Kinek van kedve velem fogyókúrázni? Léleksegítéssel és összetartással? A cél 10 kiló minusz! (beszélgetés)
mi történt? miért nem megy a fogyókúra? akarathiány? én már fel is keltem jó hamar hogy hamar túl legyek a tornán. Sőőt képzeljétek el hogy tegnap este a drága jó szomszédasszonykámmal még voltam futni 30percet, és ilyet még sosem mondtam de olyan jól esett hogy csak na.
Hihetetlen :)
szép napot!
tegnapelőtt, és tegnap is sikerült tornáznom, nagyon elégedett vagyok, csak abba nem hagyjam!!!!
súlyom: 80,4 kg.
mai menüm: passz:-) na attól nem fogok elhízni:-)
Mai torna kipipálva, 40 perc kondi, 60 perc aerobik. Vacsi görögdinnye volt.
Attól függ mennyit iszol még utána sztem ha megiszol 0,5l-1l akkor az még belefér.
sziasztok!
csatlakozhatok? mondjuk már 20 kg-on túl vagyok, de még egy 10-est fogynom kellene:-( az a baj, hogy nagyon nehezen veszem rá magam a mozgásra:-( noszogassatok:-)
Na én már túl vagyok a mai tornán és a reggelin is.
Ma a Rio-i kickboxot csináltam meg 20perc Rékát, a reggeli pedig fincsi zabkása volt :D
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, ha nem gond, bár én a 10 kg már túl vagyok, de még szeretnék leadni 6-8 kg.
Tegnap elmaradt a torna, de voltunk botanikus kertben ugyhogy setaltunk vagy 3 orat.
Azta mondta a parom, hogy meg nem voltam ilyen ,,sovany" miotta ismer(4 eve). Azelott sem....
jó reggelt mindenkinek! nem vesztem el csak hétvégén nem volt időm, sajnos bűnöztem is úgyhogy most figyelnem kell a kajára nagyon.
A reggelim egy szendvics és egy cső főtt kukorica volt. Délutánra kondit tervezek.
én épp ma, mikor jöttünk haza barátommal a 2 napos kis kiruccanásunkból, akkor számolgattam, hogy miket ettem, kb. mi mennyi kalória. Nem ettem túl sokat, de a kalória értékük meg rengeteg. egészséges ételekkel meg degeszre ehetjük magunkat úgy is, hogy az 1000kcal-t sem lépjük túl..:)
szóval a hétvége nem volt valami diétás, de holnaptól bekeményítek.
Sziasztok!
Cukrász tanuló vagyok még. Egésznap az eszközöket cipelem ide-oda, körülbelül ennyiből áll most a tanulásom:D
Taekwon-do táborba megyek:) Nyammi, már előre várom:) Holnap reggel indulunk. Majd próbállak titeket figyelemmel követni:) Remélem lesz net a közelben.
Estefelé elmegyek egyet kocogni, már régen voltam.
Ezt is megosztom veletk, hogy már lassan egy hónapja járok futogatni, és mintha izmosabb lenne a lában:) Biztos hatásosabb lenne az egész, ha tornáznék is mellette, de nincsen türelmem hozzá... Inkább többet futok:D
Jó reggelt mindenkinek! Mizújs? Hogy bírjátok a fogyókúrát?
Én nemsoká letudom a tornát mára :)