a vendégek meg jöttek csőstül. Ha kértem, hogy ne most, ajd ha elmúlt 6 hetes a gyerek, hát én voltam a közellenség. Mindegy, ezen már túl vagyunk.
Hasfájás a múlté, a kislányomnak van napirendje, amikor alszik, én csinálom a dolgomat. Férjem reggeltől estig dolgozik. Este mindketten (mindhárman) úgy ájulunk be az ágyba. Akinek gyereke van, az nincs is itt tovább 1-1,5 óránál, ami teljesen jó szerintem. De van 1 barátnőm, akinek nem érzi, mikor illene hazamenni, 3-4 órákat minimum itt tölt. Ez már nem egyszer fordult elő és nagyon unom. Nem veszi észre magát. Ez alatt az idő alatt megéhezik a gyerek, bejön és szopi közben is beszélget. Elálmosodik a baba, megvárja míg elaltatom, majd folytatja a témát. Volt, hogy fürdetéskor is ott volt. Nem akarok bunkó lenni, de már sokszor azt hazudom, hogy nem vagyunk itthon, csak ne jöjjön. FÉlre ne értsetek, semmi bajom nincs vele, aranyos csaj, De én vagyok az első a baráti körömben, aki szült, és mindenki azt hiszi, hogy minden úgy volt, mint előtte. Ti hogyan hoznátok finoman a tudtára, hogy ne töltsön már itt fél napokat nálunk. ELőre is köszi a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Pofátlanok a vendégek vagy én vagyok hisztis?
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- 2 hetes a kisbabám, és nem vagyok vele tisztában, hogy mik azok a dolgok amik ingyenesen megilletnek minket? Például tápszer jár ingyen?