Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni? fórum

Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni? (tudásbázis kérdés)


7. polex (válaszként erre: 2. - Yda)
2009. okt. 27. 20:31
Küldtem privit.
2009. okt. 21. 13:50
Én nem foglalkoznék vele . Étkezz egészségesen, kezdj el magzatvédő vitamint szedni, pihenj sokat és gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Mindenek előtt pedig menj el nőgyógyászhoz egy általános vizsgálatra, hátha javasol vagy mond vmit.
2009. okt. 21. 13:48
Elég para maga a terhesség, nem kell, hogy még egy idegen is paráztassa az embert...
2009. okt. 21. 13:48
Szerintem is hülyeség, mint a Jósnőhöz "rohangálás"...
2009. okt. 21. 13:45
Nem gondolod, hogy önbeteljesítés volt? Nehogymár olyanhoz mérjük a gyermekünk életét, hogy egyszer leírt valaki valamit. Ami nálam abszolút nem működött,nem estem teherbe, amikor mondta, köv. hónapban igen, bár lányt jósolt,fiú lett. Komolytalan szerintem ez a dolog.
2. yda
2009. okt. 21. 13:41
Sikerült egy alkalommal teherbe esnem a Jónás naptár alapján. A ma már nem működő lunarium.co.uk honlapon azt is kiszámolták, hogy a terhesség rendben lesz-e, vagyis milyen mértékű a kockázat. Itt nekem az adott hónapra 3 kockázatot tüntetett fel, ami nagyon kockázatos volt. Én egy ilyen alkalommal estem teherbe. És ahogy a kockázati faktor jelezte, el is vetéltem. Azóta a fent meghatározott honlap már nem számolja ki és én - mivel újra kezdtük a babaprojectet - nagyon szeretném tudni, hol, hogyan lehet kiszámolni ezt a kockázatot, mert a veszélyes napokat el akarom kerülni. Nem bírnám ki, ha még egy alkalommal elvetélnék.
1. yda
2009. okt. 21. 13:35
Ki tudja, hogy lehet a jónás módszerrel a biztonságosabb, kevesebb kockázattal járó jónás napokat megállapítani, kiszámolni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook