Kiderült, hogy megcsalt a szeretőm! (beszélgetés)
Undorítónak találom az egész szitut. Ha nem él együtt a feleségével, akkor miért kell titkolnia a kisfiút a nővérei elől. És miért nem vált el még a feleségétől, ha nem él vele együtt? Biztosan nem tudnék fenntartani egy ilyen kapcsolatot.
A lakásába alszik állitólag
Na ugye!Legalább megteszed amit tudod hogy tenned kell.
Azóta nem történt semmi .Ugyan úgy jön mintha minden rendbe lenne.
A vilàgért sem hagyd Ott, majd Ott hagy ö téged!
Nem kamu! Sajnos minden igaz Jgy olvasva a kommenteket tényleg hülye vagyok
Most komolyan: ha nem nálad alszik, akkor otthon, vagy van egy külön lakása?
Szeretôt megcsalni már nem is csalás.
Azt kapja, amit érdemel.
Nem tudnak a gyerekünkről.
2 ilyen korú embernél a kockázat az eget veri, a 18 évesnél más kérdések merülnek fel!
Nem a korral van a gond, hiszen egy 18 évest is érhet bármi.
Egyre kacifántosabb! Lehet,azért csalt meg,mert terhes voltál...ez nem volt szép tőle! De miért most agyalsz a 3 évvel ezelőtti dolgon? Történt azóta valami?
ti mióta vagytok egy pár? ha a gyerekei nem tudnak a gyerekről, akkor gondolom rólad sem... Lehet, hogy a felségének is elfelejtett szólni rólad? Szóval otthon azt mondja a feleségének: csak téged szeretlek, te vagy az egyetlen! Ha nálad van neked mondja ugyanezt.
Nem fogadtál el anyagi segítséget? Ha együtt élünk, közösek a közüzemi számlák, az nem anyagi segítség ha beszáll a rezsibe....
Annyira zavaros, hogy szinte kamu szagú!!!
Tisztességes, egy ember. Felvállal. Nincs elválva papíron, persze a férjek már csak ilyenek, mindig van ok, hogy nem válnak hivatalosan.
Egyenrangúak a gyerekek, az idősebbeknek fogalmuk sincs a kicsiről, vajon miért is?
Ki fog örökölni? Na, biztos nem a szerető státuszban lévő anya gyereke. Ügyesen elintézi, hogy az első házasságból származók nevére kerüljön minden.
Az ilyen pasi egy gerinctelen féreg, aki eltitkolja egyik gyereke elől a másik alomból származót.
46 évesen bevállaltál egy gyereket egy 56 éves pasitól????????????? na most minden szó benn akadt
a 2 lánya nem tud a féltestvérről?
egyre szebb.
Van egy felesége akivel nem él együtt.Vagyok én a szeretője mert papiron mégiscsak ő egy férj.Engem csalt meg 3 éve és 2 hete derült ki.Nekem nincs férjem és csak vele van kapcsolatom és ebből van egy 3 éves fiunk.neki van 2 felnőtt lánya de azok nem tudnak a fiúnkról.Sokat alszik itt de nem rendszeresen.
Szerintem ez a pasi épp a kapuzárási pánikot éli, és fűvel-fával kefél.
Annyira nem néz semmibe téged, hogy még olvasni is fájdalmas.
Bocsi, nem akartam beléd rúgni, de ez nagyon durva számomra.
...megcsalt a szeretőm" - ebből gondoltam, hogy ha szeretőd, akkor tartozik valakihez, akit veled csal. Bocs!, majd elolvasom a fórumot, amiből több is kiderül.
Téged választott?
Honnan is tudjuk? Ja, tőle.
Nem jobb lenne egy korban hozzád passzoló pasival élned egy normákis kapcsolatban? Aki minden este melletted szuszog,nem máshol "lébecol"?Volt férjed,van gyereked?
félig meddig nem aludtunk mindennap együtt
Óóó,mi lehet a Julisunkkal?
Erősebb vagy mint én :) .jól tetted
Max akkor felejted el, ha demences leszel....
Te a Julisunk sógórnője vagy?
Hol itt a probléma? Kell,akkor megbocsátasz! De sose fogsz bízni benne! Én kidobtam...nem szerető volt,hanem a pasim...11 évvel volt idősebb,tőlem idősebb nővel csalt meg! Nagyon szerettem,de...ha 1x megteszi,megteszi 2x is,3x is...Túléltem!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Te mit tennél, ha megtudnád, hogy 3 hónapig megcsalt a férjed, de most már nem teszi, ráadásul egy volt osztálytársnőddel?
- Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt?
- Lányok, randizgatás közben kiderült, hogy a pasinak hiányzik 2 foga, randizzak tovább vele?
- Már nem szeretem a férjem. Bevalljam, hogy szeretőm van?
- Férfiak, akik megbánták, hogy megcsalták a feleségüket....írjanak