Kinek van kedve velem fogyókúrázni? Léleksegítéssel és összetartással? A cél 10 kiló minusz! (beszélgetés)
Na jó reggelt kedves diétázóstérsaim!
Elolvastam a kommenteket és tényleg elég elszomorito hogy egy sportember igy all hozzá a kedveséhez. :/
Szerintem éppen hogy segitenie kellene neked. Elvárni bármit lehet, de ha ő annyira ért a fitnessz élethez KÖTELESSÉGE lenne segiteni. És tényleg ne azért fogyjál mert ő azt akarja. Énis igy vagyok vele. Magadért kell változtatni hogy te jól érezd magad a bőrödben, hisz nem más hordja és él benne hanem Te.
Amúgy meg aki igazán szereti a másikat az apró börhibával is elfogadja, vagy pl hajlando elkiserni a másikat szaunába, vagy cellulitiszmasszázsra. Mind a kettő
30perc, annyit mindenki kibir.Vagy vigyen le magával az edzőterembe és mutassa meg hogy a szeretetével és a hozzáértésével neked is tud segiteni hogy tökéletes testű emberré változz.
Milyen fehérjediétát akartok csinálni / csináltok?
Szerintem hosszú távon az sem jó, mert a szénhidrátok (zöldség, gyümölcs, gabona) nagyon fontosak a szervezetnek. Hiánybetegség alakul ki és csak betegebbek lesztek mint az elején.
Én hiszek ebben a délelőtt szénhidrát, déluán fehérje dologban, mert nekem kezd beválni. Fogyok is, jól érzem magam, gyors és szuper az anyagcserém, plusz a napi 45-60 perces torna segit a cellulitisz leküzdésében.
Amúgy elárulok nektek egy titkot. Az én legjobb barátnőm 49-52 kiló között mozog, és sokkal több narancsbőre van mint nekem 70kilosan.
Szóval higyjétek el nekem a narancsbőr nem csupán alkati dolog.
Szép napot mindenkinek, én megyek és letörnázom a napi 60percemet :)
Reggeli is megvolt: 1 kókuszos műzliszelet (üzemanyagnak a tornához :D ) és már a hűtöben csücsül a reszelt répásalmám. :) Már alig várom hogy megegyem :D
Eloszor is magadert kell fogynod, nem azert mert a parod azt akarja. Tapasztalatbol mondom. Az elejen inkabb azert akartam fogyni, mert a ferjem szekalt, hogy meghiztam es kover vagyok. Mindig haragudtam ra mikor nem ehettem meg valamit. Pedig o nem volt hibas. Miotta magamert akarok fogyni, elgevre magamnak kell tettszedjek eloszor is, sokkal jobban el tudom viselni, nem hibaztatok senkit, esteleg magamat, amiert nem alltam meg a zabalasban.
Amugy en eppen tegnap kaptam egy ,,bokot" a boromre: olyan mint egy 40 evese. Nem is beszeltem vele egesz este.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok. Kb. pont egy 10-es van rajtam. Szeretnék úgy fogyni, hogy köznem minden stimmeljen, de nem lehet. Szeretném, ha a bőröm nem nyúlna meg, nem göröngyösödnék be (cellulitisz), de mégis folyamatosan fogyjak. A párom szeretné, ha fogynék pár kilót, de azt is szeretné, ha a bőröm szép lenne. Nem szereti a cellulitiszt. El kell nézni, ő egy sportember, az edzőteremben körül van véve "tökéletes" emberkékkel, amit minden nap lát, neki az a viszonyítási alap. Mondtam neki, válasszon, vagy most azonnal elkezdek valami drasztikus szart és lefogyom azt a rohadt 10 kilót, amivel szekál, de egy szót se akarok aztán hallani, hogy milyen a bőröm. Vagy nem fogyok semmit, viszont mindent elkövetek, hogy szép legyen a bőröm. Azt mondta, nem tud választani. Sajnos nálam eleve nem úgy mozognak a kilók, ahogyan én szeretném, a pajzsmirígyeimre lassan 4 éve kezelnek, ahogy állnak a hormonjaim, az alapján fogyok illetve hízok. Ezen a 7en megyek vérvételre, és ha minden rendben lesz (ideje lenne már...), akkor belefogok a drasztikus fogyózásba. Ő meg csak gondolkodjon, melyiket szeretné jobban. Ha 60 körül leszek, de nem tetszik neki a bőröm, fel is út, le is út. Ha most lefogyok, pár hónap alatt rendbe tudom hozni a bőröm (UGYE???), és jövő nyárra már súlyfölösleg nélkül, feszes testtel viríthatnék, és büszke lenne rám. Szerintetek lehetséges, hogy 1 év alatt le is fogyjak egy 10-est, és a nyúlásra-narancsbőrre nagyon hajlamos bőrömet is feszesítsem? Nem szeretném, ha lógna a bőröm. Tavaly hirtelen fogytam 5 kilót, nagyon meglátszott a kezemen. :(
Mivel a diéta+sport egyidejüleg, hosszú távon nem sok eredményt hozott (pár hónap alatt lement rólam 1-2 cm innen-onnan, de kilóban mindig több és több voltam), most azt tervezem, torna-edzőterem-futás nélkül fehérjedús ételekkel lefogynék, és csökkenteném a fehérjeadagot, ha lefogytam a kívánt súlyra. Elvégre a fehérje növeszti az izmokat, és mivel szép izomzatom van (amit már nem szeretnék növelni), nem lenne jó ismét arra ébredni, hogy basszus, már megint x kilós vagyok. Most egyébként 172/70 vagyok. Adjatok lelkierőt, és tanácsot, mit csináljak?
Köszi.
Én sem akarok ajánlott súlyú lenni. Annyi leszek amennyi leszek. Nem szabad erőltetni mert akkor a visszájára fordul és az ember csak beteg lesz.
Nézd voltam én már ehhez a magassághoz(168cm) 42 kilo is és akkor sokkal kövérebbnek láttam, és jól meg is betegedtem, majdnem kihullott az összes hajam meg a fogaimat kezelni kellett.
78kilorol kuzdottem le magam két honap alatt 70,8ra, és ha ez ment akkor mostmár még tiz kilo semmiség.
Jövő nyáron szeretnék énis nem aggódni a combom miatt, nem rejteni magam térdig érő szoknya alá.
De hidd el nekem ez csak okosan megy, életmódváltással.
Olyan nehezen ment le 5,6kg. 7 honap alatt. Most meg szepen lassan jon vissza, pedig nem eszek tobbet, tornaztam is. Megmertem magam cm-ekben es ott is hiztam. Majdnem egy cmert mindenhol. Mas ennyit fogy eyg honap alatt.
Nem akarok en 53 lenni, mint amennyi az ajallot suly, csak 58-60. Olyan sokat akarok???
Na hahó emberkék! Végre hazaértem és megettem a kis Rio M*re tonhalamat (nehogy reklám legyen:D ).
Ti hogy vagytok? Remélem nem estek esti bűnözésbe. Nekem kb egy hónapja már könnyű megállni hogy ne bűnözzek, sőt szerintem azóta nem ettem csokit se.
El sem hiszem :D
Amúgy tényleg van abban valami hogy hamarabb kivanom a gyümölcsöt, pl egy almát mint egy csokit :) és ezt sosem hittem volna :D sőt mások sem hitték volna :D
Azon vacilálok hogy tornázzak e még, bár lehet az az egy óra elég volt már mára.
Most mar majdenm elertem az alomalakom. Mar elegge tettszem magamnak, de azert meg 6kg-al rajtam kicsit csunyan neztem ki. Nem volt jo semmi ruham, csungott a hajam mindenfelol.
Az a baj, hogy ezzel a 3-4el gyul meg a legjobban a bajom. Igaz a tobbi is nagyon nehezen akart megvalni tolem.
Mai ebed: zoldsegleves; kaposztas, murkos salata 3 db sult virslivel(olaj nelkul).
Nekem az a baj, hogy delben haza megyek enni, es miotta kocsival jorok rengeteg idom marad zabalni es addig eszek mig vissza kell indulni a munkaba. Matol beiktattam, hogy tussolok egyet, a melegtol ugyis jolesik, es mosogatok, vagy valami hazi teeendo. Elokeszitem a foznivalot estere vagy valami. Ma osszeszedtem a ruhakat, felmosogattam es letussoltam.