Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kihasználós család fórum

Kihasználós család (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
286. spinneli (válaszként erre: 284. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 15:14

jó, hogy nem sarkítottad ki.

:D

amúgy szerintme mindenki arra és azokra qurja el a pénzét amire akarja, csak lehessen választani, hogy én ebben résztakarok venni vagy sem.

:)

285. massalhangzo (válaszként erre: 283. - Túrógombócka)
2016. nov. 4. 15:13
ez is igaz lehet :D :D
284. massalhangzo (válaszként erre: 279. - Túrógombócka)
2016. nov. 4. 15:12
csak ok ugy gondoljak, ha ket ember osszejon, nincs sajat kereset, hanem az mind kozos, es arrol a no dont, hogy mire kolthetik. a ferfi nem kolthet semmire, amit ok nem latnak jonak
283. túrógombócka (válaszként erre: 282. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 15:11
a legtöbb srác, aki ilyen paraméterekkel rohangál, hülye lenne nősülni, mikor megvan mindene :D
282. massalhangzo (válaszként erre: 281. - Plavalaguna)
2016. nov. 4. 15:10

szerintem senkit nem erdekel :D

vicces ez a sok hulye no, aki azt nyomatna egy 22 eves, magat eltartani meg nem tudo csajnak, dobja a palijat, mert az hazaad a csaladjanak :D igaz, hogy baromi jol keres mar fiatalon es egyre feljebb lep, eltartja, gondjat viseli, szereti, lakasba ad bele, megprobal mindent, hogy megegyezzenek

teljesen logikus. keressen mast, millio huszoneves srac rohangal ilyen parameterekkel, aki csak ra var :D

281. plavalaguna (válaszként erre: 276. - Plavalaguna)
2016. nov. 4. 15:04
na lemaradtak az idézőjelek. elnézést... CSAK AZ UTLSÓ BEKEZDÉS AZ ENYÉM
280. massalhangzo (válaszként erre: 276. - Plavalaguna)

mint mar irtam, arrol nem tehetek, ha valaki hulye es nem erti

nem, nem kotelezo a tesodrol legombolni penzeket. de ha neked van penzed, es besegitenel a tesodnak, hogy megvehesse az autojat, miert ne tenned? ez nem a tesod reszerol szemetseg, hanem a te reszedrol szivesseg es kedvesseg

persze te ezt nem igy latnad, hanem ugy, hogy a szemet teso lejmol. itt sem allnak a szulok vagy a teso a fonoknel a srac fizujaert. o ad nekik, onkent. gondolhatod, ha valaki olyan talpraesett, hogy 27 evesen mar ennyit keres, nem egy elveszett figura, akit babkent lehet rangatni

279. túrógombócka (válaszként erre: 276. - Plavalaguna)

mégis ki a fenét érdekel, h gazdaságilag ki a család?

értsétek meg, ez a srác valamilyen okból segíteni akar a szüleinek, a testvérének. persze, h nem kéne havi 70 ezret cigire szórni , stb, de ez van. a srác nem nézi, hogy mire ad, hanem ad, mert ilyen. belső késztetés.

simán megtörténhet az is, h mondjuk 10 év múlva saját cége lesz, keres havi két millát és abból már tényleg csak zsebpénz lesz, amit ad. de akkor sem lehet beleszólni abba, h ő mit tesz a saját keresetével.

278. c73db520ef (válaszként erre: 264. - Csikil4ny)
2016. nov. 4. 15:01
A kovetkezo lepes meg az, ami regebben volt gyakorlat: a menyasszony vagyona az eskuvo utan a ferj vagyonava valt, es neki meg az jutott, mint a 3. gyereknek.
277. massalhangzo (válaszként erre: 273. - Plavalaguna)
2016. nov. 4. 15:00

azert kivancsi lennek, ha arrol szolna a forum, hogy a csaj 440 ezret keres, a srac 80 ezret, hazassag elott allnak, es a csaj 50 ezerrel tamogatna a csaladjat, de a srac azt mondja, akkor nem veszi el, vajon milyen hozzaszolasok szuletnenek :D

amikor a pasik mondjak, hogy a nok milyen lehuzosak, szamitosak, mindig azt szoktam mondani, persze, vannak olyanok is, de azert nem ez az altalanos, hat... most azert elgondolkodtam a hozzaallason, hogy milyen nok vannak

276. plavalaguna (válaszként erre: 258. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 15:00

ez megint valami savanyu irigyseg hozzaallas? :D folyamatosan azt irom, mennyit koltok, adok en is a csaladnak, milyen kapo oldalon lennek? nemcsak ez a ket oldal van, hogy a lehuzos meg az adomanyozos.

gondolom, az kiderult, hogy nem a minimalberes kategoria vagyok, nalunk a csaladban senki sem az. de szamomra nem csak segitsegnyujtas van, ha valaki bajba kerul, ha futja ra, szivesen besegitek barmibe a csaladnak, legyen az kocsi, szamitogep, telefon vagy csak egy kis plusz zse. nalunk igy mukodik kolcsonosen regota

latom, masoknak dafke csak ferjnek, felesegnek jar barmi kulon, mas csaladtagnak csak akkor, ha az utcarol kell osszekaparni vagy nincs mit ennie

Mint monddtam gazdaságilag a férj feleség a család. A tesóm gazdaságilag nem a családom már. Szóval nekem eszembe se jutott pl kocsira kérni tőle, pedig nekünk épp nem volt egy darabig. Pedig mondom tesóm utazgat... Mégse számolom bele, hogy majd ő megoldja mit akarok.

Szerintem a többség nem kommunizmusban él... Mi ilyen rohadt dögök vagyunk. Adunk egymásnak karácsonyi ajándékot, vagy szülinapit nagyot ha telik rá. De nincs havi apanázs. És igen, csak akkor lenne, ha éhezne vagy nem lenne tető a feje felett valakinek, de akkor is csak ideiglenesen. Van annyira mindenki önellátó, hogy megoldja a dolgait. egyszerűen a tágabb család pénzügyileg nem függ egymástól semmilyen szinten. csúnya is lenne. max akkor van valami, ha közös cég, vagy meló. de akkor meg mint üzlettársak, pontos elszámolás. ami a minimumszint, és alap.

275. massalhangzo (válaszként erre: 267. - Plavalaguna)
2016. nov. 4. 14:57

ertem. szoval te meg a sok tobbi ugy gondoljatok, minden jogotok megvan arra, hogy megszabjatok, a ferjetek mire akarjon penzt kolteni. akkor is, ha otszor annyit keres, mint ti, ha mindent megad nektek, szeret, gondoskodik rolatok. csak azert, mert felesegek lettetek, a ferfinak kuss a neve, adja haza a penzt, es ne mereszeljen semmi pluszra kolteni, akkor sem, ha megengedhetitek magatoknak, mert az nektek alanyi jogon jar. o nem szolhat bele a kozos kasszaba, hiaba tesz bele otszor annyi penzt

es ez vajon kolcsonos? vajon a ferjeitek is beleszolhatnak abba, hogy ti mire koltotok a szuksegen tul?

tehat ha en a csaladomnak akarok havi 50 ezret adni a fizetesembol, amibol siman finanszirozom a kozos kiadasokat es meg pluszokat is, felre is teszek, akkor a paromnak joga van azt mondani, utalom a csaladodat, nem parizsis zsomlere kell nekik a le, nem adhatsz, mert elvalok. hat szerencse, hogy nem ilyen parom van es volt sosem, es nem vagyok ilyen no :D

274. csikil4ny (válaszként erre: 269. - Mezei Virág)
2016. nov. 4. 14:55
Nem neki, csak kezdodik az eloadasom es felhuzam magam.
273. plavalaguna (válaszként erre: 264. - Csikil4ny)
2016. nov. 4. 14:54

És ha egyszer fordul a kocka majd a fiú kussoljon? :D

És tudom, csak azért, mert aki közösben gondolkodik az pénzéhes, aki kussolásban, annak nem számít a pénz :D :D :D

272. csikil4ny (válaszként erre: 265. - Elbb)
2016. nov. 4. 14:54

En is szeretnek, lehet vajon jelentkezni?

A sajatomtol nem kernek/ha adna sem fogadnam el, pedig en elvalt vagyok gyermekkel, neki tobb a fizetese joval es csaladja sincs. De minket maskepp neveltek, a szulok sem kernek tolunk, de ha fizikai segitseg kell, ott vagyunk egymasnak.

271. plavalaguna (válaszként erre: 262. - PöttyösPanka)
2016. nov. 4. 14:53

bizony... Nem milliós fizukról van szó. Persze ha valakinek milliós havi nettó bevételei vannak, tényleg nem oszt nem szoroz havi 200 a rokonoknak, kit zavarna... De itt nem ekkora pénzekről van szó. ezen a szinten ez azt jelenti később lesz ház, kevesebb jut a saját gyerekekre majd, stb,

persze tudom. ha apuka hegyetmászik avval is kevesebb jut... Haha.. Én pl imádom a hegyeket. De eszembe nem jut elmászkálni túrázni, pedig férj engedné. Mert család vagyunk, azért annyira nem dőzsölünk. Nem lenne pofán a családból elvenni, mégha épp jelen pillanatban telne is rá a keresetemből.

270. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 264. - Csikil4ny)
2016. nov. 4. 14:52
Akkor én is kussolok, mert kevesebbet hozok haza, mint a férjem...:))
269. Mezei Virág (válaszként erre: 268. - Csikil4ny)
2016. nov. 4. 14:51

Ha nem a fórumindítóra írtad, nem is szóltam! :)

Nem volt címezve.

268. csikil4ny (válaszként erre: 266. - Mezei Virág)
2016. nov. 4. 14:50

Olvasd el a korabbi hozzaszolasaimat

:)

267. plavalaguna (válaszként erre: 254. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 14:49
fúúú, te úgy összemosol tök különböző dolgokat, hogy az szerinted tökugyanaz.... Tudod ha nincs kedvem horgászni nem megyek. Arra egyszer veszem meg a cuccot, stb... hegymászás, is csomó élménnyel jár pl... szóval szerinted az is egy hobbi, hogy valaki mások életét finanszírozza??? és ugyanaz, mint pl hegyetmászni, vagy fenntartani egy kocsit, amit használ? Vagy halat fogni?
266. Mezei Virág (válaszként erre: 264. - Csikil4ny)
2016. nov. 4. 14:44
Szerintem, most nagyon nincs igazad! :(
265. elbb (válaszként erre: 250. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 14:42

én egyre jobban szeretnék a tesód lenni. :)

Nem érzem én ezt a lányt lehúzónak, hiszen mikor kérdeztem, hogy másképp érezné-e magát, ha tényleg szegények lennének a szülők, akkor azt mondta igen. Én sem örülnék annak, ha valaki azért kérne pénzt, mert el akarja füstölni. Vagy inni. Ezek pont olyan dolgok, amiket semmilyen formában nem finanszíroznék másnak. Kaját, rezsit, gyógyszert, orvost, nagyobb dolgot, amit nem tud megvenni, bármikor. De értelmetlenséget nem.

2016. nov. 4. 14:40
Igazan befoghatna a szajat a kiscsaj, aki kevesebbet visz haza, az ne kommentaljon, a penz beszel, dontson mindenben a fiu!
263. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Kicsimanóci)
2016. nov. 4. 14:40

"A lány azt mondja, lát benne esélyt, és ad két évet, hogy el legyenek zárva a pénzcsapok."

Akkor az egészet felejtse is el!

Most, vagy soha!

Felesleges időhúzással trükközni, mert sohasem lesz vége a pumpolásnak. Fejőstehénnek nézik és pont. Addig, míg hagyja és el nem zárja örökre a csapot. Ezt meg kell mondani minden érintettnek nyíltan.

Vennék egy új SIM kártyát a telefonba...

262. PöttyösPanka (válaszként erre: 260. - Selena78)
2016. nov. 4. 14:36
Szerintem az sem lenne elfogadható, ha ebben, a családalapítás előtti élethelyzetben azt a 200-at saját hobbira fordítaná. Egyszerűen túl sok elherdálni, ha házat szeretne az ember.
2016. nov. 4. 14:30
én is azt gondolom, h nagyon könnyű azt mondani a lánynak most, hogy keressen jobbat. fog-e találni? vagy majd 40 évesen rájön, hogy nem talált... nagyon könnyen dobálóztok, holott ez egy rendes, dolgos fiú. szereti a lányt, komolyan gondolja a kapcsolatot. mindenkinek van valami "hátránya", és mindenki családjában lehetnek zűrös emberek.
260. selena78 (válaszként erre: 254. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 14:22

"peldaul a kocsijara vagy modellezesre, vagy hegymaszasra, az elfogadhato lenne. de a csaladjara nem."

Bezony...én úgy gondolom, hogy elfogadható lenne. Mert olyankor a saját hobbijára költi a saját maga által megkeresett pénzt.

És nem a családra, akiknnek saját maguk kényelme fontosabb, mint a gyerekük. Pfujjj...

259. massalhangzo (válaszként erre: 257. - Selena78)
2016. nov. 4. 14:19

hat tenyleg mintha hulyeknek irkalnek, le is ragtuk ezt a csontot :D

meg utoljara, hatha rogzul agyban. tokmindegy, a srac mire kolti a fizetese kis toredeket, amit szeretne. csaladnak, cigire, akarmire. a sajat maga altal megkeresett penzet, mint ahogy a ferjednel is irtad. a szulok sem szipolyozzak, mert nem veszik le a bankszamlajarol a penzt a hata mogott. a srac ennyit kert, az o keresetebol, vagy ha tetszik, a kozosbol, amibol 80 ezer a csaje, 440 ezer a srace, 50 had maradjon neki

258. massalhangzo (válaszként erre: 255. - Plavalaguna)
2016. nov. 4. 14:16

ez megint valami savanyu irigyseg hozzaallas? :D folyamatosan azt irom, mennyit koltok, adok en is a csaladnak, milyen kapo oldalon lennek? nemcsak ez a ket oldal van, hogy a lehuzos meg az adomanyozos.

gondolom, az kiderult, hogy nem a minimalberes kategoria vagyok, nalunk a csaladban senki sem az. de szamomra nem csak segitsegnyujtas van, ha valaki bajba kerul, ha futja ra, szivesen besegitek barmibe a csaladnak, legyen az kocsi, szamitogep, telefon vagy csak egy kis plusz zse. nalunk igy mukodik kolcsonosen regota

latom, masoknak dafke csak ferjnek, felesegnek jar barmi kulon, mas csaladtagnak csak akkor, ha az utcarol kell osszekaparni vagy nincs mit ennie

257. selena78 (válaszként erre: 251. - Massalhangzo)
2016. nov. 4. 14:14

"es ugye itt rogton raugrottak a nagyokosok, biztos cigire meg piara koltik"

Nehéz veled.... a férjem a saját maga által megkeresett pénz töredékét költötte cigire.

Itt meg a szülők a saját gyereküket szipolyozzák. És nem azért, mert éhenhalnának, vagy megfagynának, ha az nem adna.

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook